- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Човек храни змията си с живи котенца и кученца
А ти не обичаш ли да похапваш пиленца и кокошчици?Първоначално написано от splendour
А това да се отглежда питон в домашни условия е тъпо... просто мястото му не е там... и за питона ми е жал, и за пиленцето![]()
Лигльовци. Ако са мишки все едно, ама нали са малки пухкави котенца и направо ужас. Половината гледате колко ви е симпатично.
Madness is genius.
da imate pravo-i nie si poxapvame dosta mesce.osobenno pile na gril.no prosto kato gledam vse o6te jivoto pilence bore6to se za jivota si v ystata na zmiqta.........Първоначално написано от zloto
da ne govorq za gavrata izv1r6ena spqmo tva klip4e.toz koito go e snimal e idiot bezzjalosen
http://impulse.bg/bebcho0o0
Въпрос: Защо Дядо Коледа няма деца?
Отговор: Защото топките са му на елхата.
to ne se bori. to piska. btw chuva se piskane kogato e v stomaha mu
I never eat a pig cuz a pig is a cop
И кво, ако бяха мишки щяхте ли да правите теми?
edit:
Ама си хапваш като вкъщи има пържолки, нали?Първоначално написано от MiSs_DioR_CheRiE
Я по-добре стани вегетарианка... иначе добро разсъждение вкара. Не е етична цялата тая работа. Но аз поне с чиста съвест си казвам - да, мамка му, греша, да, мамка му, животните страдат заради мен, но не мога да спра... и ям мръвки...
Както съм казвала в друга тема, повече от месец-два без месо не съм успявала... Ако изгледам още веднъж Earthlings или се поровя по-задълбочено в схе сайт може и 3-4 месеца да станат, ама .... както и да е, не е в тва темата, просто не бъдете лицемерни ^^
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
и аз бих си похапнала едно пиленце, да ви кажа. ама и змия бих пробвала, вкусно казват че било...![]()
Оф, и аз имам един познат, дето си гледа някви изчадия у тях и им дава мишки, но поне не го заснема.
А тоя педал гаден трябва да умре.
Наистина това е природа, ама копелето се кефи, ебати.Това, че им дава малки кученца, направо ме уби.. може би, защото си гледам песчета в нас и ми е някак ужасно.
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
^именно, тая гад не разбира, че това е нехуманно, ама на шибания педал му доставя удоволствие. Сега разни организации ще го погнат.
ем и тя трябва да яде! няма на корнфлейкс да я кара иначе е кофти за кученцата и котенцата и патенцата ама ко да са прави!?! да и реже салам ли?
Raise your fist!
tam e s nay4na cel.a toq go prai za seira na piletata i kotetataПървоначално написано от Raybeez
http://impulse.bg/bebcho0o0
Въпрос: Защо Дядо Коледа няма деца?
Отговор: Защото топките са му на елхата.
Първоначално написано от splendour
![]()
![]()
![]()
And in our Dying, we're more alive-than we have ever been
I've lived for these few seconds
For I am Winter born
http://vbox7.com/play:d61898cb
Така нашите български депутати (или които там приемат законите не съм в час с наименованията им точно) се изгавриха с всички хора, на които им е мило за животините. Тези 1000 лв са МАКСИМАЛНОТО наказание, което може да получи. Да не говорим, че той едва ли ще бъде санкциониран с максималната глоба, защото при първо нарушение глобяват с 50 лв и то ако намериш кой да го глоби. Преди време един циганин уби улично коте пред хора, които искаха да го приберат и задомят. Направи се въпрос, викна се полиция и се започнаха мъките. Полицаите ги препратили към друга институция, откъдет ги пратили в друга, а от там пък ги върнали, защото и те не отговаряли за тези неща. Глупаво и невярно е ако кажа, че съм свикнала с такива случаи, ама вече се примирих, че такива хора няма кой да ги накаже.Първоначално написано от Loshotia
По Дискавъри ги цензурират в един момент, а това тук е откровено казано гнусно.
Още повече, че по Дискавъри и Енимал показват как животните оцеляват в естествената си среда. Това, без да съм го гледала, не ми прилича на нещо такова...
За мен е едно човек да й дава кученце в устата и съвсем друго да си го хване змията сама.
В това няма нищо "научно", защото влечугото не прилага никаква техника на ловуване, преследване и квото е там. Само го хапва на готово и толкоз, а оня дебил се радва.
Най-малкото жертвата има някакъв шанс да се измъкне.. да избяга или скрие. Докато тука го пускат при змията и няма мърдане.![]()
^тая мечка ми е много позната от някъде![]()
А клипчето изобщо не искам и да го отварям.
Горни Лозен?! Ама аз съм от там...Ще трябва да си пазя котака
![]()
Ама поне не им ги даваме живи и не се кефим да гледаме как храната им чака всеки момент да бъде глътната от няква гад.Първоначално написано от Raybeez
В зоологическата градина момчето, което хранеше влечугите, удряше мишките в пода и чак тогава ги пускаше на змията... не че ми изглежда супер хуманно, ама е по-приемливо, отколкото да се мотаеш жив в някакъв стомах.![]()
Грозна гледка..обожавам животните и ми стана мъчно, а и това пиленце, така беззащитно и толкова дълго беше живо, докато беше в устата му..много гадноНо такава е природата..
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
И аз го гледах ... много гаден изруд е тоя ...
трябва да убият змийте му и да го нахранят с тях ... а после да го дадът на уличните котета и кучета да го изядат жив!
Задушава се, надявам се преди да започнат да го обработват стомашните сокове. И малко го смачкват..Първоначално написано от milotoGIRL4e
А писукането може да идва от други пиленца наблизо.
Ммм, да...доста брутално. Да взимаш малки животинки, за които обещаваш да се грижиш...А всъщност да си даваш живи на "домашния си любимец". И все пак това е природата. И ние ядем месо, ама една сълза не сме проронили, докато ни сервират сочната мръвка, нали?![]()
ДА бе, нормално било!!!
Дайте си кучето или котето да го ядат тия същества! Тоя е явно сатанист, забавлява се да убива малките котенца и даже си прави видео как става това! Това за мен е психопат и трябва да бъде наказан.
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
Първоначално написано от sherry
![]()
Така и никой не показа клипчета с котета или кучета... Нещо гнило има в тази история..