Първоначално написано от HardcoreSyndrome
Аве хора фенка съм на Симпъл План и кво кат са прая само на емо закво ми е да си режа вените не моа разбера просто ми харесва стила пък и както си искам ще се обличам и ще се гримирвам
Simple Plan FOREVER
Nestea
Аз лично не познавам нито едно истинско емо! ПОзнавам само позиПървоначално написано от girl91
те твърдят, че са емота, а след това ходят в амор
жалки хора
Човек не знае какво печели, когато губи...и какво губи,когато печели
PEASE
е кое им е различното те вече почти сички са емотаПървоначално написано от mir4eto93
... а по темата не съм "против" но не съм и "за" ...
беше лято по коледа,през една слънчева нощ се качих слизайки на един орех,който беше ниско горе да си набера ябълки от крушата,но си паднах на далаката и си счупих окото и пукнах...
според мен повечето деца не знаят какво означава да си истинсо емо,харесва им този стил,браво на тях да правят каквото искат,дразни ме това че искат да са нещо,което те самите не знаят какво означава ...
- Винаги давай на света и на хората около теб най-доброто,което можеш и имаш..въпреки всичко!
Съвет. Научи се как се пише "гримирам"! Това гримирвам какво трябва да значи?Първоначално написано от Andito0o
Във пяната на муле със самар,което е скопено със ритници,във лигите на котарака стар,без кьорав зъб, със белнали зеници,(затуй лови насън маймуни с трици!)...
Според мен "истинските" емота са много малко, повечето са позьори, искащи по някакъв начин да привлекат вниманието към себе си. Със сигурност голяма част от тях не знаят дори какво означава да си "имо", а се смятат за такива. Точно затова "модата" им мина толкова бързо, защото всички станаха еднакви, а това не е интересно за днешните тийнове, интересното е да си различен!
По-добре 7 пъти със Снежанка, отколкото 1 път със седемте джуджета!
еми като ти е беден речника никой не ти е виновен аз си го казвам гримирване ,гримирвам се и т.н ,и т.нПървоначално написано от HardcoreSyndrome
Simple Plan FOREVER
Nestea
Не на мен ми е беден речника (има ирония, усещаш ли), а ти си неграмотна! Това гримирвам го използват или разни деца, които не са завършили 1клас или разни неграмотни.! Спирам до тук, ако искаш нещо на лична!
Във пяната на муле със самар,което е скопено със ритници,във лигите на котарака стар,без кьорав зъб, със белнали зеници,(затуй лови насън маймуни с трици!)...
Първоначално написано от girl91
мммхм
емотата сякаш станаха емота като почнаха да се обличат с определен тип дрехи който "завладя свете" обаче нещо не ме кефи възгледа им към живота по две причини:бритоните са им толкова дълги че не знам къв възглед имат тогава апък и те нали искат само да се самоубиват къв живот тогава... айде големи са лиглйфци..ужас за сяка простотия рев сополи ножове край живота ми свърши..уаа мрън-мрън..пък и много се лигавят абеее...ужас !!![]()
аз н3 съм Ем0..Аз съм фешън..емотата са наши братя
обичам момичета емо и само такива харесфам
![]()
да ти кажа че изобщо не съм неграмотна и много хора го казват гримирване други гримиране къф ти е проблема ся незнам кой както иска ще си го казваПървоначално написано от HardcoreSyndrome
![]()
Simple Plan FOREVER
Nestea
Тя просто ти казва как е правилното. А ти си глупава и не можеш да я разбереш.Първоначално написано от Andito0o
Още ли не сте разбрали че емо са тези дет си режат вените, а тези като Кейти (давам пример с нея, защото много хора я знаят) са Scene (Сийн). Има клип във vbox7 напишете това ЕМО?СИЙН? - КАКВО ВСЪЩНОСТ СА И КАКВА Е РАЗЛИКАТА МЕЖДУ ТЯХ?
^
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
абе хора кво се заяждате секи както иска ще си го казва къф е проблема не моа разбераПървоначално написано от BlueCat
![]()
![]()
![]()
Simple Plan FOREVER
Nestea
оф ... много се тваря някое наистина красиво момче или момиче дет ми слуша чалга или хаус по цял ден ... да се прави на емо и т.н. супер дразнещо е ... пунти![]()
![]()
![]()
Make Some Noise ... ;]]]
А за мен темата ти е смешна.Не беше ли модерно да се разнищва цялата тази история около "емо"тата още лятото на 2007?Мислех си,че най-накрая се отървах от подобни глупави дискусии...Пък и те тези емота вдигнаха ръце от себе си вече,почти не останахаПървоначално написано от beby girl
Но от емо до емо има голяма разлика,като толкова държиш да разбереш чуждото мнение по един толкова елементарен въпрос...А като гледам "аргументите" ти ми става ясно,че...Всъщност,нищо не ми става ясно,а не искам да те обиждам,просто много изветряла тема,с изтекъл срок на годност...Оставете хората да живеят както си искат,ако искат да позьорстват,ако искат наистина да се посветят на смешни култури и общества...Всеки решава за себе си!
You can be as mad as a mad dog at the way things went. You could swear, curse the fates, but when it comes to the end, you have to let go.
всички е почти 60% от момиченцата казвам момиченцата защото напоследък по малките моми4ета се правят а Имота са подражателки на ето това момиче :
http://prikachi.com/files/454045l.jpg
или по рядкото на това :
http://prikachi.com/files/454042O.png
на мене не ми харесват Имотата даже повечето от ТЯХ се правят на такива заради прическите и стилът не че им се реве или им е скапан живота.....
ВинаГи ПиТаЙ "Чичко Google"
Хубаво е човек да бъде себе си, а не е хубаво да се чудиш какви теми да пускаш, в които да изразиш личните си предпочитания за стил - запази ги за себе си, защото хората едва ли се интересуват от тях!Първоначално написано от beby girl
Нищо лично и без лоши чувства![]()