hubavo li e horata da se pravqt na emota tova za men e sme6no kakvo mu e hubavoto![]()
и на мен ни ми харесва особенно но в края на краищата това си е въпрос на личен избор... незнам на мен никога не са ми допадали особенно![]()
You're like an indian summer in the middle of winter, like a hard candy with a surprise center!
Die,EMO freak,Die !!![]()
![]()
![]()
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
RageAgainstTheMachine - тате
cherrygloss - мама
Sunshinebabybyy - сестриче
xNymphetamineGirlx - сестриче
Discard - братче
polssa - сестриче
на мен честно не ми харесват тия емота някак противни са ми нз защо![]()
Каж1 и че пАк щ3 заКъSн33ш!ОбяСн1 и ч3 ОsТаwаш S MeN,ЗащОтО Т1 и Аз ТрЯбwА Da S3 ля-ля-ля!!!
Еми яко е да си различен, ама някои направо изглеждат като излезли от филм на ужасите - има емота и емота, така, че ...![]()
НЯМАШ ТАЗИ ВЛАСТ - ТИ ДА БЪДЕШ АЗ!
You only see what your eyes want to see. How can life be what you want it to be? You're frozen when your heart's not open!
Мене няко от тях ми харесват как изглеждат![]()
аз съм емо и кво?Първоначално написано от beby girl
нишо не можеш да ми направиш, а само да си купиш блузка от манго или теранова ... и кво .. пак ще си аутсайдерка и губеща, а ние с яките емита ще си движиме![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Има емота,които изглеждат добре ама има и емота които се държат отвратително и изглеждат още по-отвратително![]()
~[!]ħۼๅۼۛۛۛ เś ทอ ไองۼ [!]
Trust me...anything you can do...I can do better than you
хехехе "яките емота"?! Ахахахахха ходи си срежи някъде венитеПървоначално написано от OtherDimension
Аутсайдер е човек, когото другите избягват - примерно емотата
![]()
![]()
![]()
So that each and every woman could find her perfect guy
и къв ти е проблема на теб с тях?пак ли трябва да има +10 страници спорове?не може пък всички да сме еднакви
Cruel Intentions
Емота, фешънчета ... все чалъми и позьори! Преди беше модерно да си емо, вече не е, за тва спрете да се правите на клоуни! Писнало ми е от такива простотии, дамн! Тва, че си емо не те прави готин, а още един недодялан глупак, който се прави на готин, а не осъзнава колко е жалък и безмозъчен и за тва няма собствено мнение!
[23:35:32] Big toN каза: просто ти си си няква такава леко побъркана
emo - емоционално малтретиран олигофрен
права си!!!!!!Първоначално написано от gree_girl
а тва на ава Акселчо ти ли го рисува о.О
Вече е тъпо да се правиш на Емо. Това излезе на мода преди известно време и вече е демоде. А и повечето, които се правят на Емо-та само се обличат в този стил... Но всеки да прави каквото сметне за добре....
Да, защо по-добре не оставите хората да си бъдат каквито искат? Техен си е живота.Първоначално написано от mysterious93
аз съм полу емо![]()
![]()
![]()
става въпрос че само са прая не съм истинско щото ако бях истинско щях да живея само за да измисля най бруталния начин по който да се самоубия и да си режа вените а тва не бих го напрайла тъй че... мен само стила ме кефи
http://gal2.impulse.bg/galleries/soc...896_00_600.jpg
ето ма![]()
![]()
http://gal2.impulse.bg/galleries/soc...934_00_600.jpg
Simple Plan FOREVER
Nestea
omg zleeeПървоначално написано от Andito0o
Fall down seven times..
Stand up eight.
Първоначално написано от gree_girl
No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.
Лол, емо фенка на РианаПървоначално написано от Andito0o
![]()
Аман от позьорщина и малоумни последователи на измислени стилове!
Във пяната на муле със самар,което е скопено със ритници,във лигите на котарака стар,без кьорав зъб, със белнали зеници,(затуй лови насън маймуни с трици!)...
s edna duma poziorkaПървоначално написано от Andito0o
![]()
A ti mai ne razbra ironiqtaПървоначално написано от narkotikche
![]()
Първоначално написано от Andito0o
A аз съм една четвърт емо. Имам си бретон, ама нямам молив за очи и колан с черепче.
![]()
По темата: според мен е тъпо, банално, позьорско и тн. и тн. Този въпрос е дискутиран стотици пъти... [-o<
Всяка жаба да си знае гьола.
+1Първоначално написано от BlueCat
На мен повечето емота ми се струват сладки, пъК!
TheNewReligion --- Или СИ или НЕ СИ - като гледам май не си.
Всеки да се облича както си поиска...