- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Размера има ли значение?
Размера има ли значение?
не само размера а и дебелинатае важна се пак неможе да е молив
за мен мисла че нямаважно е как ти ше го направиш сичко как ше отпуснеш момичето
![]()
Ииииииии една и също уникално тъпа тема се повтаря 5692694826746748647 пътиииииииииииии![]()
3АЩООО !??!?!?
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
няма
важна са техниката и уменията,щом можеш да докараш мацката до екстаз, никой няма да ти гледа размера
:P
![]()
![]()
![]()
![]()
Защото никой не използва търсачката и е пълно със загорели момчета, които ве питат дали не им е малъкПървоначално написано от xXxScreamxXx
![]()
Първоначално написано от broken-soul
+1
мн ясно че има... все едно ще кажете да ти вкарат 30 сантов и някъф 5 сантов... айде моля ви...
Червно, дълго, клати се и се празни...
Тцтцтц... с тая тема изложи цяла Враца!!! Няма да ти го простя!!!![]()
![]()
еlsy![]()
е че там само малки ли имат бе? (като китайците 7 санта максПървоначално написано от nicolepcd
)
Червно, дълго, клати се и се празни...
Нееее... не в тоя смисълПървоначално написано от kotora
![]()
![]()
Иначе не знам, не съм ги гледала
![]()
еlsy![]()
Естествено, че има значение. Бившия ми приятел имаше 21 см, ама не ми стигаха и затова го зарязах заради един с 24 см. Ама и тия не ми стигат. Какво да направя. Много съм нещастнаааа![]()
Искам да благодаря на моята майка, на семейество Димитрови, на моята котка, на климатика в кухнята, на пилетата в фризера и на всички които ми помогнаха да стана това което съм аз. И винаги помнете, че аз съм най - яката!
Неее и това е малко, едва ли ще я задоволиПървоначално написано от AsWaS
![]()
Това с коня как не ми беше хрумнало по- рано. Ееее благодаря ви бонбончетаОще утре отивам на село при баба и дядо. Там на село съм била като малка и има много коне. Мерси много
![]()
Искам да благодаря на моята майка, на семейество Димитрови, на моята котка, на климатика в кухнята, на пилетата в фризера и на всички които ми помогнаха да стана това което съм аз. И винаги помнете, че аз съм най - яката!
Абе това е много относително...Казвам Ви случай..Бях с един пич ,малък му беше в сравнение с другите.Обаче не знам какво ме прави....свърших няколко пъти ,единия от които анално и след тва не можех и задника да си седна.Бях задоволена на 100%.
Та логиката е ,че да имаш Ферари аконе знаеш как да го акраш,някой с Лада ще те направи бърлив.
Има значение защото има разлика между 10 и 20 примерно, но дали ще е 16 или 18-19 мисля, че не е от чак такова голямо значние...
ДА! Размера има значение.
Разбира се тук трябва чуство,
понякога и лицемерен плач
Ебнята също е изкуство,
не всеки е добър ебач.
май сама си изложи града ...Първоначално написано от nicolepcd
спред мене няя значение ако ти е над 13 санта е добре![]()
+1Първоначално написано от taNcheto93
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Не е важен размера на инстромента, важното е да може да работи с него !!!
НЯМА