.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Град
    Сливен

Проблем със ппразнуването на рожденния ми ден!

След четири месеца ще ставам на 16 години(на 6 март)и искам супер яко да го отпразнувам.Ето какво съм замислил.Един мой приятел има много голяма баскаса +4 силни тонколони +домашно кино (правете си сметката )към 20-25 човека мисля да сме.Много алкохол,прекалено много музика,ще имаме и DJ и ако наще ги изпъдя от апартамента просто ще е партито на мечтите ми .Обаче това е проблема,че много трудно ще ги махна от вкъщи.Дайте някакви съвети.
    Get what you can and never get back

Град
    Варна
    казваш, че ще си празнуваш рд-то и да се разкарат

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Обясни им, че ще правиш купон, че ще искате да се забавлявате, а тяхното присъствие малко или много ще ви ограничава.
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Град
    Сливен
    Напротив ако им кажа това даже няма да ми дадат да го отпразнувам.Единственно след много говорене със баща ми може нещо да стане но едва ли.

Ха ми елате в нас няма да има проблем
    Вярвай в трудните минути,усмихвай се когато тъжиш...лесно е глава да отпуснеш,трудно е да победиш!

Град
    Сливен
    Цитирай Първоначално написано от Eeyore1
    Ха ми елате в нас няма да има проблем
    От каде си?

Хахахах от Русе
    Вярвай в трудните минути,усмихвай се когато тъжиш...лесно е глава да отпуснеш,трудно е да победиш!

Супер фен Аватара на Devilsplaymate
    Град
    Nowhereland
    Ми кажи им да отидат при роднини/близки/приятели да се почерпят по случай рождения ти ден
    Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...

lol q pobyrzai che ima samo 4 meseca,,, Deba kwa e taq lubow kym rojdennite dni.

Град
    Сливен
    Цитирай Първоначално написано от tqnko
    [12:39:39] Стоян Стоянов - a.k.a. tqnko [L36 M@K3®S]™ says: След четири месеца ще ставам на 16 години(на 6 март)и искам супер яко да го отпразнувам.Ето какво съм замислил.Един мой приятел има много голяма баскаса +4 силни тонколони +домашно кино (правете си сметката funfunfun )към 20-25 човека мисля да сме.Много алкохол,прекалено много музика,ще имаме и DJ и ако наще ги изпъдя от апартамента просто ще е партито на мечтите ми Very Happy Very Happy Very Happy .Обаче това е проблема,че много трудно ще ги махна от вкъщи.Дайте някакви съвети. Sad Sad
    [12:40:10] Павел - a.k.a. Pav4one [L36 M@K3®S]™ says: малее
    [12:40:18] Павел - a.k.a. Pav4one [L36 M@K3®S]™ says: баси тъпото емо
    По темата: казваш, че гостите може и да се смущават от присъствието им и айде
    какво емо бе човек ти май нещо си са напил нямам нищо общо със емотата емо кай

бе ти нормаааааааален ли си 4 месеца има до рд-то 20 - 25 човека ебахти апартамента имаш значи как ще ги побираш незнам, за музиката айде г-д става ма може още...въпреки че ако бичите яко най-много комшиите ти да мрънкат и DJ ще имаш абе незнам от къде толко пари дай малко и на нас или ще разчиташ на тати да плати ама ти хубаво правиш планове а до родителите запита ли се дали ще отпуснат средства?
    Когато искаш да постигнеш нещо, не трябва да бързаш просто
    НЕ ТРЯБВА да спираш ...!!!

Цитирай Първоначално написано от tqnko
    [12:39:39] Стоян Стоянов - a.k.a. tqnko [L36 M@K3®S]™ says: След четири месеца ще ставам на 16 години(на 6 март)и искам супер яко да го отпразнувам.Ето какво съм замислил.Един мой приятел има много голяма баскаса +4 силни тонколони +домашно кино (правете си сметката funfunfun )към 20-25 човека мисля да сме.Много алкохол,прекалено много музика,ще имаме и DJ и ако наще ги изпъдя от апартамента просто ще е партито на мечтите ми Very Happy Very Happy Very Happy .Обаче това е проблема,че много трудно ще ги махна от вкъщи.Дайте някакви съвети. Sad Sad
    [12:40:10] Павел - a.k.a. Pav4one [L36 M@K3®S]™ says: малее
    [12:40:18] Павел - a.k.a. Pav4one [L36 M@K3®S]™ says: баси тъпото емо
    По темата: казваш, че гостите може и да се смущават от присъствието им и айде
    Аааааа Павел ко се прави най-голямо ЕМО

napravi go nqkade, no ne i vuv vas.. ako uspee6 da izpudi6 va6te ok, no i dr problem sa sasedite.. pomilsi dobre... napravi go nqkade drugade
    Impossible is a dare.

Мега фен Аватара на 5StaR
    Град
    7 hills..
    Цитирай Първоначално написано от leoparda93sl
    емо кай
    omfg aaaaaaaaaaaaaaaa ne
    The Spark

Голям фен Аватара на Chery
    Eми поговори си с тях ;]Или им кажи да отидат на ресторант двамата да се почерпят за твое здраве

Хм.. те вашите НИКАК няма да се усетят, че искаш да ги изгониш, за да правиш здрав купон, когато започнеш да им опяваш да се разкарат нанякъде точно за рд-то ти. ИНаче се сещам само за варианта да си резервирате уж екскурзия за някъде и ти в последните дни преди "заминаването" да кажеш, че имаш супер важно контролно и да останеш във вас, ама много не върви, те ще отменят цялата почивка, за да са с теб на празника.Друг вариант е да си го празнуваш на друга дата, за да не се усетят.Ама най-добре им кажи, щото 20-25 човека на възраст 16+ ще направят големи мизерии и после ако трябва сам да оправяяяяяяш става мама си чичкина и вашите няма да са очаровани.Пък и съседите ще с еразмрънкат и ще си тема на разговор долу на пейките в следващия един месец....Така че най-добре почни от сгеа да убеждаваш вашите на някакъв компромисен вариант.
    kissin' you

Laugh your heart out, dance in the rain, cherish the moment, ignore the pain, live, laugh, love, forgive and forget-live`s too short to be living with regrets...

Град
    Сливен
    А бе само наще да се махнат от вкъщи другото не е проблем.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си