- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Връзките по интернет
Какво мислите за запознанствата и връзките по интернет?Случвало ли ви се е да кажета ДА на човек от нета?
da![]()
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
хаха :Д
как да ти кажа, "да" е частица, та, да, използвам я.
Познанства в и-пространството избягвам.
Просто не ме задоволяват. Държа да познавам хората докрай.(доколкото има такъв)
Пълна простотия.
Харесвала съм човек от нета, ама докато не се видяхме така и не разбра. : )
Иначе е lame.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Тъпа работа е като цяло![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Ми мисля, че връзката ще е надеждна, ако запознанствата станат и на живо-в смисъл да се запознаете по интернет и после и на жиов да се видите.А дали ми се е случвало да кажа да мии да![]()
![]()
Емм... начи ....
да
ПС : беше предиии мнооогоо време .. ехх .. младост![]()
![]()
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
tc wtf ? kak 6e kaje6 da na nqkoi ot neta ?!?!![]()
You’re so gay and you don’t even like boys
No you don’t even like
No you don’t even like
No you don’t even like… PENIS
хаха ти сега не си ли на 14 хихи ?Първоначално написано от xXxScreamxXx
...
Не до когато не го видя очи очи човека : )
хах
Ами ДА случвало ми се е и то неведнъж, колкото до това за личното запознанство- обиколих половин България за да се запознавам с хора от нета... хах и мн хора са идвали при мен.
Зависи за какво става въпрос, ако е за приятелство- гордея се с това че почти от всеки голям град на Бг имам фр.
I never promised there'd be sunshine everyday. I'll give you everything i have- the good, the bad
e да предложа по нета абсурд виж вече за запознаство зарибявка тва онова може,но докато не се срещна лице в лице със въпросното момиче от нета нищо не предлагам![]()
Когато искаш да постигнеш нещо, не трябва да бързаш просто
НЕ ТРЯБВА да спираш ...!!!
В нета е едно, а всъщност на живо се оказва съвсем друго.![]()
Аз да не съм идиот...
http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel
http://prognozite.blog.bg/Първоначално написано от valdesbg
Случвало ми се е да се запозная с някого от нета и в последствие като се запознаем на живо и излизаме няколко пъти да стане нещо между нас, но да става нещо без дори да сме си видяли очи - така се беше случило, когато бях на 11-12 годинки и тепърва прохождах из чатовете![]()
![]()
![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
на 15 без 4 месецаПървоначално написано от LipSoFAnAnGel
![]()
![]()
ПС : от къде знайш ?!![]()
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
Мммдаа... Но трябва и на живо да се видите де... Иначе аз по скайпа се запознах с приятелят ми и после като се видяхме се оказа, че може да се получи нещо... И така вече 4 месеца, така че може![]()
xaxaxaxaxaxaxaxaxa Да![]()
![]()
![]()
Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevataNe davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !
НЕзнам, но просто съм чела и други твои постове и стигнах до извода, че си на 14Първоначално написано от xXxScreamxXx
и съм познала
![]()
![]()
![]()
...
+ 1Първоначално написано от BaiToq
![]()
![]()
![]()
Такава тема се падна на миналия изпит по журналистика.Аз съм против.Първо ако има снимка извъобще, може да не е истинска.Второ може гоелми да ти ги приказва, ама да е просто цапант през устата, шото "монитор ни свързва, монитор ни дели", ама на живо да е като шаранче...Много против такива връзки съм!Това е място, където да си погубиш малко времето, а не да пускаш обяви в раздел "Разбити сърца"..Стегнете се!
ne, ne sym
Ne e neshtastno momicheto zagubilo lubovta na edin glupak,a e neshtasten glupakat izgubil posledniqt shans da stane chovek!