- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Коледната украсаа .. (sUn)
Доколкото видях има само една темичка за КоледаСрамота и позор , най - хубавия празник наближава , заедно и с моя любим сезон
Така де , темата ми е свързана с украсата за Коледа .. Тааа..
Каква украса правите за Коледните и Новогодишните празници ?
Украсявате ли къщата ?
За каква елха мечтаете
![]()
ИИИИ какви са идейте Ви за тази Коледа , какво ще добавите в Коледната кутия с играчки
![]()
Пускам темичката по - рано , защото иначе никога не ми остава време .. Винаги си казвам има време и накрая нищо .. Затова дайте свежи идейки и да почваме с украситееее![]()
Пускам и линкче към любимата ми коледна песничка , дано да Ви подсети за някой хубав момент от миналата зима![]()
http://zazz.bg/play:017d31da
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
Задължително украсяваме естествена елха, но само с червени и златни топки, и гирлянди в такива цветове. Към кутията с играчки най-много да добавя нова звезда за върха, нищо по-специално. И въпреки, че празника е малко далечко аз доста се вълнувам.![]()
П.П.: Моите любими коледни песни са:
Mariah Carey- All I want for Christmas
Destiny's Child- 8 days of Christmas
![]()
Миии нашите се заемат с окрасата. Честно казано аз не харесвам много, много Коледата![]()
Но предпочитам елхата да е бяла със зелени герлянди и червени грамадни топки. Лампички задължително има във всяка стая.. Това са ми единствените условия..друго не ме интересъва![]()
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
Коледа,Коледа.. Мъррррр
Обожавам я! Още след няколко дни започвам украсата..
![]()
![]()
Яжте моркови, да сте здрави!
миии имаме една елха (изкуствена) висока около 1.70 и много си я харесвам..имам и една по малка за моята стая...нооо според мен е малко рано заа да мисля за украсаИначе украсяваме всяко възможно място в къщата
![]()
Шофирай разумно - стигни жив!
Аз пък не я обичам.
По телевизията всяка година дават едни и същи филми,всички тогава се сещат за благотворителност,все едно през другото време не може да се правят на добри,вали сняг и е студено,никъде не излизам,щото има сняг до коленете..
Да не говориме пък колко дръвчета се изсичат.
Единственото хубаво е,че не ходиме на даскало.
Страхотна тема!Поздравления![]()
Мии като за начало ще си окрася моята стаичка с герлянди по стените и надписи на прозорците, а за другите стаи мама отговаря!
Елхата - както всяка година ще е естествена и ще си я окрасим 10 дена някъде преди Коледа със сестричката ми![]()
Ще трябва да ходя и на коледен пазар скоро .. да си накупя нови играчки и герлянди и всякакви висулки и дреболиики![]()
PS : Песничката е страхотна! Спомних си прекрасни преживявания с прекрасни хора![]()
It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!
То наближава бе.....само 2 месеца има още.
P.S. Как ще си боядисате яйцата за великден ?![]()
Първоначално написано от AnincetoSexy
Ами моята елха е висока 2.20 и седи в средата на хола,защото той е огромен също.Украсена е със сребристи и сини топки и червени и златни,няма герлянди,а само лампички.Прозорците са със сребристи и златисти прозорци.Всичко е много яко.Ние винаги сме много сплотени на Коледа...иначе не ;( жалко,но и това ми стига,а и се надявам да вали сняг по Коледа
Mrazq koleda ot wse syrce. Trqbwa da se sybiram s tezi otrepki koito mi se narichat rodnini.
ще видим.. всяка година различно.. ся навивам наще за бяла елха
любимия ми коледен КЛИП http://zazz.bg/play:7971c6c8![]()
pak elxata 6e e v moita staqponeje sestrata pipa
az izcqlo se zaemam s ykrasata,s vsi4ko i maika se vklu4va,ina4e az vinagi q isprevarvam s ykrasata
cqla borba s mene ima
o6e malko i zapo4vam
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Истинска елха!
Много какао.)
Нон-стоп коледни песнички и филмчета.))
Украсата - както дойде, нямам традиции в това отношение.
Обмислям да направя много, много неща със салфетна техника и всичко да е коледно. После наш'те ще ме изселят, но какво пък:Д
Харесах си един "тролчета"(така пишеше на етикета) и ангелчета, мога и да си ги взема.
ПП:Вчера, както си нямах нищо за вършене, превърнах кутийката от клечки за уши в едно чудно, чудно, коледно кутишле.
За каква Коледа си мечтая? Снежна и обичлива.
Аз пък си обичам Коледа. От мъничка. И след 15ти декември съм в едно такова настроение.. супер весело.
И обичам големите зимни студове. Искааам много сняг! Мнооого! До коленете, да не можеш да излезеш от вас, да падаш по улиците. Да те налагат моШно със снежни топки.
А аз да ям коледни сладки, да си стоя на топло, да гледам коледни анимацийки.. и да си пускам лигави коледни техно-та.![]()
Ъммм, а коледните елхи! Ааааа, много искам една огромна в нас. Цялата нашарена с разни играчки. И много бонбони по нея, които да изяждам, а после да ги пълня вътре с хартийки.. уж нищо не съм бутала. ;д И от онези бастунчета, които се смучат. Ауу! *лиги*
И по тавана в стаята ми мнооого герлянди. Шарени. И като спя, някой да падне върху мен, и да ме направи цялата в някакви пухчета.
Да, искрено се радвам на Коледа, но пък и много се дразня на някои неща. Примерно.. на онези дарения по телевизията 'Коледа еее, нека помогнем на малките бедни дечица'. А защо само по Коледа всички се сещат за тях? Или пък това с подаряването на подаръци по задължение. Аз подаръци подарявам, ако ми е на кеф. И не ми трябват поводи.
Никога не си украсявам стаята, родителите ми винаги се заемат с украса на цялата къща, но без моита стая. Много обичам Коледа, но и като дойде винаги се сещам, че ще свърши и се подтискам мн. Като слагаме елха винаги си мисля какво ще е като я махаме и тва ми е гадно.
![]()
Абе раничко си е за коледна украса все още. Иначе, за мен Коледа е може би най-хубавия семеен празник. Няколко дни, в които имаш възможност да си с любимите хора и да им покажеш какво значат те за теб. Разбира се, ако се сещаме за близките си само по празници, по-добре да не се сещаме за тях изобщо.
Определено не ми допада, че Коледа постепенно се превръща в супер комерсиален празник. А относно коледната украса - духа на Коледа е в нея и винаги къщата ни е украсена във всяко едно ъгълче - любимото занимание на майка ми.
Ние не сваляме украсата
Джуджетата се грижат винаги
Тази вечер тръгвам на лов...
Като хищник доближавам те
Ти си жертва - подчини се
и прави каквото искам аз...
Хайде, драскай и хапи ме!
Раничко е за Коледа да,но иначе това ми е любимият празник![]()
Иначе аз и сестра ми украсяваме стаите,елхата,вратата.Коле а наближавааааааааааа![]()
Суетата.Моят любим грях.
Нова година е най-якия празник, любимия ми .. както и зиматаза украсата аз я права миналата година елхата беше златиста и червени панделки.Имам си и в мойта стая една малка.Иначе целия апартамент е украсен навсякъде .. Ние момичетата от блока украсяваме всяка година и входа и става жесток купон.За песни mariah carey - all i want for christmas is you
Bobby Helms - Jingle Bell Rock
Bogdana Karadocheva - Nova godina
Last Christmas![]()
хех аз съм същатаПървоначално написано от Pedigree
![]()
мале от тая тема .. леле искам сняг
![]()
![]()
Ауу, и аз много обичам Коледаа !! От ся почвам да се настройвам.![]()
Амм, винаги с мама украсяваме, елхата ее не много голяма.. С много играчки ии гирлянди.. Тая година мисля да купя новии.. По стенитее слагам по сякъф ред и начин гирляндии.. Зареждам се с коледни песнички, филми.. Искам сняг ! Много, много сняг!! Да не мога да изляза навън! И да е студено.. А аз на топличко вътре! (devil)