- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- не задавм въпрос, давам съвет!
не ви моля за съвет, не правя анкета просто сикам да си кажа колко съм ядосана! един съвет от мен: НИКОГА НИКОГА не позволявайте момичета да сте втори в живота на еидн мъж, защото аз го позволих и в момента се чувствам по-долна и от един наркоман! зависима съм от човек, с който времето винаги ни е ограничено и се крием за да не разбере тъпата му кучка, която всъщност знае и винаги като ме види ме гледа на кръв!
та тач вечер беше добре докато не ми акза че пак имаме ограничено време заради оная кучка и се прибрахме на бърз ход. и сега осъзнавам колко съм жалка и как допуснах един нещастник да съсипе здравето ми и живота ми! ако можех да върна времето заклевам се щях да съм добра и да не допускам грешките, който допуснах сега и ме доведоха до това унизително състояние! Мразя се! и него мразя и неговата мразя! но като цяло вината си е моя аз допуснах да е част от живота ми и да го съсипе по този начин.... нали??? съжалявам се. Това не го пожелавам и на най-големия си враг!!! Хора поуката от тая шибана история е една: ВИНАГИ СЛУШАЙТЕ УМА СИ, А НЕ СЪРЦЕТО, ЗАЩОТО ПО НЯКОГА ГЛАСА НА СЪРЦЕТО НИ ВОДИ ДО САМОРАЗРУХА!!!![]()
˙·٠•● Obi4am te mishe! ●•٠·˙