.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4

Град
    In youre smile

Проблем с субтитрите и плеъра

imam edin problem.puskam si filma i teglq subs.no kogato otvorq subs s playera filma spira a playera mi otvarq subs kato otdelen file.I o6te...kogato otvorq samite subs s noterpad bukvite mi izlizat kato eroglifi.Kogato ot font dam na cirilic bukvite si ostavat eroglifi,makar 4e sym gi markirala predi tova.Pomognete pls

Нарушение на т. 7 от правилата! (от Ruthless)
    Opitvam se da ne mislq no tvoqta celuvka dqvolski mi lipsva. Obicham te tova boli obicham
    te vsi4ko e sylzi no znai che poslednata sylza shte kapne ot tvoite ochi zashtoto bez da
    znaesh obichash me i ti !!!

Голям фен Аватара на cveteto64
    Преди отварях филмите с Windows media player и имах същия проблем. Сега вече съм с VLC media player и си гледам филмчета без проблем.
    "Колкото повече, толкова повече..!"

Супер фен Аватара на XceSS
    Град
    Бургас :)
    За мен GOM си остава най-добрия плеър.Смени си плеъра и ще стане
    Цитирай Първоначално написано от AnincetoSexy
    Дърпаш кредит .. Водиш я на Слънчев бряг ,там на ресторант .. после на бар ,и към 4-5 сутринта в хотелската стая на 'Чаика' я събличаш .. Ако ти откаже ,значи мнооооого си се прецакал ..

Град
    In youre smile

ami

ami az ve4e smenih 3 pleyara no problema si ostava
    Opitvam se da ne mislq no tvoqta celuvka dqvolski mi lipsva. Obicham te tova boli obicham
    te vsi4ko e sylzi no znai che poslednata sylza shte kapne ot tvoite ochi zashtoto bez da
    znaesh obichash me i ti !!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си