.
Отговор в тема
Страница 4 от 16 ПървиПърви 1234567814 ... ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 394
    Искам учебната година да свърши бързо и без препятствия

xcxcvcv

Бахти аз си имам всичко сега ще искам пари защото коледа и рд-то ми са близо после и от нова година искам само нов монитор ще си събера пари за дрехи и за едно наргиленцееее ухаааа
    Music is my life

Изкъм нова видео карта за пц то И още една коледа да прекарам с приятелката ми

Супер фен
    Офф ми знам ли...сега,ако тръгна по магазините ще си харесам много неща.Иначе искам нов компютър ... за дрешки и други дребни неща винаги "имам" нужда
    Обичам те <3 !!!

От материална гледна то4на искамм нови дрешки(дънкии,блузки,яке,бо тушки),ровента бръш ектив и някои хубави продукти за косаа
    Пък ще си пожелая .. едно мом4е, да съм много щастлива аз и семейството ми ии у4илището да е 6+
    ~Remember,remember...25th of November~

Ооо,как мечтая за Коледа-сняг,ваканция,подаръци,сем йство,уют... :P Чак очите ми се насълзяват...
    Иначе за чисто материалните подаръци съм си изготвила следния списък:
    от тати:Ipod Touch
    от мама:Wii Fit
    от дядо:парички,с които ще си взема Wii Play,дрешки и различни джунджурийки

от бабите:каквото ми подарят
    Още обаче не съм мислила какво да подаря на мама и тати...То на практика от парите на мама де ,ама нали няма да съм ги изхарчила за себе си,както обикновено,а за нея,а и ще е с много любов!!!За тати сигурно подаръкът ще е общ-от мен и мама,т.е.от мама!

Едно от еленчетата на шиш, а Снежанка по пижамка.
    Ich fang ein Bild von dir
    Und schlie

Стига сте пущали такива теми ве Преди малко във тая същата страница писах в една тема кфо искам .. и на тая страница има още около 2 такива теми
    ..u кFo убuчьм ть нu крuя .. u .. кFо мраZuш мь .. хаХ ш сь напuq [` * ]

mi nz o6te,no mn ne6ta

Супер фен Аватара на tItEufFf
    Град
    Франция
    Много ми се иска наще да ми подаерят часовник ... Ама някъв по изчанчен...
    Но най-много искам да успея да завърша тази година и да не го повтарям класа...

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

Мега фен Аватара на Pedigree
    Град
    на стола
    Кашон с пияни вишни.

Бях послушно дете.

п.с. дядо коледа е гей

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Лаптоп...

Eдин гардероб с дрехи и ще съм добра Мисля си за часовник и дрешки

Град
    The Land Of The Doomed
    Понеже ако почна да изброявам какво искам ще си изброявам една година и ще си кажете, че съм ебати хищната, затова ще си замълча Искам просто да имам коледно настроение, което ми липсваше през последните години, да съм със семейството си, приятеля си и хората, на които държа.

hottie
    Guest
    Искам нови ски

Голям фен Аватара на krisence
    Искам ... много здраве, щастие и късмет ( от не материална гледна точка), а от материална още не съм измислила.

Аз и сестра ми ще мрънкаме на наще да ни вземат цифров апарат.. Иначе само аз искам ново телефонче ..

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от anity92
    Аз и сестра ми ще мрънкаме на наще да ни вземат цифров апарат.. Иначе само аз искам ново телефонче ..

bojeee zna4i ne samo az iskam ... zna4i i nie sus sestrami shte mrynkame za cifrof shtoto si nqmame danoo dqdo koledAa dA ni doneeSeE SLushkaxMe mnoY taQ godina
    БоЛКа Ли?-СеГа Я ВиДя!МьКа Ли?-СеГа Я РаЗбРа!EлА Ме ВиЖ ПрЕд ТеБ Ст0я с КьРвАВи РьЦе.BиЖ с УсМиВкА ТьПчА ТвОеТо СьРцЕ...МоЛи Се,ПлАчИ,КьРвИ В АдА ВаРвИ,ТаМ иЗгОрИ,оТ УжАС КрЕщИ и НаКрАя Сп0мНи Си За МеН и УмРи ..

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от anity92

bojeee zna4i ne samo az iskam ... zna4i i nie sus sestrami shte mrynkame za cifrof shtoto si nqmame danoo dqdo koledAa dA ni doneeSeE SLushkaxMe mnoY taQ godina
    БоЛКа Ли?-СеГа Я ВиДя!МьКа Ли?-СеГа Я РаЗбРа!EлА Ме ВиЖ ПрЕд ТеБ Ст0я с КьРвАВи РьЦе.BиЖ с УсМиВкА ТьПчА ТвОеТо СьРцЕ...МоЛи Се,ПлАчИ,КьРвИ В АдА ВаРвИ,ТаМ иЗгОрИ,оТ УжАС КрЕщИ и НаКрАя Сп0мНи Си За МеН и УмРи ..

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Аз тази Коледа ще съм си в Българияяяя!!!! Нямам търпение! Това ще ми е първата Коледа от 4 години насам на която ще съм си в София!
    Не съм мислила за подаръци просто искам да си изкарам много много много хубаво с всичките ми любими хора които виждам твърде рядко...
    Предполагам обаче че ще ми дадат пари и с тях ще си накупя книжки

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Цитирай Първоначално написано от hottie
    Искам нови ски
    И аз, не само ски, цялостна екипировка...охххх
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Супер фен Аватара на preichetoy
    Град
    София, Люлин
    Искам да прекарам Коледа с майка си.

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Искам спокойствие, сън, разбирателство с най-близките и най-вече здраве. А откъм материалната страна- въженце /да поддържам форма/, рол-он на Гарниер за очния контур /не ми достига сън, а лошото е, че ми личи!/, книги /художествена литература, не учебници /...и още много работи.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Повече от фен
    Искам нормално семейство

искам .. искам.... дрехиии

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си