- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Наказанията
Наказват ли ви мама и тате?Ако да то за какво най често ви наказват и какви са последиците?Взимат ли ви телефона или ви оставят без пари и компютър?![]()
При мен лично подобно нещо все още не се е случвало!![]()
Веднъж ме наказаха да съм си вкъщи най-късно в 8:30 за две седмици, но на втория ден наказанието вече не важеше
.Имало е и др случаи за по 1 ден да ме наказват
![]()
Не ..![]()
And I will never hurt you or desert you,
love you from the very day your mama birth you
Ми не...ама преди няколко дни бях малко по разлигавена от нормалното докато бяхме у баба ии тати вика тая бечер без ПЦ и азз миииииииии добреприбрахме се и си стоях на ПЦ-то до околооо 1 през нощта...
![]()
Шофирай разумно - стигни жив!
хм... не![]()
It Was Forever & Ever Remember?
http://vbox7.com/play:d302dc39
http://vbox7.com/play:e4ca2c9a
http://www.teenproblem.net/teenid/Kostadin_682
Еми да... особено като бях по-малка!!!Но поне сега не съм провал, благодарение на тия наказания
![]()
еlsy![]()
Досега никога не са ме наказвали, забранявали да излизам и разни такива простотии.Като малка ме биеха от време на време и са ми се карали много, но да ме накажат засега не се е случвало. Има време за всичко![]()
мм не са ме наказвали, но не съм и провал!![]()
Яжте моркови, да сте здрави!
Не, няма нужда да ме наказват, може да се разберем и с думи![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Най-често ме оставят без излизане и компютър.
Но попринцип го отменят още на втория ден.
ми попринцип не ме наказватсамо преди 4-5 месеца баща ми ми беше взел ключовете от мотора за 2 дни щото имах много отсъствия в даскалото
![]()
![]()
Не ми се е случвало.. Никога не са ми взимали джобните и не са ми забранявали да излизам.Един път само се случи тати да ме заплаши, че ще вземе мишката и клавиатурата, но не го направи!
It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!
Наще само се заканват и до тампълна анархия
![]()
Вече се съмва и слънцето изгрява,
куките пристигат, настава страшна врява.
Всеки гледа сам да се измъкне,
купонът ще започне отново щом се мръкне.
Отново и отново всичко се повтаря,
със секс и алкохол кръгът ни се затваря!
ами 1 път тати ми взе ПЦ-то за около 2 дни и толкоз с наказанията![]()
Преди това са ме наказвали МНОГО пъти, ама вече не![]()
Първоначално написано от AnincetoSexy
еми много пъти са ме наказвали да не излизам ама на 2 час излизам щото не могат да ма тарпат и ме изгонватдаже на скоро ме наказаха да не излизам 1 седмица ама излезнах
![]()
:}}}
vse me zapla6vat,4e 6e mi vzemat kompa v tqhnata staq ili,4e 6e mi vzemat kabela na neta![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!