- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Първи път ли е ?
Здравейте,може да звучи малко глупава тази тема ама искам да попитам брои ли се за първи път,ако сте го направили с някого към когото нямате чувства и след това сте го направили с човек когото ужасно обичате,и искате да бъдете с него за винаги дали не може да се каже,че именно с втория човек ви е било за първи път
Ако говориш за секс-първит път се брои
..Има моменти, когато вярваш, че всичко е свършило...Точно тогава започва началото...
еми дори и с молив да си го направила пак се брой за пЪрви пЪт ... няма значение с кого си ... щом сте правили секс значи вече не си девствена
Брои се първия ти път с този който не си обичала.Първоначално написано от BuKTopuq
Разбира се тук трябва чуство,
понякога и лицемерен плач
Ебнята също е изкуство,
не всеки е добър ебач.
С МОЛИВ!???? хахахаххахахахаххахахах
Виж сса (към авторката) ... щом си правила секс с мъж, независимо обичаш ли го или не - да брои се за 1 път!...
Втория ти може да се брой за 1ви с който го правиш с чувства... но 1я секс си остава 1ви път, независимо дали познаваш, обичаш или държиш на човека с който си го направила!
А брои ли се за убийство ако първия път убия някого по по грешка докато съм се опитвала да убия друг? Не се брои нали.... :S
Първоначално написано от BuKTopuq
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
+1Първоначално написано от black_wish
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
![]()
![]()
![]()
първия път ,когато си правила секс с момче се брои за първи,независимо дали го обичаш или не ...айде моля ти се сега ,няма да те уча да смяташ![]()
oxxxx razbira se 4e se broi ... ponqkoga imam 4yvstvoto 4e jiveq v 15 vek![]()
![]()
![]()
хахаха пьрвият си е пьрви![]()
яд ли те е , че сега си го правила пърия с неподходящия, а чак втория с който требва![]()
![]()
![]()
Кво ти пука бе момиче, кефи се сега![]()
брои се
и едно наум - даже и анален вече си правила
утре на училище да се похвалиш на приятелките![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
еми мн ясно че се брои бе![]()
не тва е един от най-тъпите въпроси
![]()
![]()
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
mn qsno 4e se broi ama ti ako iska6 si vtulpqvai 4e ne se![]()
ако парвия ти е бил молива може и да пропуснешиначе не брои се.
+111111111111111111111111111111Първоначално написано от chokolate_girl
щом полов мъжки орган е влязал в тебнзч колко го обчиаш начи е първи път
http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ
broi se mn qsno .. no moje i tvoqt agledna tochka da e druga nz .. no za men se broi
I'm the one Love me ...
Това е въпрос на дете!....Каквото и да правиш,правиш ли го за прави пат значи се брои.... боже боже!