- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Проблем със ппразнуването на рожденния ми ден!
След четири месеца ще ставам на 16 години(на 6 март)и искам супер яко да го отпразнувам.Ето какво съм замислил.Един мой приятел има много голяма баскаса +4 силни тонколони +домашно кино (правете си сметката)към 20-25 човека мисля да сме.Много алкохол,прекалено много музика,ще имаме и DJ и ако наще ги изпъдя от апартамента просто ще е партито на мечтите ми
![]()
![]()
.Обаче това е проблема,че много трудно ще ги махна от вкъщи.Дайте някакви съвети.
![]()
![]()
Get what you can and never get back
Обясни им, че ще правиш купон, че ще искате да се забавлявате, а тяхното присъствие малко или много ще ви ограничава.
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Напротив ако им кажа това даже няма да ми дадат да го отпразнувам.Единственно след много говорене със баща ми може нещо да стане но едва ли.![]()
Ха ми елате в нас няма да има проблем![]()
![]()
![]()
Вярвай в трудните минути,усмихвай се когато тъжиш...лесно е глава да отпуснеш,трудно е да победиш!
От каде си?Първоначално написано от Eeyore1
![]()
Хахахах от Русе
Вярвай в трудните минути,усмихвай се когато тъжиш...лесно е глава да отпуснеш,трудно е да победиш!
Ми кажи им да отидат при роднини/близки/приятели да се почерпят по случай рождения ти ден![]()
Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...
lol q pobyrzai che ima samo 4 meseca,,, Deba kwa e taq lubow kym rojdennite dni.
какво емо бе човекПървоначално написано от tqnko
![]()
ти май нещо си са напил нямам нищо общо със емотата
![]()
емо кай
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
бе ти нормаааааааален ли си 4 месеца има до рд-то 20 - 25 човека ебахти апартамента имаш значи как ще ги побираш незнам, за музиката айде г-д става ма може още...въпреки че ако бичите яко най-много комшиите ти да мрънкат и DJ ще имаш абе незнам от къде толко пари дай малко и на нас или ще разчиташ на тати да плати ама ти хубаво правиш планове а до родителите запита ли се дали ще отпуснат средства?
Когато искаш да постигнеш нещо, не трябва да бързаш просто
НЕ ТРЯБВА да спираш ...!!!
Аааааа Павел ко се прави най-голямо ЕМОПървоначално написано от tqnko
![]()
![]()
napravi go nqkade, no ne i vuv vas.. ako uspee6 da izpudi6 va6te ok, no i dr problem sa sasedite.. pomilsi dobre... napravi go nqkade drugade![]()
![]()
![]()
Impossible is a dare.
omfgПървоначално написано от leoparda93sl
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
aaaaaaaaaaaaaaaa ne
The Spark
Eми поговори си с тях ;]Или им кажи да отидат на ресторант двамата да се почерпят за твое здраве![]()
![]()
Хм.. те вашите НИКАК няма да се усетят, че искаш да ги изгониш, за да правиш здрав купон, когато започнеш да им опяваш да се разкарат нанякъде точно за рд-то ти.![]()
ИНаче се сещам само за варианта да си резервирате уж екскурзия за някъде и ти в последните дни преди "заминаването" да кажеш, че имаш супер важно контролно и да останеш във вас, ама много не върви, те ще отменят цялата почивка, за да са с теб на празника.Друг вариант е да си го празнуваш на друга дата, за да не се усетят.Ама най-добре им кажи, щото 20-25 човека на възраст 16+ ще направят големи мизерии и после ако трябва сам да оправяяяяяяш става мама си чичкина и вашите няма да са очаровани.Пък и съседите ще с еразмрънкат и ще си тема на разговор долу на пейките в следващия един месец....Така че най-добре почни от сгеа да убеждаваш вашите на някакъв компромисен вариант.
kissin' you
Laugh your heart out, dance in the rain, cherish the moment, ignore the pain, live, laugh, love, forgive and forget-live`s too short to be living with regrets...
А бе само наще да се махнат от вкъщи другото не е проблем.![]()