- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Влюбих се в най-добрия ми приятел!!!
Оооффф незнам какво да правя!!!Влюбих се в най-добрия ми приятел!
Отначало бяхме само приятели и си споделяхме всичко но след като той зарадван ми каза че си има гадже изпитах толкова силна ревност че ми идваше да убия това момиче.А на него така и не му казах какви чувства изпитвам.Помогнете ми незнам какво да правя![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ostavi go,zabravi go,nameri si dryg
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
лошо....
...
Следвай го кажи му какво чустваш може да имаили
![]()
ех това изпитвам и аз..
казах му какво чувствам и той ми каза че изпитва същото.. ето че нещата м/у нас потръгнаха ..
да но при твоя случай той си има приятелка което е лошо![]()
znam kakvo ti e ama svikva se
izlizai pove4e s priqteli obstuvai s kolkoto se moje pove4e hora i 6te ti pootminat 4uvstvaata ako en se vijdate 4esto
ако е от скоро с това момиче ходи споделяи чувства ако има някакви по силни чувства към теб може и да стане работата,но ако не е така има голям шанс да си прецакаш доброто приятелство
Когато искаш да постигнеш нещо, не трябва да бързаш просто
НЕ ТРЯБВА да спираш ...!!!
ако е от скоро с това момиче ходи споделяи чувства ако има някакви по силни чувства към теб може и да стане работата,но ако не е така има голям шанс да си прецакаш доброто приятелство
Когато искаш да постигнеш нещо, не трябва да бързаш просто
НЕ ТРЯБВА да спираш ...!!!
Аз имам същия проблем. Само дето той си няма приятелка (слава богу), ама го ревнувам много ама много от всяко едно момиче. Направо ми иде да има забия по един тукат на всичките![]()
Абе много ви е лесно на вас да кажете "Забрави го!" . Как ще го забрави при положение , сигурно се виждат често и си споделят и така нататък? Хич не е лесно да забравиш някой ,който виждаш почти всеки ден. Знам го от личен опит.
Елинце , мила , ако си по смела от мен му подскажи по някакъв начин , загатни му за чувствата си ама не направо че повечето момчета бягат като уплашени зайци .
Аз се опитвам от две седмици да му подскажа ,че не го имам само ,като приятел ама не се получава ... и двамата сме си срамежливковци големи![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
pri mene e abs su6toto.. smis edinstvenata razlika e 4e az mu kazah.. i sega sme si o6te po-blizki .. Kusmet.. napravi kakvoto ti podskazva surceto..![]()
![]()
Impossible is a dare.
Старата ТЕМА на нов глас.
![]()
http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel
http://prognozite.blog.bg/Първоначално написано от valdesbg
Дамм и при мен сега е така и той знае. Даже вече се държи по яко.. От време на време даже има и духане по между приятели, наеш ли кфо е здраво.![]()
Говорете!!! Това е най-добрия съвет... Ей го на!-аз не говоря за това с тия дето ги харесвам... и накрая всичко се обърква,защото съм закаснял много.
Докато всички сте ми противни, ще знам, че имам добър вкус !!
Първоначално написано от soul1199
ti tupa li si ma , mn qsnu 4e nqma da go ustavq6 ... i si pomisli dali si vlubena ili si privurzana kum nego![]()
You’re so gay and you don’t even like boys
No you don’t even like
No you don’t even like
No you don’t even like… PENIS
Първо изясни се със себе си дали наистина си влюбена или просто си изревнувала,защото той ще има някоя по-близка до себе си и това няма да си ти..
Но ако наистина си влюбена му кажи..по-добре да рискуваш,а не да седиш и да се чудиш,ако беше казала,ако той знаеше.. А и никога не знаеш,какъв ще е отговора от отсрещната страна..
А дори и да те отблъсне,не се отчайвай..поне си пробвала.. А и не мисля,че това ще попречи на приятелството ви..е да отначало ще ви е кофти,но вие сте големи хора и надали такова нещо би развалило всичко..
"Не поглеждай назад към миналото и не съжалявай, че си е отишло. И не се тревожи за бъдещето, което ще дойде. Живей в настоящето и го направи толкова хубаво, че да си струва разбитото сърце."
Айда Скот Тейлър
Ччакай,бе!Нали скоро писа тема,в която разправяше как не можеш да се целунеш с 20 годишното си гадже!!?..За 2 часа си го разлюбила,дееба!Като те гледам с каква скорост се влюбваш-вчера в гаджето си,днес най-добрия си приятел-ми се струва,че скоро пак ще има тема "Обичам учителя си по физическо..какво да правя".![]()
майна зимай мене, щом си от Пловдив![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Откажи се! Минах през почти същия път който и ти, но моя се отличаваше с една подробност, но няма значение, важното е, че не стана това което мечтах половин година! За мен по-важно е приятелството отколкото любовта! Надявам се и за теб!![]()
Първоначално написано от ScionOfStorm
Еми щом сте си толкова близки приятели му споделиче от край време изпитваш чувства към него,не ти е безразличен и не можеш повече да си ги таиш в себе си...колкото до приятелката му обясни му че не искаш да разбиваш връзката им,просто си имала нужда да споделиш...и след това той ако е споделял тфойте чувства ще сте заедно...ако не само фр;]
Той ще я остави след време, ще забрави за нея, но ти винаги ще си там щом си му най-добрата приятелка. Не мислиш ли че това е много по важно? Цени приятелството ви. Намери си друг. Успех!
Да тва доста често се случва..ами ако му вярваш може да му кажеш
Ако е свестен ,просто ще се посмеете двамата и ще ти мине след известно време
Ако не-опитай се да се съсредоточиш върху друго момче.
![]()
да така имам и друга тема но от този профил пишем аз и сестра ми така че може някой път да има теми който са г/д еднаквиПървоначално написано от mArMaLaDkA
![]()
сподели му това което 4увства6 и може и да се полу4и не6то,ако ли не не се от4айвай той няма да е единствения :P
СеГа Е Моя рЕд Да бЪда л0шА, Сега Е Моя рЕд Да кАзвАм Не, Сега Е Моя рЕд да пРичИнЯвам боЛка ,Да мразЯ мЪниЧкО понЕ!
Доста често срещано явление...Първоначално написано от elinceto94
Но не си заслужава, освен ако не сте големи хора и не мислиш, че може цял живот да сте заедно.
Иначе не си преебавай причтелството.
Moje bi tova ne e lubov.Mojebi tova e prosto 4uvstvo na revnost za6toto moje da go izgubi6 kao priqtel.Strah te e 4e s neq 6te e po blizuk i 6te i spodelq pove4e strah te e da ne te prnebregva zaradi neq....amojebi e lubov v takuv slu4ai ne mu kazvai vse pak ti e priqtel.. neznam ako obi4a6 ne6to go pusni ako ne se vurne pri teb zna4i nikoga ne e bilo tvoe...