- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Бихте ли постъпили така?
А защо не?
Възможно е.
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Не![]()
![]()
Сякаш не мога да мисля,без ти да ме прекъсваш...в мислите ми..в сънищата ми ти ме превземаш...сякаш не съм аз...
дам за Съм просто щото ако не липсват чувства що неако има адски много любов и се желаете и да знаеш че човека е свестен ок
Значи,зависи ..например ако и двамата си се кефим един на друг,но само това -няма лошо да правим каквото правим..но ако той ме харесва и аз го привличам чисто сексуално,а аз го обичам и искам повече от забивка-не става (или обратното) ( второто за мен си е 1 вид използване).. зависи от ситуацията и какви са ви отношенията,но ако с някой чисто теоретично неаме общо като хора,а само привличане-няма лошо да се забием
и пак казвам зависи от адски мн неща
![]()
Всяка песен свършва,но това не е причина да не се наслаждаваш на музиката,нали?
еееее тва е верния отговорЗначи,зависи ..например ако и двамата си се кефим един на друг,но само това -няма лошо да правим каквото правим..но ако той ме харесва и аз го привличам чисто сексуално,а аз го обичам и искам повече от забивка-не става (или обратното) ( второто за мен си е 1 вид използване Confused ).. зависи от ситуацията и какви са ви отношенията,но ако с някой чисто теоретично неаме общо като хора,а само привличане-няма лошо да се забием Cool и пак казвам зависи от адски мн неща Smileдоста хора са казали "не" гледайки само от едната страна на нещата.... или пък са казали "да" поради същата причина.
You only saw the dark side of me
Bring me back to my reality
I have lost my belief
Не бих
Първоначално написано от milotoGIRL4e
Ми засиви в какво емоционално състояние съмМоже би да,но това определено няма да ми стане навик!
ами случвало ми се е веднъж и после стана голяма каша.Така , че сега казвам твърдо НЕ.
Мисля , че е много глупаво.
Продължавам.И по пътя дори наранявам.Не преставам да се боря.Страховете си аз побеждавам.И когато силно страдам враговете си даже не мразя.Може да се уморявам,но намиран сили да кажа:"Продължавам."
да защо не правила съм го, ако ме привлича бих![]()
Обичам т3!!!
Ми ако съм много загоряла и си нямам гадже сигурно бих, знам ли..![]()