- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Да се върна ли при него..?
Еми ето как стоят нещтата..С бившето ми гадже скъсахме някаде от 7 месеца и само си пишем по скайпа и в последно време започна да ми изпраща целувки..прегръдки и такива...та се чудя ако ми предложи отново какво да му кажа...Още го харесвам,но незнам....![]()
![]()
Кажи му ДА, щом го харесваш, значи така е правилно.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Да естествено, щом иска...
Докато всички сте ми противни, ще знам, че имам добър вкус !!
м аз принципно съм на мнение нищо бивше не важи но ако наистина имате още чувстава един към друг и смяташ че ще потръгне защо не![]()
Е много ясно че е по добре да си станете щом го харесваш![]()
ΕΛΛΑΣ ΟΛΕ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗ ΓΑΜΗΣΩ ΠΟΤΕ !!!!
Недей бърза да си вадиш изводи ,че евентуално иска пак да се съберете само по рани целувчици и прегвътки в скайп ... едно е на живо друго в скайп . Ето и личен пример аз буквално съм загубила ума си по едно момче и ако човек види чатовете ни от послендо време би си помислил ,че и от негова страна е същото ,но нещата са супер сложни пораид доста фактори и т.н. да не говрим , че на живо само се изпиваме с оглед еидн др и говорим за ствзем различни раобти от това за кето говрим нарпимер в скайп . За това преди да те излезнали и да си апълно сигурн ,че иска пак да се съберете не вксрвай анпразни надежди , за да не страдаш накрая !
Няма какво повече да допълня. Много правилен и изчерпателен отговорПървоначално написано от Dark_Angel_F
![]()
"Не поглеждай назад към миналото и не съжалявай, че си е отишло. И не се тревожи за бъдещето, което ще дойде. Живей в настоящето и го направи толкова хубаво, че да си струва разбитото сърце."
Айда Скот Тейлър
Ти па..от едни емотиконки в кви филми се вкарваш!..Какви планове градиш!..Едни целувчици и прегръдки по Скайп,имейли и всякакви такива виртуални пространства,не значат абсолютно нищо!
Oф стига с тъпите теми вееееееееееееее![]()
La dicha de la vida consiste en tener siempre algo que hacer,alguien a quien amar y alguna cosa que esperar!
Аз не бих се върнал! ,,Няма да правя курвенски номера!'' Както преди време се изказа един мой приятел или познат (вече не знам какъв ми се пада) към бившото си гадже след като тя искаше пак да тръгват. Не, не бих се върнал. Ще се съберем, пак ще скъсаме, после пак ще се съберем, да си имаме уважението, но аз не съм играчка. Ако ти си играчка връщай се когато няма къде да си вкара ,,жребеца''!![]()
П.П. Не те нападам казвам си мнението!
Първоначално написано от ScionOfStorm
+1 iz4akai beПървоначално написано от mArMaLaDkA
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Зависи от:
1) Как се разделихте?Кой с кого?
2)Той ли беше сгафил..или просто си омръзнахте
3)Опира ли въпроса до достойнство, засягат ли се гледни точки и принципи
4)МИслиш ли, че има друг с който може да си по-щастлива
5)На колко си?
6)Виждаш ли перспективи за тази връзка изобщо
И НЕ НА ПОСЛЕДНО МЯСТО
7) К'фо искаш ти!?
Първо прецени дали си струва.. и не прибързвай така - както казаха една прегръдка или една емотиконка в скайп нищо не значи.. виж как се държи с теб когато се видите и не си гради предстваи от това което се случва в интернет пространството![]()
ноо разбира се ако ти предложи.... прецени дали искаш да бъдеш с него и обмисли нещата добре.. дали е сериозен в тези си отношения или не..или дали виждаш преспектива или не??!
Не ти е предложил още,така че не бързай.Както по горе се каза-едни емотиконки не значат нищоПървоначално написано от Jo_Ni_To
Но все пак:ако искаш приемаш,ако не-не.
Stay up all night with the stars *
аз не смятам че има някакъв основателен повод да се съберете пак!?Първоначално написано от Jo_Ni_To
![]()
по принцип края на приказката идва веднъж...веднъж сте скъсали...какъв е смисъла да опитвате отново при положение,че няма да бъде същото...когато четеш една книга тя ти е интересна,смисъл да я четеш втори път няма,но има любители на книгите.
не мисля,че трябва да ме слушаш или когото и да било друг от форума...както казват бабите "каквото ти казва сърцето"...
Да простиш не означава да забравиш за грешката на някого. Означава да запомниш, че всички правим такива!
Не бързай с предположенията.Много момчета по скайп пращат целувки и прегръдки,но в доста случай това е само за в чата.
За мен една връзка е като конец-веднъж скъса ли се,дори и да я вържеш здраво,възелът пак ще личи.Според мен останете добри приятели,но не връщайте прочетена страница.
Vi faro un' oferta che non potete rif' utare
ХХХХХХХ ДАААААА![]()
![]()
Love conquers all
This one will last a lifetime
And if love conquers all
This one will last forever
ем..аз примерно по скайп се не се притеснявам от нищо....![]()
пращам си целувки наляво и надясно...
![]()
![]()
...някакви такива ...лигави целувки и преградки нищо не означават...не си прави грешни изводи,защото накрая ти ще страдаш...
ама все пак ти си знаеш....изчакай нищо не губиш...
![]()
Сякаш не мога да мисля,без ти да ме прекъсваш...в мислите ми..в сънищата ми ти ме превземаш...сякаш не съм аз...
Ako naistina go iska6 i vse o6te go obi4a6 opitaite pak.No se zamisli i za tova kakvo ti e pri4inil predi.Az bqh ispadnala v podobna situaciq no v kraina smetka ne mu prostih.![]()
''Да обичаш е същото като песен да пееш,но няма песен без край!''