- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Човек храни змията си с живи котенца и кученца
Само му виж сайта...Първоначално написано от Swinkenhoffer
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
Тоя заслужава да го налагаш до смърт.. деба тъпанара измислен.Първоначално написано от sherry
Едно от сатанинските правила е, че може да се убиват животни само при самозащита или за храна.. а тоя чисто и просто го прави за кеф.
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
Супер тъпо. Хвалил се на някви момчета, че осиновил котета от една баба, а после си нахранил змиите с тях. И кучета давал, ама били много едри за "възлюбените му", затова трябвало да ги разфасова първо...После върви подаеявай котета на непознати...
Олигофрен, който яко се е вкарал във филма с рогата и копитата... доста е жалък и смешен.![]()
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
Дори не знаеш какво е сатанизъм.Първоначално написано от sherry
'Не убивай животни, освен ако не са те нападнали, или за храна. '
10тото правило на сатанизма.
ПП: Ти си пача![]()
And in our Dying, we're more alive-than we have ever been
I've lived for these few seconds
For I am Winter born
http://vbox7.com/play:d61898cb
Саздърма звучи по - добре.Първоначално написано от SiegHeil
Едит: Подробна информация за въпросният Той наистина си "падал малко сатанист".
Мен ме плаши.Първоначално написано от Swinkenhoffer
И съжалявам че не подходих много сериозно към темата, но не толкова ме отвращава това че дава гадинки за змиите си, а че е такъв психиран филмиран олигофрен. : О
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Спокойно, човека си заминава.
^И аз мисля, че нямаше да се дразним толкова. И какво?
Еднакво жестоко е това, човек да яде прасе, змия - котка/прилеп, лъв - антилопа. Ама тва е разумната гледна точка, а много фактори влияят върху цялостното ни отношение.. Котките и кучетата се възприемат като приятели на човека, като домашни любимци, масовото отношение към тях е в стил "колко си сладичкоооо...*гууууш*"... Логично е, когато змия погълне същество, което възприемаме по този начин, да сме отвратени и възмутени.. Особено ако някой умишлено го е обрекъл на това.
Пък прилепите ги срещаме много рядко, нямаме си такива вкъщи, нито срещаме всеки ден по улиците, не ги гушкаме и не се привързваме към тях. Логично е да сме по-безпристрастни, ако някоя змия си ги похапва.
sled 5k godini, kato sme hvurlili atomnite bombi- radiaciqta + vsi4ko 6e e sintetika i himiq 6e jiveem bez rasteniqta.. sami 6e si praim kislorodПървоначално написано от tqnko
![]()
![]()
The Spark
И змията е по-яка от пухкавите пиленца. Така е в реалността - по-силните печелят вечеря, другите са самата тя...Първоначално написано от SofiaRegularCunt
Баси глупавата миисъл измислих, ама се пак е 6.30.
http://impulse.bg/bebcho0o0
Въпрос: Защо Дядо Коледа няма деца?
Отговор: Защото топките са му на елхата.
da vij i ti si prava.oba4e baba mi primerno i tegli noja na koko6kata za 1 sekynda i tva e. [za men tva s16to e gadno no e po dobre ot tova da adonizira v ne4ie g1rlo].za6to ne ybie p1rvo jivotnoto nab1ro i taka da si xrani zniqta.za6toto na pileto ili kvoto e tam qako my tegli6 noja nab1rzo to dokato se yseti kakvo stava 6te e m1rtvo a tyka to e jivo v ystata na zmiqta.stra6no ypla6eno e.z1bita i se vpivat v nego i to pani4eski se opitva da izbqga no ne moje.vse o6te e jivo v d1rloto i tam biva ma4kano i razqjdano ot stoma6ni sokove.............abe po gadno si e.Първоначално написано от merediana
http://impulse.bg/bebcho0o0
Въпрос: Защо Дядо Коледа няма деца?
Отговор: Защото топките са му на елхата.
Нямаше да се дразня, ако змията си живееше на свобода. Пък там да яде каквото си иска - зайчета, мишки и други. Не се сърдя на хищниците по Енимъл Планет примерно. А ако някой обича дадено животно, защо го затваря в клетка? Да си гледаш змия е същото, като да си гледаш тигър - прави се главно с цел хвалене.Първоначално написано от merediana
ПП: обичам всякакви животинки, дори и змии, и ми е жал, когато някой се отнася жестоко към тях. Имах един бивш съученик, който уби змия пред очите ми. Животинчето се беше скрило под една гума от кола и на никой не пречеше. Но той вдигна гумата и почна да я стъпче, още преди да тръгне на някъде. Сигурно дори не е била опасна, и друг път бях виждала такива из полето.
да си на 30 и да си нещастник-сатанист, слагайки си вампирски зъбчета да се снима в импулс
тоя да му риташ главата ли, да му се смееш ли ....
Искам да ви покажа един от коментарите във вбокс, с които съм напълно съгласна:
"A вие като ядете пилета и зайци та кво ?"
И аз ям месо...!
Защо стопанинът не ги убива предварително всъщност...?
СъгласенПървоначално написано от Pliok0019
![]()
За другото може би просто той не иска да ги убива,а просто му ги дава па той квот ще да прави
Разбира се и ако я снимат ще кажат,че е нехуманен.Ама с мишки може да я храни,само не с нещо сладко според някой си не може.Първоначално написано от bulgarche
Несъмнено у него има типичната характеристика на непримирим човек.Но и на неприспособим - на човек,който не успява да приеме правилата на средата си за свои и това предопределя обречеността му...
Eminem-Mosh
Първоначално написано от splendour
пиленце![]()
Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.
Съгласна съм .Все пак това си е хранителна верига.Първоначално написано от Pliok0019
Ама може ли да правят такива изродски клипчета ? Толкова гадно ми стана.![]()
Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.