- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- какво искате от Дядо Коледа тази година
Колкото и да е странно, от години не съм искала нищо материално от Дядо Коледа.Искам просто да съм с любимите ми хора и да прекарам целия ден с тях.Ако това стане поне тази година ще съм най-доволната от всички вас,но уви няма какАко се сетя за нещо материално ще пиша
![]()
МОМИЧЕ СЪМ!!!
Екскурзия до Америка (по възможност Детройт) и там да гледам NBA на живо..![]()
iskam za Koleda samo edin 4ovektoi ne e ot moq grad,a e mn dale4e,tolkova ot4aqno se nyjdaq da me gy6ne
dano da se prenese s 4yvala
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Не обичам толкова подаръците,обичам повече аз да подарявам :]Ии искам най-важното здраве за мен семейството ми и приятелите ми .Това е най-важното другото не ми трябва толкова ;]
nowo gadje i mn mn liubof...![]()
![]()
![]()
![]()
БоЛКа Ли?-СеГа Я ВиДя!МьКа Ли?-СеГа Я РаЗбРа!EлА Ме ВиЖ ПрЕд ТеБ Ст0я с КьРвАВи РьЦе.BиЖ с УсМиВкА ТьПчА ТвОеТо СьРцЕ...МоЛи Се,ПлАчИ,КьРвИ В АдА ВаРвИ,ТаМ иЗгОрИ,оТ УжАС КрЕщИ и НаКрАя Сп0мНи Си За МеН и УмРи ..
Нищо. Имам си всичко.![]()
Never Back Down!
Хубаво искате,но дали ви има в моя списък с послушните деца![]()
Тази вечер тръгвам на лов...
Като хищник доближавам те
Ти си жертва - подчини се
и прави каквото искам аз...
Хайде, драскай и хапи ме!
емии имам си всичко което ми трябва и което не, но нали знаете дрешките и козметиката никога не достигати разбира се най важното приятелите семейството и гаджето ми да са си винаги до мен и да са ми живички и здравички ;]
Обичам т3!!!
да умрешПървоначално написано от DjBaloon
![]()
we give it all.
Ами аз толкова много неща искам.Нова преса за коса искам,искам и нов,панталон,блузка,ботушк
и шоколад искамммммммм
И нов телефон искам
![]()
Суетата.Моят любим грях.
един пич в торбата ..![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Искам да спечела джакпота на еврофутбол и тъпия череп да ходи гол и бос![]()
![]()
Видео карта![]()
дано рудолф ти го сложи в дебелия задникПървоначално написано от DjBaloon
we give it all.
от материалните неща - дрехи.. е това не са подаръци а Коледно и Новогодишно пазаруване ,но тази година ще се водят като подаракът на мама и тати.. искам ново яке..дънки..блузка и някоя дрънкулка
.. за нищо по-специално не се сещам пък и друго не искам
единственото нещо от което имам нужда е щастие и..любов![]()
От 'дядо Коледа', искам Taureg![]()