.
Отговор в тема
Страница 5 от 8 ПървиПърви 12345678 ПоследнаПърви
Резултати от 101 до 125 от общо 196
    Единственото гадно е, че ги пуска живи. И че обещава, че ще се грижи за тях, а всъщност ги убива.
    Да хване бездомни котки - така ще направи две добри неща едновременно - ще нахрани змиите и ще освободи населеното място от още една котка.

Мега фен Аватара на babity
    Цитирай Първоначално написано от thegmin
    Друг път, хайде да видим един тигров питон как няма да погълне куче, та той може цяло агне да изяде. А пък са много често отглеждани за домаши любимци.
    ПП 4-6 метра е змиичката
    Изродът не отглежда тигрови питони. Или поне не тях е хранил с "разнообразна храна".

hardball, повечето хора не си дават сметка, че повечето животни имат нужда от балансирана храна, а не от разнообразна такава. И ако на нас, хората би ни втръснало бързо да ядем едно и също, то за животните това не е нищо необичайно. Хайде, кучелюб съм, но няма да се отнасям в обяснения за този вид животни. Змията е диво животно. Тя, пак повтарям, не може да бъде опитомена по никакъв начин. Някои видове животни могат да бъдат лишени от храната, която ядат в природата, но други (визирам някои видове змии) не могат. И така, змията е хищник, това е факт. Ама да сте чували за лъв, изяден от змия или за хиена или за някое животно от подобен калибър? Ето, значи той се меси в природата и го храни с неща, които е неприсъщо да бъдат ядени от една змия. Тераристи споделят, че хранят питомците си с лабораторни мишки, плъхове и падпадъци. И дори и те, като хора, които отглеждат змии се отвращават от деянията на въпросният господин. Ами моралната страна на нещата? Толкова много хора отделят от личните си време и пари за да приберат някой бездомник, да го обезпаразитят, ваксинират и да му намерят дом. Да не говорим, че сериозните хора имат много високи критерии относно това на кой се дава животина и всичко се следи. И какво става? Явява се нашия човек, много мил, много любезен, много обича животните и накрая... сере върху труда на толкова много хора. Май май вече заставате в опозиция само за да сте интересни.

Thoughtless, има много начини за справяне с проблема с безпризорните животни, но това категорично не е един от тях!

Цитирай Първоначално написано от babity
    Thoughtless, има много начини за справяне с проблема с безпризорните животни, но това категорично не е един от тях!
    И това е вариант... Дали ще ги умъртвят в приют или ще ги дадат на гладна змия - каква е разликата?

Цитирай Първоначално написано от Thoughtless
    Цитирай Първоначално написано от babity
    И това е вариант... Дали ще ги умъртвят в приют или ще ги дадат на гладна змия - каква е разликата?
    Нямам представа дали животината изпитва болка докато бива погълната от влечугото, но пък за евтанизацията съм сигурна, че е напълно безболезнена!

Мега фен
    Град
    Utopia..
    умирате да се правите на цинични, а?

Супер фен

Цитирай Първоначално написано от OtherDimension
    умирате да се правите на цинични, а?
    Съсипвам се от удоволствие. :_)

If for honesty you want apologies
    -I dont sympathize
    If for kindness you substitute blindness...
    Please open your eyes!

Град
    София
    аз мислех, че с мишки ги хранят : ?

Град
    Yambol
    offffff,taka obi4am jivotnite,tolkova sa bezza6titni,i nqkvi takiva kato toq,tapi i prosti,se gavrqt s tqh i gi izma4vat,mn mi e gadno,ama to vsi4ko se vra6ta..

hottie
    Guest
    Вчера направих грешката да погленда клипчета и направо лошо ми стана...беше ми зле цяла нощ. Тоя е извратен!!
    Плюс това не ми защитавайте змиите. Едно е да си на свобода и да си набавят сами храна, друго е някакъв изрод да прибира малки котенца от стопани, които ги подаряват с надеждата да се грижат за тях и тоя идиот да ги дава и те да се измъчват! Леле голяма грешка направих да го гледам. Чувствам се гузно, чак.

Цитирай Първоначално написано от global
    Цитирай Първоначално написано от Pliok0019
    И змията е по-яка от пухкавите пиленца. Така е в реалността - по-силните печелят вечеря, другите са самата тя...
    Змията е изчадие и творение на ада. Би било добре ако могат да изчезнат всичките заедно с хлебарките и другите гадни животни. Ние знаем как е в природата, но това не значи, че това ни харесва или, че трябва да ни харесва.
    Хелоооооооуууу...естествен баланс, приятелю? Къде ще го запратиш?

И точно пък змията творение на Адо, що пък. 'щото някаква предполагаема мацка и мачок (не нашийо админ :Д) са били достатъчно тъпи в характера и любопитството си?

gimme a break!
    "И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."

По закон храната на змиите може да бъде плъхове и мишки.
    Ще цитираш ли този закон?

Голям фен Аватара на 24white24
    Биологията на змиите не изисква те да бъдат хранени с живи животни, следователно ограничението важи.
    Едно пише в книгите друго е действителност, имам приятел който има кралски питон, (не е на митьо пищова питона ) та пробвал е да му дава умъртвени животни, е гадта си иска мърдаща храна и тва си е, даже не я е докосвал когато е му е било давано мъртво животно, и на мен ми е противно да гледам как питона му яде зайчета за това и не гледам...

Да я остави по-дълго време гладна и ще прояде.
    Това е все едно аз да си оставя кучето гладно, и аз не съм особено голям фен на влечугите, но си мисля, че щом си взел едно животно трябва да се грижиш за него по начин който изисква самата му природа, нима в джунглата някой умъртвява животните преди змийте да ги изядат ? не ме разбирайте поглешно далеч съм от това да защитавам тоя измекяр заснел как животното му яде котенца и тн.

А моето мнение е, че изобщо такива животни трябва да бъдат забранени за отглеждане, защото що за извратен тип трябва да си, та да гледаш такова животно?
    Различни хора-различни идеали, някои ме наричат извратен, че събота и неделя трябва да стана в 8 (ако няма кой друг да стане вместо мен) да си изкарам кучето, айде не прави такиви гениални изводи.

Мега фен Аватара на Pliok0019
    А моето мнение е, че изобщо такива животни трябва да бъдат забранени за отглеждане, защото що за извратен тип трябва да си, та да гледаш такова животно?
    Не всички хора биха предпочели котка/куче за домашен любимец. Някои гледат игуани/тарантули/змии. Напълно естествено е.

Защо една котка може да живее, а една змия не?! Котката не се ли храни с птичета/мишки/риба...? Ако отглеждаш котка в домашни условия не я ли храниш с месо?

Докато кучето ми (пекинез) живееше у дома всеки ден е ял месо. Обожаваше пилешко. Защо змията не може да изяде пиленцето след като го предпочита така, а не варено например?!

Ядял нещо сладичко не трябвало да дава котки и кучета на змията ?
    Вие наясно ли сте в кой свят живеете ? Всеки ден изкормват хора живи някъде докато вие гледате сладички животинчета, животни разсъксват други и така до края на живота на тази планета.

Какъв е проблема, че ги храни, се тая нали не ги храни с хора, така ,че с какъв друг низш животински вид ги храни е абослютно се тая.
    Fighting for good or bad, trying to keep up and protect the important things in his life ...

Цитирай Първоначално написано от Van Zan
    Вие наясно ли сте в кой свят живеете ? Всеки ден изкормват хора живи някъде докато вие гледате сладички животинчета, животни разсъксват други и така до края на живота на тази планета.

Какъв е проблема, че ги храни, се тая нали не ги храни с хора, така ,че с какъв друг низш животински вид ги храни е абослютно се тая.
    Точно така е!

Тука се изписаха 10 страници от псевдо хуманистите, които всеки ден виждат на улицата болни, стари хора, сираци...

Да, живота е несправедлив.

Това дали една змия ще изяде един заек е далеч по-маловажно от това дали едно дете ще спи на студено или няма да има какво да вечеря...

Global-e, дай малко и практика, освен знания-твърдение, 24white24 ти го показа/каза, макар и индиректно.

Иначе тоя пич супер арни групи слушал бе, немалко любими мернах там
    "И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."

Точно така е!

Тука се изписаха 10 страници от псевдо хуманистите, които всеки ден виждат на улицата болни, стари хора, сираци...

Това дали една змия ще изяде един заек е далеч по-маловажно от това дали едно дете ще спи на студено или няма да има какво да вечеря...
    Такива малоумия ми бъркат в мозъка. С какво един човек е повече от едно животно? Много пъти съм се питала и все не мога да намеря адекватен отговор. Веднага давам най-баналните примери... животните крадат ли, убиват ли, лъжат ли, алчни ли са, унищожават ли всичко около тях и квото се сетиш там. С много малко изключения хората сме най-голямата грешка на природата. Факт. Едно улично куче винаги е будило много повече съчувствие в мен, отколкото едно бездомно дете.
    Ще ти подаря ядрена глава,
    влажен динамит, тротил, цветя!
    Ако бях това, което си сега,
    мой приятелю, бих се взривил...

Голям фен Аватара на petet
    Град
    Къде ли не
    ИМЕТО НА ТОЗИ ИЗРОД Е:Евгени Аспидов!!!ЖИВЕЕ В СОФИЯ-ЛОЗЕН

ПИСАХ НА PETA

Цитирай Първоначално написано от Swinkenhoffer

Точно така е!

Такива малоумия ми бъркат в мозъка. С какво един човек е повече от едно животно? Много пъти съм се питала и все не мога да намеря адекватен отговор. Веднага давам най-баналните примери... животните крадат ли, убиват ли, лъжат ли, алчни ли са, унищожават ли всичко около тях и квото се сетиш там. С много малко изключения хората сме най-голямата грешка на природата. Факт. Едно улично куче винаги е будило много повече съчувствие в мен, отколкото едно бездомно дете.
    Swinkenhoffer Разсъждаваш крайно нелогично... Ние сме много по-висши създания от животните. Имаме мисли, чувства, не просто усещания и инстинкт. За това животните не крадът. За това дали убиват...мисля, че пак си в грешка. Именно за това е цялата тези тема.

Аз лично, ако бях толкова отвратена от хората и толкова обичах животните бих отишла да живея в някоя пещера.

Цитирай Първоначално написано от petet
    ИМЕТО НА ТОЗИ ИЗРОД Е:Евгени Аспидов!!!ЖИВЕЕ В СОФИЯ-ЛОЗЕН

ПИСАХ НА PETA
    O________o

Pliok0019, убиват за храна. Мисля, че това е близко до акъла и затова не го споменах. Докато има хиляди хора, които убиват И за кеф.
    Целта на темата е да покаже как гадните змии нагъват пухкави животинки и няколко пикли да се разциврят. На заден план остава наистина гадното, а именно, че оня зъл "сатанист" се забавлява (!!) и записва смъртта на пилетата и квото друго поглъщаше змията му.

Но все пак, ако кажеш на някой лъв, че имаш чувства и мисли, определено няма да те изяде. Единственото умно нещо, което са направили хората, е да улеснят до максимална степен живота си. Изгубим ли всичките си удобства, ставаме гола вода. За мен това значи, че трябва да уважаваме същества, които успяват да оцелеят без техника, оръжия и т.н.
    Ще ти подаря ядрена глава,
    влажен динамит, тротил, цветя!
    Ако бях това, което си сега,
    мой приятелю, бих се взривил...

Пета с нищо няма да ви помогне, та и да им пишете и да не... все същия чеп. В момента се събрират доказателства срещу Е. А. и се подготвят писма към всички възможни инстанции с предложения за инкриминиране на жестокостта над животни при промянта на НК в края на годината. Ако мислите, че можете да помогнете за поне едно от тези неща - давайте. Ако не няма смисъл да си хабите. Пета няма да дойдат да ни решават проблемите на цялата държава.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си