- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- какво искате от Дядо Коледа тази година
Пък мен ме кефи.По някакъв начин е различен от другите хейтъри.Първоначално написано от PiruBloodz
![]()
Нов Телефон (за малко да напиша нов отговор![]()
)
Украсявам ,но мразя Коледа. Какво искам ли, сякаш нищо. Имам приятели които запазих даже още се чудя как. Имам семейство, имам и мечти които искам да осъществя. Какво ми трябва друго?Нищо!
![]()
Първоначално написано от ScionOfStorm
Искам... искам да има МНОГО сняг за коледа..искам аз и приятеля сме да си в някоя самотна виличка в някоя планина да си направим вечеря на свещи..след тва да правим невроятна любов нищо материално не искам само това!!!
![]()
Нищо....материално. Ама, това което искам дядо Коледа и да иска няма как да ми го донесе.
Здраве, защото е най-важното. Може би преса за коса,дрееехи,парфюм ;] Най-много от всичко обичам когато се събудя ставам, слизам долу (апартамента е на два етажа) и виждам красивата елха и под нея подаръците, които ме чакат.Честно казано не държа толкова да видя какви са подаръците, а просто да седна под елхата и да гледам, да ги разопаковам,като по филмите-това толкова ме радва
![]()
![]()
Това от материалното.Много много искам тази година да завърша с отлични оценки(макар, че ми е трудно) и да вляза там където искам.
All you need is a smile...
Предишният ник: buBblE..gUm
![]()
Искам Коледа у дома.
Последните години, все пътуваме на някъде, а на мен това определено не ми харесва.Супер тъжно е да си украсиш елха вкъщи, като не можеш да и се радваш точно в празничната нощ...
За подарък, искам, искам просто един определен човек да ме прегърне, да усетя топлината на тялото му и да полетя от еуфорията, която ме обзема всеки един път,в който Той се доближи до мен.
Искам времето, около коледа да е най-прекрасното, най-щастливото, искам!![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Ами аз им казах че исакм нов телефо0он има да почакам още месец и половинаааа![]()
![]()
аз искам iPod nano, mp3 player![]()
Искам да прекарам Коледа с любимите си хора, но за жалост това едва ли ще стане...даже и не ми се мисли каква Коледа ще е
![]()
Телефон. Понеже в момента съм с един (за 15лв), на който единственета му функция е да замерям с него...
Първоначално написано от Pliok0019
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
All I want for Christmas is... нов татус.
No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.
хамстерска клетка,преса и кинти..![]()
in defense of our dreams...
Дай кординатите на човекаПървоначално написано от Seducti0n
![]()
Тази вечер тръгвам на лов...
Като хищник доближавам те
Ти си жертва - подчини се
и прави каквото искам аз...
Хайде, драскай и хапи ме!
Първоначално написано от ValzZi
![]()
баскетболни кецове и фотоапарат![]()
Non musique - non vie!
Екскурзия с приятели по възможност до Златна Прага.
Първоначално написано от BrokenInnocence
и аз + да съм с любимия човек
Пате, тоест Дядо Коледа, ще обичам цял живот, ако направиш моя коледен сън-реалност.
Обещавам да слушам много и да се държа добре.![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
да го видя лаиф![]()
:P
Бившия BlueSmoke..
Първоначално написано от Дон Пичко Гъделичко
![]()
All I want for Christmas is go6ko :P da de
Love conquers all
This one will last a lifetime
And if love conquers all
This one will last forever
Искам плюшено мече и плюшена мишкаОбици също искам. Може и някоя дрешка. Искам и с приятеля ми да прекараме Коледа с баба.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!