.
Отговор в тема
Страница 2 от 8 ПървиПърви 123456 ... ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 196
    Супер фен
    Град
    в килера
    Цитирай Първоначално написано от splendour
    http://vbox7.com/play:12ebd202 тука яде пиленце
    А ти не обичаш ли да похапваш пиленца и кокошчици?
    А това да се отглежда питон в домашни условия е тъпо... просто мястото му не е там... и за питона ми е жал, и за пиленцето

Град
    където живеят Леприконите
    Лигльовци. Ако са мишки все едно, ама нали са малки пухкави котенца и направо ужас. Половината гледате колко ви е симпатично.
    Madness is genius.

Супер фен Аватара на splendour
    Град
    dobri4
    Цитирай Първоначално написано от zloto
    http://vbox7.com/play:12ebd202 тука яде пиленце
    А ти не обичаш ли да похапваш пиленца и кокошчици?
    А това да се отглежда питон в домашни условия е тъпо... просто мястото му не е там... и за питона ми е жал, и за пиленцето
    da imate pravo-i nie si poxapvame dosta mesce.osobenno pile na gril.no prosto kato gledam vse o6te jivoto pilence bore6to se za jivota si v ystata na zmiqta.........
    da ne govorq za gavrata izv1r6ena spqmo tva klip4e.toz koito go e snimal e idiot bezzjalosen
    http://impulse.bg/bebcho0o0
    Въпрос: Защо Дядо Коледа няма деца?
    Отговор: Защото топките са му на елхата.

Голям фен Аватара на RhytmiX
    Град
    Sofia
    to ne se bori. to piska. btw chuva se piskane kogato e v stomaha mu
    I never eat a pig cuz a pig is a cop

И кво, ако бяха мишки щяхте ли да правите теми?

edit:
    Цитирай Първоначално написано от MiSs_DioR_CheRiE
    Цитирай Първоначално написано от slun4ice
    А какво да яде тая змия? Аз доколкото съм гледала по разни предавания ги хранят с мишки. Дали ще са мишки, котенца, пиленца все е гадно ама какво да се прави.. То и ние ядем теленца, зайчета, прасенца ама не ни е гадно нали?
    Ne e tochno taka .. Tova che chovek si misli , che moje da zatvori edno jivotno v kletka da mu opredelq koga da qde , da go tormozi ne e tochno v prirodata mu nali ?!
    Ама си хапваш като вкъщи има пържолки, нали?
    Я по-добре стани вегетарианка... иначе добро разсъждение вкара. Не е етична цялата тая работа. Но аз поне с чиста съвест си казвам - да, мамка му, греша, да, мамка му, животните страдат заради мен, но не мога да спра... и ям мръвки...
    Както съм казвала в друга тема, повече от месец-два без месо не съм успявала... Ако изгледам още веднъж Earthlings или се поровя по-задълбочено в схе сайт може и 3-4 месеца да станат, ама .... както и да е, не е в тва темата, просто не бъдете лицемерни ^^
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Град
    то не е град,а джунгла...
    и аз бих си похапнала едно пиленце, да ви кажа. ама и змия бих пробвала, вкусно казват че било...

Оф, и аз имам един познат, дето си гледа някви изчадия у тях и им дава мишки, но поне не го заснема.

А тоя педал гаден трябва да умре.

Наистина това е природа, ама копелето се кефи, ебати. Това, че им дава малки кученца, направо ме уби.. може би, защото си гледам песчета в нас и ми е някак ужасно.
    Ще ти подаря ядрена глава,
    влажен динамит, тротил, цветя!
    Ако бях това, което си сега,
    мой приятелю, бих се взривил...

Мега фен
    Град
    София
    ^именно, тая гад не разбира, че това е нехуманно, ама на шибания педал му доставя удоволствие. Сега разни организации ще го погнат.

Град
    L.A. \ Moscow
    ем и тя трябва да яде! няма на корнфлейкс да я кара иначе е кофти за кученцата и котенцата и патенцата ама ко да са прави!?! да и реже салам ли?
    Raise your fist!

Супер фен Аватара на splendour
    Град
    dobri4
    Цитирай Първоначално написано от Raybeez
    Гадно е, че го снима...

но и по Дискавъри снимат как разни лъвове ядат антилопи, лешояди дъвчат мърша, хиени, питони, акули, пирани и всякакви такива неща...

Или Дискавъри може, но този и питоните не?
    tam e s nay4na cel.a toq go prai za seira na piletata i kotetata
    http://impulse.bg/bebcho0o0
    Въпрос: Защо Дядо Коледа няма деца?
    Отговор: Защото топките са му на елхата.

Град
    Видин
    Гадно е, че го снима...

но и по Дискавъри снимат как разни лъвове ядат антилопи, лешояди дъвчат мърша, хиени, питони, акули, пирани и всякакви такива неща...

Или Дискавъри може, но този и питоните не?
    tam e s nay4na cel.a toq go prai za seira na piletata i kotetata
    And in our Dying, we're more alive-than we have ever been
    I've lived for these few seconds
    For I am Winter born
    http://vbox7.com/play:d61898cb

Мега фен Аватара на babity
    Цитирай Първоначално написано от Loshotia
    Да бе...баси извергите има ...днес в 24часа две страници имаше посветени на тоя- пишеше, че само 1000лв може да го глобят.
    Така нашите български депутати (или които там приемат законите не съм в час с наименованията им точно) се изгавриха с всички хора, на които им е мило за животините. Тези 1000 лв са МАКСИМАЛНОТО наказание, което може да получи. Да не говорим, че той едва ли ще бъде санкциониран с максималната глоба, защото при първо нарушение глобяват с 50 лв и то ако намериш кой да го глоби. Преди време един циганин уби улично коте пред хора, които искаха да го приберат и задомят. Направи се въпрос, викна се полиция и се започнаха мъките. Полицаите ги препратили към друга институция, откъдет ги пратили в друга, а от там пък ги върнали, защото и те не отговаряли за тези неща. Глупаво и невярно е ако кажа, че съм свикнала с такива случаи, ама вече се примирих, че такива хора няма кой да ги накаже.

Мега фен
    Град
    София
    По Дискавъри ги цензурират в един момент, а това тук е откровено казано гнусно.

Мега фен Аватара на babity
    Още повече, че по Дискавъри и Енимал показват как животните оцеляват в естествената си среда. Това, без да съм го гледала, не ми прилича на нещо такова...

За мен е едно човек да й дава кученце в устата и съвсем друго да си го хване змията сама.
    В това няма нищо "научно", защото влечугото не прилага никаква техника на ловуване, преследване и квото е там. Само го хапва на готово и толкоз, а оня дебил се радва.

Най-малкото жертвата има някакъв шанс да се измъкне.. да избяга или скрие. Докато тука го пускат при змията и няма мърдане.

^тая мечка ми е много позната от някъде

А клипчето изобщо не искам и да го отварям.

Голям фен
    Горни Лозен?! Ама аз съм от там... Ще трябва да си пазя котака

Или ядете месо от агънца с големи тъжни очи, сладки теленца и т.н., или имате кучета, които ядат кучешка храна направена от други тъжни животни, които също не са имали шанс да избягат.
    Ама поне не им ги даваме живи и не се кефим да гледаме как храната им чака всеки момент да бъде глътната от няква гад.
    В зоологическата градина момчето, което хранеше влечугите, удряше мишките в пода и чак тогава ги пускаше на змията... не че ми изглежда супер хуманно, ама е по-приемливо, отколкото да се мотаеш жив в някакъв стомах.

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Грозна гледка..обожавам животните и ми стана мъчно, а и това пиленце, така беззащитно и толкова дълго беше живо, докато беше в устата му..много гадно Но такава е природата..
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

И аз го гледах ... много гаден изруд е тоя ...

трябва да убият змийте му и да го нахранят с тях ... а после да го дадът на уличните котета и кучета да го изядат жив!

Цитирай Първоначално написано от milotoGIRL4e
    Грозна гледка..обожавам животните и ми стана мъчно, а и това пиленце, така беззащитно и толкова дълго беше живо, докато беше в устата му..много гадно Но такава е природата..
    Задушава се, надявам се преди да започнат да го обработват стомашните сокове. И малко го смачкват..
    А писукането може да идва от други пиленца наблизо.

Ммм, да...доста брутално. Да взимаш малки животинки, за които обещаваш да се грижиш...А всъщност да си даваш живи на "домашния си любимец". И все пак това е природата. И ние ядем месо, ама една сълза не сме проронили, докато ни сервират сочната мръвка, нали?

Мега фен Аватара на sherry
    Град
    ~KisS ThE RaIn~
    ДА бе, нормално било!!!
    Дайте си кучето или котето да го ядат тия същества! Тоя е явно сатанист, забавлява се да убива малките котенца и даже си прави видео как става това! Това за мен е психопат и трябва да бъде наказан.
    Ако ме прогониш, ще изгасна.
    Ала доближиш ли се, ще се стопя.
    Да те имам е така опасно!
    (Да те нямам значи да умра.)

Цитирай Първоначално написано от sherry
    Тоя е явно сатанист

Така и никой не показа клипчета с котета или кучета... Нещо гнило има в тази история..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си