- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Драгонфак-файър
Здравейте мили извратени деца. Това е рубриката , специално посветена на съпоставките , които нашия разум може да достигне от 1 сравнително не позната дума , словосъ4етание или изре4ение.
Сега както батко ви Даркстрайк се изразява..... дайте воля на своето въображение и напишете първата асоциативно свързана със заглавието дума , която ви хрумва!
Мн съм дива , и опре ли до секс , никак не съм колеблива. В този саит съм , за да преспя съ комплексарите и да не пишат пове4е тъпи теми за малки пишки и подобни простотии!
Първо да те попитам....добре ли си?
Напълно съм добре. Значи в този форум , който не пише за това как се е насрал след анален секс е луд ? Изклиу4ително странна гледна то4ка жалка чекиджиика такава!
Мн съм дива , и опре ли до секс , никак не съм колеблива. В този саит съм , за да преспя съ комплексарите и да не пишат пове4е тъпи теми за малки пишки и подобни простотии!
определено не си добре
![]()
Що бе, виж колко е забавно..."Насирам се като ме отварят отзад...нормално ли е или да си права клизма?"Първоначално написано от Razkra4ime
![]()
![]()
![]()
Аз ще ти правя клизма със езика ми докато не ти по4ервенеят бузките![]()
are stiga s tiq gluposti a ?Първоначално написано от Razkra4ime
![]()
Не че нещо, но това ми се наби в очите "Специалист по френската любов"... Какво, обичаш да смучеш разни работи, а?!Първоначално написано от NeNoRMaLNiKa
fixed*Първоначално написано от NeNoRMaLNiKa
Брях, ма ти си бил много оригинален...селянинПървоначално написано от NeNoRMaLNiKa
![]()
bwt змиите може и да са дълги, но са меки като размекнат на слънцето кашкавал![]()
О да, личи си колко "градски" сиПървоначално написано от NeNoRMaLNiKa
![]()
Между другото ти май наистина се имаш за оригинален?!
Обаче си загорял много...готов си да скочиш, като гледам, на всичко що шава и има някакво отверстиеПървоначално написано от NeNoRMaLNiKa
![]()
/bow t.11 мухаахах
Разваляш форумната пирамида бреПървоначално написано от Kurosava
![]()
Първоначално написано от 23tesanta
кво е тва?Първоначално написано от 23tesanta
Кое бре?!Първоначално написано от Kurosava
а бе тва пред тебе бе!Първоначално написано от 23tesanta
а бе тва пред тебе бе![/quote:6a3a599e9a]Първоначално написано от Kurosava
Ми че влак е
Такъф чук като тебе освен една чикия друго неможе да удари, сеш?Първоначално написано от NeNoRMaLNiKa
С тея твой 1800 поста показваш, че си скапан "retard" копеле и тук ше те питам - сеш?Първоначално написано от NeNoRMaLNiKa
Знам, че си луд фен на френската любов и лапаш като три-фазна помпа ама нема нужда да го показваш "гражданино".
Аз на ненормални мнението не искамПървоначално написано от NeNoRMaLNiKa
![]()
Moderated by miloto
т.11 от Правилника![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love