.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 30 от общо 30
    Град
    там където си излишен!
    axaxax predi me beshe sram mnogo ot gadjetat mi ... nz zasto...
    no sus segashnoto mi bebche ne me e sram ama hich s tolkova sladkuu sushtesvto kato nego nemoje da me e sram
    ... ♫♪ Miley Cyrus - When I Look At You ♪♫ ...

omg

vie ste mn zle da mislite 4e sam az az imam pic kak se :* s negy a vie 6e mi govorite 4e me e sram boje bojee tfa me razbi leleee a i neznam na neq kakyf i q problema a i ako bqh az t kfo da me e sram da go kaja kat ne me poznavate emi priznavam si 4e mene mi beshe mn pritesneno no s purvoto 6toto neznaeh kfo e ina4e... a tfa po skype pak naprao me spuka kak sa si pi6eli a ne sa se vijdali vsa6tnost ne q po to4no ne q e sram a mi i nekak stranno gadjeto i e mn po golqm tq e na 15 toi e na 19 mn e zle nie i vikame awe za kfo 6e se zanimaash s negy kat te e sram i tq mi har go i nie mi prai kfot znae6 oba4e tfa 4e sam az leleleee

Град
    Пловдив
    ne

Град
    ..във един измислен свят..
    Що пък да не го харесва ?!
    Аз винаги първата седмица от връзката ми съм доста по-дистанцирана и доста по-срамежлива.. Опознавам човека до себе си от другата му страна ..а после вече ми е все едно... (в смисъл не ме е срам..)

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от krisiiiiito
    Цитирай Първоначално написано от Nefarian
    Ако ти ми беше приятелка, щеше да ме е срам от теб

+1
    хахахахахахахаха
    По темата:ми ние няма к'во да й кажем и хоп да спре да я е срам!Мен не ме е срам вече.Отначало малко се притеснявах,но с времето се промени.Когато свикне с него и тя може би ще спре да се срамува
    Обичам те <3 !!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си