Цитирай Първоначално написано от Swinkenhoffer
Цитирай Първоначално написано от Pliok0019
Цитирай Първоначално написано от Van Zan
Ядял нещо сладичко не трябвало да дава котки и кучета на змията ?
Вие наясно ли сте в кой свят живеете ? Всеки ден изкормват хора живи някъде докато вие гледате сладички животинчета, животни разсъксват други и така до края на живота на тази планета.

Какъв е проблема, че ги храни, се тая нали не ги храни с хора, така ,че с какъв друг низш животински вид ги храни е абослютно се тая.
Точно така е!

Тука се изписаха 10 страници от псевдо хуманистите, които всеки ден виждат на улицата болни, стари хора, сираци...

Да, живота е несправедлив.

Това дали една змия ще изяде един заек е далеч по-маловажно от това дали едно дете ще спи на студено или няма да има какво да вечеря...
Такива малоумия ми бъркат в мозъка. С какво един човек е повече от едно животно? Много пъти съм се питала и все не мога да намеря адекватен отговор. Веднага давам най-баналните примери... животните крадат ли, убиват ли, лъжат ли, алчни ли са, унищожават ли всичко около тях и квото се сетиш там. С много малко изключения хората сме най-голямата грешка на природата. Факт. Едно улично куче винаги е будило много повече съчувствие в мен, отколкото едно бездомно дете.
Swinkenhoffer Разсъждаваш крайно нелогично... Ние сме много по-висши създания от животните. Имаме мисли, чувства, не просто усещания и инстинкт. За това животните не крадът. За това дали убиват...мисля, че пак си в грешка. Именно за това е цялата тези тема.

Аз лично, ако бях толкова отвратена от хората и толкова обичах животните бих отишла да живея в някоя пещера.