.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14
    Повече от фен Аватара на TheLittleAngel

Закъснява ми, а не съм правила секс

Вече за трети път ми закъснява. Първият път трябваше да ми дойде на 20-ти, а ми дойде чак на 30-ти. Тогава казах на майка ми и решихме, да изчакаме още малко и ако не ми дойде да отидем на лекар. Но ми дойде в крайна сметка и се успокоих. Следващият път пак ми закъсня, но не с толкова, колкото предния път. Този месец трябваше да ми дойде на 6-ти или 7-ми и още чакам. Страхувам се да нямам киста или да е нещо друго. Няма никакви признаци, че ще ми идва. Нито ме боли корема, нито гърдите... Нищо. Какво да правя? Да говоря ли отново с майка ми или да продължа да чакам? Благодаря предварителна за отговорите.
    Като бебче да ме гушнеш,
    с ръце силни да ме обгърнеш,
    с погледа си нежен да ме стоплиш
    и след това, бавно да си тръгнеш...

Супер фен
    Има много такива теми И спокойно, нормално е, мен ми е закъснявало с месец, ти за няколко дни се притесняваш...
    nicolepcd

ne se bezpokoi ! ako ti e doshlo ot skoro e normalno da ti zakasnqva

Дойде ми в 7-ми клас, а сега съм 10-ти. Иначе не бих се притеснявала.
    Като бебче да ме гушнеш,

Супер фен
    Иди на гинеколог!

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от elsy
    Има много такива теми И спокойно, нормално е, мен ми е закъснявало с месец, ти за няколко дни се притесняваш...
    +1

абе спокойно сигурна съм ,че нищо ти няма.аз също не съм правила секс до сега,а миналия месец ми закъсня с 15 дни.аз съм на 15 години.
    нормално е на нашите години.Като станеш на 20 и ти закъснява,тогава имаш повод да се притесняваш,сега не

оо боже, закъснява ти с по най-много 10 дена и се притесняваш, а аз кво да кажа като ми закъъснява сега с месец и 10 дена, а ми е закъснявало с по 2 месец и половина .Спокойно, аз не виждам за какво се притесняваш, като имаш някакви закъснения от по 10 дена , които са нормални!А за лекар-ми аз бях на лекар и никви кисти не ми откриха!

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    нормално е и при мен е така

А да си пила бира или пушила цигари наскоро?Щото скоро чух,че и от тва се забременявало

Има си важна тема за всичко за цикъла..Майко,не се научихте да гледате преди да пускате.

Цитирай Първоначално написано от elly~
    А да си пила бира или пушила цигари наскоро?Щото скоро чух,че и от тва се забременявало

Има си важна тема за всичко за цикъла..Майко,не се научихте да гледате преди да пускате.
    Много по-образована съм от тези, които си мислят, че могат да забременеят от мастурбирането и т.н. Пуснах темата, защото наистина се притеснявам и имам нужда от съвет! Така че, запази си мнението за себе си, освен, ако не е по въпроса, които съм задала.
    Като бебче да ме гушнеш,

Град
    yambol

th

Ami ia z yavno imam nyakakv problem poneje i na men mi zakasnyava na men mi s epoyavyava menstruaciya na okolo 1 mesec za okolo 5 dena zavisi . Minaliya pat toest posledniya mi zakasnya s 17 dena i te4e6e mn malko i to samo 2 dena , maika iska6e da se obarnem kam ginekolog no to doide ina4e ti prepora4vam otidi na ginekolog
    Koi e 6tastliv , realno li e, vyarno li e , laja ?

Град
    Перник
    Може да е от рязката смяна на времето.Също така,ако кръста ти е настинал.Или си била болна.Това е нормално.Все пак не си правила секс,че да се плашиш толко..!
    Never let the fear of striking out keep you from playing the game

АБЕЕЕ ти си много зле , чесно ! закъснява и със два дена и тя вече тема пуска ... ако ти закуснее с 2 седмици сиг ще се самообиеш ! леле малее немоа да повярвам ! и има над 1000 такива теми : ))))))
    You’re so gay and you don’t even like boys
    No you don’t even like
    No you don’t even like
    No you don’t even like… PENIS

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си