- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Човек храни змията си с живи котенца и кученца
Змиите не ядат мъртва храна.
And in our Dying, we're more alive-than we have ever been
I've lived for these few seconds
For I am Winter born
http://vbox7.com/play:d61898cb
Ето го ключа от бараката! Не го знаех. Значи собственика си е напълно прав...Това, че е пиленце, а не гнусен плъх...Първоначално написано от SiegHeil
Да,да вземе да хване някъв бяс змиятаПървоначално написано от Pliok0019
![]()
Несъмнено у него има типичната характеристика на непримирим човек.Но и на неприспособим - на човек,който не успява да приеме правилата на средата си за свои и това предопределя обречеността му...
Eminem-Mosh
Мда, пича е леко глупав...животното може да хване салмонелоза ако се храни с птици ^^
For I am Winter born
Що пък гнусен?Аз например обожавам мишкиПървоначално написано от Pliok0019
![]()
А и тва за змиите не е верно.В америка не се продава 'жива храна',т.е. за змии се предлагат замразени мишки.![]()
Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...
Змиите виждат предимно в топлинната скала, демек не могат да видят нищо което е студено ^^Първоначално написано от ABSOLUT`me
For I am Winter born
Е тоя пич,дето ми го каза,си ги топли в микровълноватаПървоначално написано от SiegHeil
![]()
Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...
^Мислех същото да предложа.
Да топля УМРЯЛА мишка в микровълновата в която си готвя?!?!?!? Не мерсиПървоначално написано от ABSOLUT`me
![]()
![]()
![]()
![]()
Предпочитам жива да я дам.... от колкото да я топля там, където си правя да ям.
![]()
![]()
![]()
To strive, to seek, to find, and not to yield...
Това не е вярно! Или поне според думите на експерта терарист, който се е изказал в темата от другия форум, която постнах. Едната му змия снесла/измътила/както се казва там и излезнали 36 парчока. 11 продал, а за останалите намирал кучета и котета. Имал си и техника садистът му със садист. Давал животината на змиите "мама и татко" за да я удушат, а след това я разфасовал, дерял и пърлел. Чак тогава малките изродчета се хранели.Първоначално написано от SiegHeil
Нямам нищо против змиите - животини като всички останали, само дето не стават за любимци. И причината е следната: на змията и липсват маса качества, които я делят от предназначението и за любимец. Това е същество, което не може да бъде опитомено и трябва да си живее в дивата си среда. Всъщност ако шибаните му змии можеха да си ловят сами кучета и котки (а аз съм сигурна, че те не могат при нормални условия, защото съм виждала как кучето ми яде змия) изобщо нямаше и да ми се стори или гнусно, ама да вземаш животина от човек, който ти гласува доверие, да лъжеш, да мажеш, да обещаваш е много повече от гнусно и отвратително.
xaxa v mikrov1lnovataПървоначално написано от stefity
da q kysam predi zmiqta dali e dostat14no solena o6te malko
http://impulse.bg/bebcho0o0
Въпрос: Защо Дядо Коледа няма деца?
Отговор: Защото топките са му на елхата.
Не ме интересува много тази област, чесННтно казано не искам да знам какво точно е, знам само, че тоя не е наред и е изтъкан от зло.Първоначално написано от SiegHeil
ПП: Не и колкото теб![]()
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
тоест, една пепелянка трябва да си чука главата във всеки камък, като шета по планината?Първоначално написано от SiegHeil
Еми явно така си мислят хората...![]()
Друг път, хайде да видим един тигров питон как няма да погълне куче, та той може цяло агне да изяде. А пък са много често отглеждани за домаши любимци.Първоначално написано от babity
ПП 4-6 метра е змиичката![]()
tova beshe nai protivnoto ne6to koeto sum vijdala....prosto ne znam kak da komentiram tazi postupka...mozuka mi ne go pobira
![]()
И само твоят съд ме вдига в небеса и хвърля в бездни...
Нали си някаква хардкор готическа мацка, как така мозъка не ти го побира. Всичките се правите на много "тъмни" а ви е страх да убиета и хлебарка.Първоначално написано от AutumnTears
И аз се учудих...Първоначално написано от thegmin
За мен изяждането на по-слабо/беззащитно животно е естествен процес и все още ми е странно от какво толкова се възмущавате...
E...искаш да ми кажеш, че е същото? Това, че слушаш метъл(!?) значи ли, че трябва да понасяш тези гадости и да ти е яко да ги гледаш?Първоначално написано от thegmin
Не прочетох всички постове по темата, ама щяхте ли да се възмущавате толкова ако някой си хранеше кученцето и котенцето с декоративни змии?
Бургерите и дюнерите също са имали козинка някога![]()
If for honesty you want apologies
-I dont sympathize
If for kindness you substitute blindness...
Please open your eyes!
^ ако беше прочел темата, щеше да намериш отговора на въпросите си.
Е мене ми е ясен, защото всички обичат пухкавите същества, още от малки се обграждат с плюшени играчки и гледат Бамби и прочее.
А змиите все са лошите :Д
Но в това няма нищо логично, след като навършиш 10-12 обикновено се замисляш за произхода на "супа топчета" и "пилешки крилца". Щом го папкаш, защо да не го папка змията?
Кучетата ядат пилешки шийки и гранулирана храна с телешко.
Змиите ядат разни пухкави мъници.
Всеки яде всеки, но просто за змиите не ви е жал, щото друго ви е насаждано.
Сега ви е тъжно и мъчно, после ще ядете тостер с шунка.![]()
-I dont sympathize
Please open your eyes!
Ето, видя ли, че не си разбрал/а![]()
Народът се възмущава на човека дето дава на змията животинките, а не на животното, че го яде. То е много логично, че ще го изяде- влечуго е, с това се храни, но е садистично от страна на собственика на зверчето.
Аз не мисля, че не съм разбрала. Това не променя много положението.
-I dont sympathize
Please open your eyes!