.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 44

Коледната украсаа .. (sUn)

Доколкото видях има само една темичка за Коледа Срамота и позор , най - хубавия празник наближава , заедно и с моя любим сезон Така де , темата ми е свързана с украсата за Коледа .. Тааа..
    Каква украса правите за Коледните и Новогодишните празници ?
    Украсявате ли къщата ?
    За каква елха мечтаете
    ИИИИ какви са идейте Ви за тази Коледа , какво ще добавите в Коледната кутия с играчки

Пускам темичката по - рано , защото иначе никога не ми остава време .. Винаги си казвам има време и накрая нищо .. Затова дайте свежи идейки и да почваме с украситееее

Пускам и линкче към любимата ми коледна песничка , дано да Ви подсети за някой хубав момент от миналата зима

http://zazz.bg/play:017d31da

♫ Beautiful.. ♫
    Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
    Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
    че те обичам както никой друг,
    искам те, искам да си тук!
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.

Задължително украсяваме естествена елха, но само с червени и златни топки, и гирлянди в такива цветове. Към кутията с играчки най-много да добавя нова звезда за върха, нищо по-специално. И въпреки, че празника е малко далечко аз доста се вълнувам.

П.П.: Моите любими коледни песни са:
    Mariah Carey- All I want for Christmas
    Destiny's Child- 8 days of Christmas

Re: Коледната украсаа .. (sUn)

Миии нашите се заемат с окрасата. Честно казано аз не харесвам много, много Коледата
    Но предпочитам елхата да е бяла със зелени герлянди и червени грамадни топки. Лампички задължително има във всяка стая.. Това са ми единствените условия..друго не ме интересъва
    Човек не обича истински, ако не обича вечно. 19.06.2009

Коледа,Коледа.. Мъррррр
    Обожавам я! Още след няколко дни започвам украсата..
    Яжте моркови, да сте здрави!

Мега фен Аватара на Biskfitka
    миии имаме една елха (изкуствена) висока около 1.70 и много си я харесвам..имам и една по малка за моята стая...нооо според мен е малко рано заа да мисля за украса Иначе украсяваме всяко възможно място в къщата
    Шофирай разумно - стигни жив!

Аз пък не я обичам.
    По телевизията всяка година дават едни и същи филми,всички тогава се сещат за благотворителност,все едно през другото време не може да се правят на добри,вали сняг и е студено,никъде не излизам,щото има сняг до коленете..
    Да не говориме пък колко дръвчета се изсичат.
    Единственото хубаво е,че не ходиме на даскало.

Град
    [Градът, който никога не спИ]
    Страхотна тема!Поздравления
    Мии като за начало ще си окрася моята стаичка с герлянди по стените и надписи на прозорците, а за другите стаи мама отговаря!
    Елхата - както всяка година ще е естествена и ще си я окрасим 10 дена някъде преди Коледа със сестричката ми
    Ще трябва да ходя и на коледен пазар скоро .. да си накупя нови играчки и герлянди и всякакви висулки и дреболиики

PS : Песничката е страхотна! Спомних си прекрасни преживявания с прекрасни хора
    It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Абе пише се Украсявам !
    Шофирай разумно - стигни жив!

Супер фен Аватара на XceSS
    Град
    Бургас :)
    То наближава бе.....само 2 месеца има още.

P.S. Как ще си боядисате яйцата за великден ?
    Цитирай Първоначално написано от AnincetoSexy
    Дърпаш кредит .. Водиш я на Слънчев бряг ,там на ресторант .. после на бар ,и към 4-5 сутринта в хотелската стая на 'Чаика' я събличаш .. Ако ти откаже ,значи мнооооого си се прецакал ..

Ами моята елха е висока 2.20 и седи в средата на хола,защото той е огромен също.Украсена е със сребристи и сини топки и червени и златни,няма герлянди,а само лампички.Прозорците са със сребристи и златисти прозорци.Всичко е много яко.Ние винаги сме много сплотени на Коледа...иначе не ;( жалко,но и това ми стига,а и се надявам да вали сняг по Коледа

Mrazq koleda ot wse syrce. Trqbwa da se sybiram s tezi otrepki koito mi se narichat rodnini.

Нищо не украсявам това беше преди...

Град
    Варна
    ще видим.. всяка година различно.. ся навивам наще за бяла елха

любимия ми коледен КЛИП http://zazz.bg/play:7971c6c8

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    pak elxata 6e e v moita staq poneje sestrata pipa az izcqlo se zaemam s ykrasata,s vsi4ko i maika se vklu4va,ina4e az vinagi q isprevarvam s ykrasata cqla borba s mene ima o6e malko i zapo4vam
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Мега фен Аватара на Blab
    Истинска елха!
    Много какао.)
    Нон-стоп коледни песнички и филмчета.))

Украсата - както дойде, нямам традиции в това отношение.
    Обмислям да направя много, много неща със салфетна техника и всичко да е коледно. После наш'те ще ме изселят, но какво пък:Д
    Харесах си един "тролчета"(така пишеше на етикета) и ангелчета, мога и да си ги взема.

ПП:Вчера, както си нямах нищо за вършене, превърнах кутийката от клечки за уши в едно чудно, чудно, коледно кутишле.

За каква Коледа си мечтая? Снежна и обичлива.

Мега фен Аватара на Pedigree
    Град
    на стола
    Аз пък си обичам Коледа. От мъничка. И след 15ти декември съм в едно такова настроение.. супер весело.
    И обичам големите зимни студове. Искааам много сняг! Мнооого! До коленете, да не можеш да излезеш от вас, да падаш по улиците. Да те налагат моШно със снежни топки.
    А аз да ям коледни сладки, да си стоя на топло, да гледам коледни анимацийки.. и да си пускам лигави коледни техно-та.
    Ъммм, а коледните елхи! Ааааа, много искам една огромна в нас. Цялата нашарена с разни играчки. И много бонбони по нея, които да изяждам, а после да ги пълня вътре с хартийки.. уж нищо не съм бутала. ;д И от онези бастунчета, които се смучат. Ауу! *лиги*
    И по тавана в стаята ми мнооого герлянди. Шарени. И като спя, някой да падне върху мен, и да ме направи цялата в някакви пухчета.

Да, искрено се радвам на Коледа, но пък и много се дразня на някои неща. Примерно.. на онези дарения по телевизията 'Коледа еее, нека помогнем на малките бедни дечица'. А защо само по Коледа всички се сещат за тях? Или пък това с подаряването на подаръци по задължение. Аз подаръци подарявам, ако ми е на кеф. И не ми трябват поводи.

Никога не си украсявам стаята, родителите ми винаги се заемат с украса на цялата къща, но без моита стая. Много обичам Коледа, но и като дойде винаги се сещам, че ще свърши и се подтискам мн. Като слагаме елха винаги си мисля какво ще е като я махаме и тва ми е гадно.

Град
    Белград/София
    Абе раничко си е за коледна украса все още. Иначе, за мен Коледа е може би най-хубавия семеен празник. Няколко дни, в които имаш възможност да си с любимите хора и да им покажеш какво значат те за теб. Разбира се, ако се сещаме за близките си само по празници, по-добре да не се сещаме за тях изобщо.
    Определено не ми допада, че Коледа постепенно се превръща в супер комерсиален празник. А относно коледната украса - духа на Коледа е в нея и винаги къщата ни е украсена във всяко едно ъгълче - любимото занимание на майка ми .

Мега фен
    Град
    Извън границите

хол хол хол

Ние не сваляме украсата
    Джуджетата се грижат винаги

Тази вечер тръгвам на лов...
    Като хищник доближавам те
    Ти си жертва - подчини се
    и прави каквото искам аз...
    Хайде, драскай и хапи ме!

Град
    Там където никой от вас не е бил =[;
    Раничко е за Коледа да,но иначе това ми е любимият празник
    Иначе аз и сестра ми украсяваме стаите,елхата,вратата.Коле а наближавааааааааааа
    Суетата.Моят любим грях.

Повече от фен
    Град
    Видин
    Нова година е най-якия празник, любимия ми .. както и зимата за украсата аз я права миналата година елхата беше златиста и червени панделки.Имам си и в мойта стая една малка.Иначе целия апартамент е украсен навсякъде .. Ние момичетата от блока украсяваме всяка година и входа и става жесток купон.За песни mariah carey - all i want for christmas is you
    Bobby Helms - Jingle Bell Rock
    Bogdana Karadocheva - Nova godina
    Last Christmas

Повече от фен
    Град
    Видин
    Цитирай Първоначално написано от Pedigree
    Аз пък си обичам Коледа. От мъничка. И след 15ти декември съм в едно такова настроение.. супер весело.
    И обичам големите зимни студове. Искааам много сняг! Мнооого! До коленете, да не можеш да излезеш от вас, да падаш по улиците. Да те налагат моШно със снежни топки.
    А аз да ям коледни сладки, да си стоя на топло, да гледам коледни анимацийки.. и да си пускам лигави коледни техно-та.
    Ъммм, а коледните елхи! Ааааа, много искам една огромна в нас. Цялата нашарена с разни играчки. И много бонбони по нея, които да изяждам, а после да ги пълня вътре с хартийки.. уж нищо не съм бутала. ;д И от онези бастунчета, които се смучат. Ауу! *лиги*
    И по тавана в стаята ми мнооого герлянди. Шарени. И като спя, някой да падне върху мен, и да ме направи цялата в някакви пухчета.

Да, искрено се радвам на Коледа, но пък и много се дразня на някои неща. Примерно.. на онези дарения по телевизията 'Коледа еее, нека помогнем на малките бедни дечица'. А защо само по Коледа всички се сещат за тях? Или пък това с подаряването на подаръци по задължение. Аз подаръци подарявам, ако ми е на кеф. И не ми трябват поводи.
    хех аз съм същата мале от тая тема .. леле искам сняг

Мега фен
    Град
    Извън границите
    Хо Хо Хо
    Дядо Коледа и БАН обещават снежна Коледа

Град
    Враца
    Ауу, и аз много обичам Коледаа !! От ся почвам да се настройвам.
    Амм, винаги с мама украсяваме, елхата ее не много голяма.. С много играчки ии гирлянди.. Тая година мисля да купя новии.. По стенитее слагам по сякъф ред и начин гирляндии.. Зареждам се с коледни песнички, филми.. Искам сняг ! Много, много сняг!! Да не мога да изляза навън! И да е студено.. А аз на топличко вътре! (devil)

There are n0 0pti0ns f0r th0se wh0 break the rules.

Мега фен
    Град
    Извън границите
    Радвам се че празника носещ моето име ви носи такава радост

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми