- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- какво искате от Дядо Коледа тази година
Искам учебната година да свърши бързо и без препятствия![]()
![]()
Бахти аз си имам всичко сега ще искам пари защото коледа и рд-то ми са близо после и от нова година искам само нов монитор ще си събера пари за дрехи и за едно наргиленцееее ухаааа![]()
Music is my life
Изкъм нова видео карта за пц то И още една коледа да прекарам с приятелката ми![]()
От материална гледна то4на искамм нови дрешки(дънкии,блузки,яке,бо тушки),ровента бръш ективи някои хубави продукти за косаа
![]()
Пък ще си пожелая .. едно мом4е, да съм много щастлива аз и семейството ми ии у4илището да е 6+![]()
![]()
~Remember,remember...25th of November~
Ооо,как мечтая за Коледа-сняг,ваканция,подаръци,сем йство,уют... :P Чак очите ми се насълзяват...
Иначе за чисто материалните подаръци съм си изготвила следния списък:
от тати:Ipod Touch
от мама:Wii Fit
от дядо:парички,с които ще си взема Wii Play,дрешки и различни джунджурийки
![]()
от бабите:каквото ми подарят
Още обаче не съм мислила какво да подаря на мама и тати...То на практика от парите на мама де,ама нали няма да съм ги изхарчила за себе си,както обикновено,а за нея,а и ще е с много любов!!!За тати сигурно подаръкът ще е общ-от мен и мама,т.е.от мама!
![]()
Едно от еленчетата на шиш, а Снежанка по пижамка.![]()
Ich fang ein Bild von dir
Und schlie
Стига сте пущали такива теми веПреди малко във тая същата страница писах в една тема кфо искам .. и на тая страница има още около 2 такива теми
![]()
..u кFo убuчьм ть нu крuя .. u .. кFо мраZuш мь .. хаХ ш сь напuq [`* ]
Кашон с пияни вишни.
Бях послушно дете.![]()
п.с. дядо коледа е гей
Лаптоп...![]()
![]()
Eдин гардероб с дрехи и ще съм добра![]()
Мисля си за часовник и дрешки
![]()
Понеже ако почна да изброявам какво искам ще си изброявам една година и ще си кажете, че съм ебати хищната, затова ще си замълчаИскам просто да имам коледно настроение, което ми липсваше през последните години, да съм със семейството си, приятеля си и хората, на които държа.
Искам нови ски![]()
Искам ... много здраве, щастие и късмет ( от не материална гледна точка), а от материална още не съм измислила.![]()
Аз и сестра ми ще мрънкаме на наще да ни вземат цифров апарат.. Иначе само аз искам ново телефонче..
Първоначално написано от anity92
bojeee zna4i ne samo az iskam ... zna4i i nie sus sestrami shte mrynkame za cifrof shtoto si nqmame![]()
danoo dqdo koledAa dA ni doneeSeE
SLushkaxMe mnoY taQ godina
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
БоЛКа Ли?-СеГа Я ВиДя!МьКа Ли?-СеГа Я РаЗбРа!EлА Ме ВиЖ ПрЕд ТеБ Ст0я с КьРвАВи РьЦе.BиЖ с УсМиВкА ТьПчА ТвОеТо СьРцЕ...МоЛи Се,ПлАчИ,КьРвИ В АдА ВаРвИ,ТаМ иЗгОрИ,оТ УжАС КрЕщИ и НаКрАя Сп0мНи Си За МеН и УмРи ..
Първоначално написано от anity92
bojeee zna4i ne samo az iskam ... zna4i i nie sus sestrami shte mrynkame za cifrof shtoto si nqmame![]()
danoo dqdo koledAa dA ni doneeSeE
SLushkaxMe mnoY taQ godina
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
БоЛКа Ли?-СеГа Я ВиДя!МьКа Ли?-СеГа Я РаЗбРа!EлА Ме ВиЖ ПрЕд ТеБ Ст0я с КьРвАВи РьЦе.BиЖ с УсМиВкА ТьПчА ТвОеТо СьРцЕ...МоЛи Се,ПлАчИ,КьРвИ В АдА ВаРвИ,ТаМ иЗгОрИ,оТ УжАС КрЕщИ и НаКрАя Сп0мНи Си За МеН и УмРи ..
Аз тази Коледа ще съм си в Българияяяя!!!! Нямам търпение! Това ще ми е първата Коледа от 4 години насам на която ще съм си в София!
Не съм мислила за подаръци просто искам да си изкарам много много много хубаво с всичките ми любими хора които виждам твърде рядко...
Предполагам обаче че ще ми дадат пари и с тях ще си накупя книжки![]()
И аз, не само ски, цялостна екипировка...оххххПървоначално написано от hottie
![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Искам да прекарам Коледа с майка си.
Искам спокойствие, сън, разбирателство с най-близките и най-вече здраве. А откъм материалната страна- въженце /да поддържам форма/, рол-он на Гарниер за очния контур /не ми достига сън, а лошото е, че ми личи!/, книги /художествена литература, не учебници/...и още много работи.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Искам нормално семейство
искам .. искам.... дрехиии![]()
![]()
![]()
![]()