- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Болки при пишкане..
Имах го това чудо с всички екстри- често уриниране, кръв при избърсване, а при изследване на урина- и белтък в урината /ей така уж от нищото-събуждам се сутринта, всичко ми беше ОК, но наобяд не се издържаше от болка/. Пих 10 дни АБ и се оправих, но за това време не биваше да ям кисело /туршии, сърми..../, а беше точно по Коледа.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
nai dobre otidi na lekar .... vse pak nie nqma kak da znaem kakvo po to4no ti ima![]()
Ако не си споделила с родителите си им кажи, може те да знаят, да ти помогнат
но най - добре отиди на лекар![]()
Яжте моркови, да сте здрави!
Може и да не е цистит, а настинка-аз като бях настинала 5 дена кат пишках ме болеше и щях да ходя, на лекар, но то ми мина.Обаче ако до 1 седмица не ти мине говори с ваще и иди на лекар!
Не е задължително при цистит да има кръв при пишкане
Аз съм имала цистит без кръв при пишкане и болката беше по цял ден, а не само, когато ходех до тоалетна..
По-добре отиди на лекар, пусни си изследвания, за да ти е мирна главата и да си спокойна![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Значи слушай сега да ти кажа. Преди време и аз имах такова, обаче когато го усетих за пръв път си казах "ще ми мине" и не отидох на лекар, пих някакви хапчета, мина ми за момента после пак се повтори и аз все си виках, че ще ми мине и така 2 години, докато накрая не се реших да отида на лекар, обаче хроничното вече не се лекува напълно .. и все пак сега се чувствам перфектно сравнение с преди въпреки че понякога леко ме боли (рядко). Та така отиваш задължително на гинеколог, за да ти кажат причината. След това ше ти изпишат лекарства.. помоли за антибиотик (защото това много трудно се лекува) и някакви хапчета на основата на билки (Neorinal например), след това си купуваш заедно с тях чай от мечо грозде задължително (не е приятен на вкус, но помага), докато си пиеш лекарствата и чая (чая го пиеш сутрин и вечер) се обличаш всеки ден топло, най-вече трябва да си пазиш областа от кръста и надолу... всеки ден изпивай по едно шише минерална вода литър и половина, за да ходиш по често до тоалетна и по този начин да си пречистиш покочния мехур. Стой във топли стаи, когато лягаш си слагай нещо топло на корема и между краката и до 2 месеца ще се излекуваш напълно.![]()
боклите се заслиха страшно много след няколко дни и не можех да мръда..беше нещо неописуемо..накрая така и не успяха да разберат какво ми беше..един каза цистит втори апандисит ама не е за махане трети приемаме я за изваждане на апандисит..пих си хапчетата от лекаря който каза че е цистит и отделно пих дефламол и ми бяха казали по 3 но шпа ако е много силна болка и се закрепих..
ВЪЗРАСТ&ПОЛ?!Първоначално написано от summer__love
Всички останали мнения НЯМА да коментирам, понеже са продуцирани от лаици и тям е простено да говорят глупости!Първоначално написано от kalpazanka
хайде колега kalpazanka да опитаме да направим бърз чисто теоретичен анализ на проблема БЕЗ да имаме претенцията , че поставяме "дизгноза" някому!!!
при споделено в анамнезата имаме:
но нямаме нито ВЪЗРАСТ нито обективен ЗДРАВЕН СТАТУС.Първоначално написано от summer__love
......дъра-бъра разни&разнообразни съвети в резултат след седмица следва:
ergo, пита се:Първоначално написано от summer__love
на какво основание се реши, че се касае за банален цистит при оскъдните обективни данни.
(утре жена-гинеколог на базата на "собствените си усещания и опит" -НЕ НА БАЗАТА НА НАУЧЕН ПОДХОД И ЗНАНИЯ, ще предписва лечение по аналогия!
слува се всеки ден...
в ДД отношение каква е вероятноста за цистит ама Интерстициален?
Първоначално написано от AnnitoOo
Life's too short.. too short to live it as a bad person!
http://www.teenproblem.net/f/viewtop...112870#4112870Първоначално написано от batkodoki
На мен ми е по-интересно ти как постави тази диагноза? Хайде да не критикуваме другите за нашите грешки.....
ПП: Вероятността е 12%.