- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Една от многото теми в този сайт,само че с снимка!
Защо трябва да си пробиваш нещо ваобще, ваще само там ти давали.. Просто искаш някъде да имаш пиърсинг, за да се фукаш пред приятелките ти ли???
няма май да ти стои добре.
а относно дали е циганско-зависи от самата обица. принципно повечето от циганките в квартала ми имат обица на носа,такава с камъче.![]()
и една от най добрите ми приятелки има халка като на Пинк. (http://www.fairybeautiful.com/imageu..._pink-3012.jpg),а тя..ъм,няма общо с циганите![]()
но според мен на теб няма да ти отива
даПървоначално написано от krisiiiiito
![]()
Ако питаш мен не си слагай.Няма да ти ходи,а е и малко циганско(според МОЕТО мнение)
Оф...ужас![]()
Първоначално написано от Drogiranata_
Обеца на носа си представям само на човек с малко носле и къса коса ( нещо като Алис от Twilight) Не мисля, че на теб ще ти отива ... или поне не сега ... някак прекалено детско излъчване имаш ...
и аз съм твърдо против .. имаш хубави черти ... с тази обица най-мн да си развалиш излъчванетоПървоначално написано от sexy_sladuranka___
![]()
Аплодисменти за хаус ловърката,която по цял ден гледа Планета тв,пусна си бритон и стана emo.За симпатягата,който си купи анцунг Adidas и стана безсмъртен!
Аз мисля че обицата не се слага за да изглеждаш по красива а просто защото ти харесва да имаш обица.
Аз много обичам тези:
![]()
зависи от формата на носа аз имам и мисля че ми ходи по добре си слойи и ще разбереш
И после като разбере, че не й отива да ходи с някаква бездна на носа...
++++Първоначално написано от vlubeno_momi4e***
[quote="preichetoy"][quote="Reed"][b]Не ме кефят обици на носа.
И плюс тва трябва да имаш много,ама много хубав нос,за да си напрайш.
+111
И а3 съм на това мнение..Първоначално написано от nejnaDROGA
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
Първоначално написано от krisiiiiito
+123456789[ нищо лично
]
и аз не мисля че ще ти отива .. не се обиждай ; )Първоначално написано от nejnaDROGA
а за какво трява да се пробиваш като и ти не си убедена че искаш на носа? окей ваще само там ти дават ама щом даже ти не си мн навита .. по добре недей![]()
+1Първоначално написано от CenCe
![]()
vij sega vzemi si magnitna obica i vij kak 6te ti sedi ako se haresash probii si noslety ako ne ti haresa ne go prbivai.......
иеппПървоначално написано от krisiiiiito
[!][!][!] My heart really hurts..I think you broke it ! Thank you [!][!][!]
Аз съм тази, с която невъзможното става възможно ..
My Smile is My Style![]()
хах имам чувтвото , че само си търсиш повод да качиш твоя снимкатва е поне 3тата тема ,в която си качваш тая снимка
аа и не няма да ти отива обица
![]()
"Eдно е ди се иска, друго е да можеш, а пък трето и четвърто - да го направиш !
Н.Хайтов