- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Да се върна ли при него..?
starata lubov rujda ne hva6taПървоначално написано от Jo_Ni_To
![]()
![]()
![]()
zavisi za kakvo ste se razdelili i 7meseca ne sa malko vreme no shtom oshte ti har opitai![]()
прегрътката една ме кара да полетя,ти си всичко за което сум мечтала.имам нужда от теб за да продалжа напред!
Ми ти си знаеш най-добре какво чувстваш. Зависи и за какво сте скъсали, дали те е наранил и т.н. Но това, че по скайпа ти праща целувки не значи на 100%, че иска отново да сте заедно - може да е с приятелски намерения. Разеберете се да се видиче и тогава по поведението му ще узнаеш какво иска![]()
Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..
може да го познава добре,и да усеща,че той изпитва нещо..
все пак аз познавам момче,което никога не би пратило целувка по скайп,без да има причина/чувства..
И във всеки следващ ден ще живееш вътре в мен .. като спомен в сърцето ми![]()
Мм по-добре изчакай малко да видиш как ще се развият нещата по нататък, дали той ще поиска например отново да се съберете. Не си прави кръчмарски сметки без кръчмаряедни целувки и прегръдки по Скайп нищо не значат, виж сега ако бяха наживо..
![]()
ami zavisi za6to ste skusali i ako mn go obi4ka6 DA