.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 37
    Град
    *Counting down the days 'till I will find you there…I don't care as long as I, I get there with you*

не задавм въпрос, давам съвет!

не ви моля за съвет, не правя анкета просто сикам да си кажа колко съм ядосана! един съвет от мен: НИКОГА НИКОГА не позволявайте момичета да сте втори в живота на еидн мъж, защото аз го позволих и в момента се чувствам по-долна и от един наркоман! зависима съм от човек, с който времето винаги ни е ограничено и се крием за да не разбере тъпата му кучка, която всъщност знае и винаги като ме види ме гледа на кръв!
    та тач вечер беше добре докато не ми акза че пак имаме ограничено време заради оная кучка и се прибрахме на бърз ход. и сега осъзнавам колко съм жалка и как допуснах един нещастник да съсипе здравето ми и живота ми! ако можех да върна времето заклевам се щях да съм добра и да не допускам грешките, който допуснах сега и ме доведоха до това унизително състояние! Мразя се! и него мразя и неговата мразя! но като цяло вината си е моя аз допуснах да е част от живота ми и да го съсипе по този начин.... нали??? съжалявам се. Това не го пожелавам и на най-големия си враг!!! Хора поуката от тая шибана история е една: ВИНАГИ СЛУШАЙТЕ УМА СИ, А НЕ СЪРЦЕТО, ЗАЩОТО ПО НЯКОГА ГЛАСА НА СЪРЦЕТО НИ ВОДИ ДО САМОРАЗРУХА!!!

˙·٠•● Obi4am te mishe! ●•٠·˙

Голям фен Аватара на BlindedAngel
    Град
    Варна
    Мда, тъпа си
    "По - добре 10 години да живея като цар, отколкото цял живот като мишка" - Жоро Илиев

Мега фен Аватара на mynichka
    искаш да върнеш времето назад ..но неможеее
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

Град
    Там,където най-малко очакваш....
    Ииииии наистина в кофти положение си
    If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
    do...it just means that nothing else is more important than you... )

Извинявай, ама ти така като ги говориш тия работи няма ли да ни кажеш и началото, а? Може ли да се опитам да отгатна: ти си била на 16 - той на 22, той ти взе номера и толкова ти трябваше, а? Е как да не го харесаш - батко, разбира ги нещата, не е като "лигльовците на твоя възраст" и така реши да си поиграеш на кака. К'во си каза "да той си има приятелка, но ще я зареже заради мен"?? ХАХАХА като станете на 16 си мислите че сте големите какички вече, ама всъщност толкова сте заблудени за живота, че ако сте риби на бастун ше се хванете! Вместо да си хванете гаджета на ваша възраст и да ги въртите както си искате...не....батковци.
    Знаела ли си, че си има приятелка?? Знаела си!
    Щял ли е да я зарязва заради тебе?? Не!
    Ти съгласи ли се да си втора "цигулка" още от началото, с ясното съзнание че ще е така? Да съгласила си се!!

Тогава за чии ми се оплакваш ве? Там където мъжете си мерят пишките ти не си буташ гъза! Да си мислила навреме, а не да си бухаш главата в торбата, пък после олеле. Единственото положително от цялата работа е че най-накрая си достигнала до правилния извод: ВИНАГИ СЛУШАЙТЕ УМА СИ, А НЕ СЪРЦЕТО!!
    http://zrockbg.com - 89.1 MhZ

Не съм се изкачил на върха на хранителната верига, за да ям домати и краставици

Град
    Враца
    Времето не може да се върне. Можеш само да ти спреш..

There are n0 0pti0ns f0r th0se wh0 break the rules.

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    ami 6om go osuznava6 go ostavi i si nameri dryg
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Цитирай Първоначално написано от Alderis
    Извинявай, ама ти така като ги говориш тия работи няма ли да ни кажеш и началото, а? Може ли да се опитам да отгатна: ти си била на 16 - той на 22, той ти взе номера и толкова ти трябваше, а? Е как да не го харесаш - батко, разбира ги нещата, не е като "лигльовците на твоя възраст" и така реши да си поиграеш на кака. К'во си каза "да той си има приятелка, но ще я зареже заради мен"?? ХАХАХА като станете на 16 си мислите че сте големите какички вече, ама всъщност толкова сте заблудени за живота, че ако сте риби на бастун ше се хванете! Вместо да си хванете гаджета на ваша възраст и да ги въртите както си искате...не....батковци.
    Знаела ли си, че си има приятелка?? Знаела си!
    Щял ли е да я зарязва заради тебе?? Не!
    Ти съгласи ли се да си втора "цигулка" още от началото, с ясното съзнание че ще е така? Да съгласила си се!!

Тогава за чии ми се оплакваш ве? Там където мъжете си мерят пишките ти не си буташ гъза! Да си мислила навреме, а не да си бухаш главата в торбата, пък после олеле. Единственото положително от цялата работа е че най-накрая си достигнала до правилния извод: ВИНАГИ СЛУШАЙТЕ УМА СИ, А НЕ СЪРЦЕТО!!
    нАпълно съгласна смъ с това мнение,най точно казано!!!

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Нищо не можеш да направиш, освен да спреш дотук и да запазиш малкото достойнство, което ти е останало. Той щом досега не е оставил приятелката си, значи няма да го направи - няма смисъл да се надяваш. По-добре спри тая дивотия докато е още време..

Имаше един период, в който и аз бях в същата ситуация. Доста е кофти, знам го. И аз съм се зарекла 2ри път да не позволявам да съм 2рата. Боли много.
    Не можеш да мразиш "неговата кучка". Тя не ти е виновна за нищо. Ти сама си се поставила в това положение. Другото момиче си е с момчето и ти не можеш да направиш нищо, освен ако той не се раздели с нея, друг начин няма. Замисли се малко и не я наричай така, защото както казах по-горе, тя наистина няма някаква вина.
    Live 2 Ride And Ride 2 Die.
    Honda - The Power Of Dreams!

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Нищо не можеш да направиш, освен да спреш дотук и да запазиш малкото достойнство, което ти е останало. Той щом досега не е оставил приятелката си, значи няма да го направи - няма смисъл да се надяваш. По-добре спри тая дивотия докато е още време..

И това го разбираш след година и четири месеца и половина?
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Град
    Бай Тоя е зъл,няма местожителство.

Re: не задавм въпрос, давам съвет!

Цитирай Първоначално написано от Момичето от Принстън
    не ви моля за съвет, не правя анкета просто сикам да си кажа колко съм ядосана! един съвет от мен: НИКОГА НИКОГА не позволявайте момичета да сте втори в живота на еидн мъж, защото аз го позволих и в момента се чувствам по-долна и от един наркоман! зависима съм от човек, с който времето винаги ни е ограничено и се крием за да не разбере тъпата му кучка, която всъщност знае и винаги като ме види ме гледа на кръв!
    та тач вечер беше добре докато не ми акза че пак имаме ограничено време заради оная кучка и се прибрахме на бърз ход. и сега осъзнавам колко съм жалка и как допуснах един нещастник да съсипе здравето ми и живота ми! ако можех да върна времето заклевам се щях да съм добра и да не допускам грешките, който допуснах сега и ме доведоха до това унизително състояние! Мразя се! и него мразя и неговата мразя! но като цяло вината си е моя аз допуснах да е част от живота ми и да го съсипе по този начин.... нали??? съжалявам се. Това не го пожелавам и на най-големия си враг!!! Хора поуката от тая шибана история е една: ВИНАГИ СЛУШАЙТЕ УМА СИ, А НЕ СЪРЦЕТО, ЗАЩОТО ПО НЯКОГА ГЛАСА НА СЪРЦЕТО НИ ВОДИ ДО САМОРАЗРУХА!!!
    Ти недей дава акъли.
    http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel

Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Не ми се влиза в словесен двубой, просто защото не си ми на нивото.
    http://prognozite.blog.bg/

На богатия ти житейски опит и съвети ше даваш...Сама си си го направила..

Град
    София
    Много кофти.

Град
    Враца
    Ужас, поне си се осъзнала
    еlsy

Голям фен Аватара на glamouros
    Вината е твоя. Съвета ти е мн правилен... но докато не оправиш кашата недей мн да говориш
    Разбира се тук трябва чуство,
    понякога и лицемерен плач
    Ебнята също е изкуство,
    не всеки е добър ебач.

хахахаха не те ли е срам поне малко,а? Най-малкото,защото се занимаваш с чужд мъж? Не осъзнаваш ли всъшност колко си жалка и лесна в неговите очи? Че ти НИКОГА няма да бъдеш на 1-во място в живота му? Есествено той дава вс. за приятелката си... а ти си просто едно,,Развлечение'' от ежедневието.... Съжалявам ,но си е така....
    .......А ти беше част от живота ми! До вчера беше с мен а сега къде си?Забрави за всичко нали?Аз бях просто поредната...но знам,че те БОЛИ!

Град
    In Your Dreams...
    Цитирай Първоначално написано от The_iMMortal_f
    На богатия ти житейски опит и съвети ше даваш...Сама си си го направила..
    +1

Мега фен Аватара на babity
    Цитирай Първоначално написано от BlindedAngel
    Мда, тъпа си
    Ти пък си най - острия на тоя свят да тъ.....

Град
    Sofiя
    Знам какво е . Бях в същата ситуация и още съм.

Повече от фен Аватара на xxXroshawkaXxx
    Град
    wтоrата zвезdа w ляwо ii вsе напrаwо до sутrинtа...
    Последното ти заключение е много относително!
    За всеки човек е различно!
    Един единствн път послушах ума си..и направих най-голямата грешка в живота си!
    Един единствен път послушах сърцето си и в момента животът ми е просто прекарасен! :P

Зависи и кой е човекът до теб!Попаднала си на неправилния човек!А и едно момиче не би трябвало да се унижава толкова време!Толкова ли беше трудно да му кажеш "Или тя или аз!" ...

Град
    *Counting down the days 'till I will find you there…I don't care as long as I, I get there with you*
    nqkoi tam popita kak sme se bili zapoznali dali sma bla na 16 bla bla..
    e bqh na 19 a toi na 28 kato go vidqh za parvi pat se vlubih no nishto ne znaeh za nego malko sled tova se zapoznah s negoviq priqtel i toi me zapozna s nego. parvite pati vsichko beshe savsem priqtelski govorehme si ala bala i si licheshe che i toi ima nehsto kam men nachina po koito me gledashe govoreshe abe znaete to se useshta. vednaj sedqhme golqma kompaniq na masa i se razprikazvahme i az go baznah nehsto za nekvi gadjeta i togava toi kaza che e JENEN! koeto me shokira.
    bqh si kazala che se otkazvam ot cqlata istoriq i shte go imam smao kato priqtel i nishto poveche no tainata lubov v mene rasteshe. minalata nova godina toi me pomoli da q praznuvame zaedno no otkazah zashtoto imah planove s dr hora no mu obeshtah da otida da go vidq po nqkoe vreme taka i stana otidoh.. i tam se sluchi parvata celuvka .. ne izdarjah beshe studeno bqh mokra i toi prosto stoeshe pred men i me gledashe i az ne izdarjah! misleh che i dvmata shte go priemem kato greshka no nqkolko sedmici sled tova se sabrahme az i moqta pr-ka i toi i negoviq pr da piinem togava poprekalih sas alkohola i za moment mi se shvanaha racete stanha ot masata za da se razhodq i malko da se osveja togava toi me posledva za da me popita kak sam i... se sluchi i vtori pat... psolehdvaha i 3 i 4.. i taka do momenta v koito toi ne doide i ne mi kaza che me obicha i che shte doide den v koito nqma da me machi po tozi nachin a shte napravi vsichko za nas dvamata no prosto mu trqbva malko vreme zahsototo ne e lesno zashototo e poel otgovornost ot drugata strana. sega veche ne e s neq.. jiveqt pod edin pokriv no na otdelni mesta pravi vsichko vazmojno za da nqma nishto obshto s neq.. eto tova e moqta istoriq.. da chakma li momenta v koito toi shte mi se posveti ili da go ostavq sas negovata... koqto ne q iska no q zalsujava! zaslujava da strada s neq, za sajalenie e taka...

˙·٠•● Obi4am te mishe! ●•٠·˙

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си