- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Предложения !
Предлагам тук всеки да дава предложения .. как през зимата да слабеем,да запазим или да си вазвърнем предишни килограми.. как да си поддържаме фигурата хубава когато нямаме свободно време ,а пък и всички добре знаете , че през зимата всеки се затваря.. ии няма много физическа дейност.. а това оказва също голямо дейстие върху фигурата![]()
ами например..запиши се да спортуваш нещо..може да не отслабнеш ,но поне няма и да надебелееш![]()
Cruel Intentions
Тук има интересна информация http://www.bb-team.org/articles/3249/ .
Първоначално написано от masal
якоПървоначално написано от ILY
![]()
![]()
![]()
ии аз като искам да отслабна..просто спирам да закусвам..и обединявам вечерята и обяда..мн бързо се свалят 2-3 кг![]()
I saw this place was open, tonight
And the girls and the boys
They were rocking
And the alcohol was flowing
And I knew right away this was my life
Oh what a night....!!
явно не четеш... не искам да отслабвам.. или нещо от този сорт.. а просто направих тема в която всички да дават предложения , мнения и т.н как се грижат за тялото и кг си през зимата.. а и да не се пускат 1000 теми за отслабване , но както и да еПървоначално написано от mysterious93
![]()
LiveFlower да съгласна съм ,доста интересна информацийкадо сега я четох статийката и се радвам ,че поне някой е разбрал идеята на тази тема
![]()
Не сме малоумни,всички разбрахме идеята на темата ти,която съвсем случайно се повтаря за незнам си кой път!
Да, обаче това е вредно. По-добре е човек да закуси, отколкото да вечеря!Първоначално написано от BigFakeSmile
ми като се повтаря и не ви е интересна и т.н не пишете бе.. не ви карам на сила.. апф..Първоначално написано от masal
ем..то такива теми ще продължават да се пускат ,защото хората питат точно по техния проблем без значение че е подобен на някой друг..но както и да е..моя отговор все още е спортПървоначално написано от rosencetooo
за който и да било :P
Cruel Intentions
+1 по добре е дори и само да закусиш, отколкото например само да обядваш/вечеряш. иначе по темата- спорта му е майката...Първоначално написано от LadyDy
You're like an indian summer in the middle of winter, like a hard candy with a surprise center!