Различно...най-често с 3лв ама ако ми дадат повече и с повечеили пак ако си имам някакви пари от предната вечер останали и те се добавят към джобните за даскало и такамм...
![]()
вЪрвЯ нАпрЕд..пОслЕ нАзАд..пАдАм стАвaм..жИвЕя в сОБствЕния мИ рОзОф свЯт.. сЛадкA и рАзлИчнА..стрАннА и нЕ осОбенO рОмАнтИчнА..вИнАгИ сЪм сУпЕр нЕтИпИчнA..;]
И аз съм долу горе като Искам го..![]()
in defense of our dreams...
по принцип по 2лв на ден, но аз си имам спестени и ако не ми стигнат...
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Попринцип ми дават по 5 лв на ден, но в повечето случеи аз не ги харча всичките и с времето се насъбират. С две думи винаги имам повече от 20 лв в мене
Life's too short.. too short to live it as a bad person!
ммм да и аз попринцип по 2лв. ама си имам и мой спестени и ако реша,че няма да ми стигнат вземам от моите :P![]()
![]()
![]()
She was both wise and stupid in the way that when life got hard she didn’t work through her problems; she just danced in her underwear alone in her room until they went away.
Ами колкото си поискамКато ми свършат джобните казвам на майка ми и тя ми дава
![]()
~[!]ħۼๅۼۛۛۛ เś ทอ ไองۼ [!]
Trust me...anything you can do...I can do better than you
Ми различноНай-често с по 3-4 лв. напоследък и по 5лв. :P
*~* Човек мечтае, когато не е щастлив! *~*
1-2 лв .... ама аз си исзсссзскарвам лично от танци,ралта от време на време...
несам кат некои хора от даскалото дето джобните са им повече от заплатите на даскалите за месец![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
+1Първоначално написано от ThePowerOfLove
Защо се ровиш в пепелта?
Там няма да откриеш огън....
Не знаеш ли,че с любовта е свършено,
щом някой,някога ти каже сбогом!
hoda s 5,har4a lev i ne6to nai mn dva,dr si gi skladiram i nakraq na meseca si kupuvam ne6to vse pak vkashti pari ne se zadarjat dalgo![]()
Нямам пари прося от съучениците си
Студентски живот,ах сладък живот..с изпити тежки и нощи горещи живее се всеки семестър...
Ходя с 5 лв. , но с тях искарвам 1 седмица аз почти не купувам нищо ..![]()
Успехът ми не е моментен, винаги съм конкурентен.
ми с 10 лв за цялата седмица,но попринцип ми дават още 2-3 лв за петък![]()
ami na men mi davat 0t 5 d0 7 leva!mn rqdk0 se sly4va da mi dadat 10!![]()
~ ЕлА Да ВидиШ Как Го ПраВим Във Варна !! ~
Дават ми 10лв/седмица за даскало.![]()
В Б-я носих по 5-6 лева ама имах доста повече разходи.Сега като ходя на училище не взимам пари даже ,не ми трябват.Няма какво да купувамИначе преди най-вече давах пари за цигари - 4,40 евро демек по 9 лева горе-долу на 2 дни
![]()
![]()
![]()
![]()
5 лв ,заради транспорта..
ROCK
ON!
По принцип ми дават по 2-3 лева , но аз винаги имам останали от предния ден така че стават повече ...![]()
Дали си гад или тарикат - все тая ... пак ще мога с душата ти да си играя
И на мен по 2 лв. но като ги сложа в златния джоб стават 5![]()
http://fun.vestnik24.com/simagochi/aquagirl "Само човек, здраво стъпил на земята е способен да гради въздушни кули."
HoUsE MuSiC
Различно. Попринцип в училище не си купувам кой знае какво, така че с 3-4лв. мога да си изкарам седмицата![]()
nicolepcd
дават ми по 2 лева..в повечето случаи ми остават.Събирам си ги и така си имам спестявания..когато преценя взимам от тях![]()
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..