.
Отговор в тема
Страница 1 от 6 12345 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 139
    Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy

Момчета, колко пъти сте плакали за момиче?

Та това ми е въпроса: колко пъти сте плакали ЗА момиче? (За е различно от заради) А ако това не се е случвало, то тогава било ли ви е наистина мъчно за някоя? Защо просто на повечето от вас ви е толкова лесно да преглътнете, че тя ви къса? Защо един ден обичате, а на следвашия дори я псувате? Защо, мамка му?
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    s neturpenie 4akam otgovorite
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Като гледам темата ще си остане празна,защото явно само ние плачем за такива неща...големи патки сме

Da plakal sam samo za 1 edinstveno momi4e - sega6nata mi priatelka. Vkliu4itelno i ot radost i ot muka

poneje sme ot razli4ni gradove i po okolo 2 pati v meseca se vijdame prez u4ebno vreme a tva liato beshe nai prekrasnoto v jivota mi kogato za posledno se vidiahme predi da po4ne godinata kato se razdeliahme ne plakah a napravo revah

ina4e vsiaka sutrin kato se sabudia si zimam GSM-a da vidia dali na6ata snimka e o6te tam ili vsi4ko e bilo edin prekrasen sun ... i na niakolko puti mi se se slu4valo da se prosulzia kakav kasmet iskarah s neia

...

да естесвено,че съм плакал...Някой казал ли е,че момчетата не трябва да плачат... Когато обичаш нещо много силно и по някаква причина го изгубиш е нормално...да плачеш Просто друг е въпроса,че повечето хора тръгват с някого ей така без никакви чувства...
    Няма попътен вятър за кораб без посока...!

Град
    BapHa
    аплодисменти за Василчо и за Лионел` че си признаха

П.С.: Лионел момичетата не сме "нещо"
    Pendulum - Blood sugar (music)~

Цитирай Първоначално написано от Vasil40
    Da plakal sam samo za 1 edinstveno momi4e - sega6nata mi priatelka. Vkliu4itelno i ot radost i ot muka

poneje sme ot razli4ni gradove i po okolo 2 pati v meseca se vijdame prez u4ebno vreme a tva liato beshe nai prekrasnoto v jivota mi kogato za posledno se vidiahme predi da po4ne godinata kato se razdeliahme ne plakah a napravo revah

ina4e vsiaka sutrin kato se sabudia si zimam GSM-a da vidia dali na6ata snimka e o6te tam ili vsi4ko e bilo edin prekrasen sun ... i na niakolko puti mi se se slu4valo da se prosulzia kakav kasmet iskarah s neia
    Оле колко милоооооо!! =D>

Супер фен
    Град
    България
    Разбира се, че съм плакал! Кой не е? Плакал съм един път и то по-скоро затова където не трябваше да й казвам, че я харесвам, а трябваше да докажа на един човек едно нещо. Доказах го, но изгубих приятелството на това момиче!
    Съжелявам и се разкайвам, но не мога да върна времето назад, а така ми се иска!
    Цитирай Първоначално написано от ScionOfStorm
    Танц

Звънците ми глупашки
    Нека бъдат нашия звучен съпровод.
    Усмивки веселяшки...
    Тъга са те, ала от особен род.

Голям фен
    DA - VEDNUJ !!! to sam zabelqzal 4e mom4etata ako pla4at to pla4at samo vednaj za momi4e..... i posle pridobivat ne6to kato imunitet

Цитирай Първоначално написано от moon_flower
    Като гледам темата ще си остане празна,защото явно само ние плачем за такива неща...големи патки сме
    +1
    Каж1 и че пАк щ3 заКъSн33ш!ОбяСн1 и ч3 ОsТаwаш S MeN,ЗащОтО Т1 и Аз ТрЯбwА Da S3 ля-ля-ля!!!

Супер фен Аватара на thefreak
    Град
    Пловдив
    Невъзможно е момчетата да си изразяват емоциите по друг начин, нали? Трябва да е с рев иначе сме идиоти... баси шматките

Дядо ми когато умря, сълза не изроних.Брат ми падна от матката на майка (не се роди) на 8мия месец - отново не плаках.Когато бях малък майка и татко се разделиха, той биеше мен и майка ми - никога не съм плакал през живота си.
    Един единствен плаках и тогава беше за момиче - до ден днешен не съм я забравил, но поне вече не плача.

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Цитирай Първоначално написано от thefreak
    Невъзможно е момчетата да си изразяват емоциите по друг начин, нали? Трябва да е с рев иначе сме идиоти... баси шматките
    Мммм изразявай си емоциите, изчукай се с някой друга и забрави старата... Мда така смятам и аз... Не виждаш ли, че в темата съм написала: "било ли ви е наистина мъчно за някоя"?
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Град
    в СъРцЕтО нА СлЪнЧо
    momi4e sym no sym vijdala mom4e da pla4e......vednyj gadjeto mi plaka za men ...samo vednyj sym go vijdala no neznam kolko pyti ne sym
    Жена с вид на хамелеон и характер на питбул!!!

BE SURE YOUR SIN WILL FIND YOU OUT!!!

Град
    Shove IT
    Хм, мразя да се разчувствам толкова

Град
    Plovdiv
    Един единствен път!!!Не мога все още да я забравя!Но тя е с друг!!!Отроних няколко сълзи за нея,но болката е неизразима!!!Цяла седмица спях по 1-2 часа и отслабнах 3 килограма.Просто ... трагедия!!!
    Сега се опитвам да я забравя и да продължа напред,но когато обичаш не е срамно да плачеш(макар и другия да не оценява какво ти причинява или да не му пука).Моя съвет е-не се преструвайте,а дайте воля на емоциите си-всеки може да плаче!!!
    It is hard to be young!!!

Град
    L.A. \ Moscow
    1 ПЪТ и то не плаках а ми текна 1 сълза
    Raise your fist!

Sluchvalo mi se e nqkolko puti,ne pomnq tochno kolko.No nikoga ne sum imal negativno otnoshenie sled kato sum se razdelil s dadeno momiche samo zaradi samata razdqla.Tova za men e kato jaluk nachin da zabravq vsichko hubavo koeto e imalo mejdu nas.

Фен Аватара на OregorN
    Град
    В леговището на звяра...
    No Comment...

Просто е...до сега не съм имал гадже
    I can,t eat
    I can,t sleep
    I can,t think at all
    ...honestly it feels like I ain't living no more...

Да плакъл съм и до ден днешен помня всяка 1 грешка и се ядосвам.Но поне това ме накара се замисля какво трява да направя за не допускам грешки в бъдеще.

Guest
    моята най-добра фр скоро скъса с гаджето си (също мой мн добър фр)..Той ми е признавал,че е плакал за нея...че само аэ и тя знаем за това...че е първото нещо за което плаче...и че до ся не е плакал наистина за нещо и някого,така както за нея!

Град
    Italy, Milano, Via Ettore Ponti #??

...

2 пъти станаха... дано да няма повече...

Уааа бахти кефа Мислех си,че вече няма момчета,които да са плакали заради момиче.
    Аз ся се сетих,че имаше 2 момчета,които са плакали пред мен / заради мен / ии се чувствах мега гадно.
    La dicha de la vida consiste en tener siempre algo que hacer,alguien a quien amar y alguna cosa que esperar!

uau kolko si velika,TE sa plakali zaradi teb!

Дам плакъл съм за момичето на аватара.Не се срамувам да го кажа все пак всеки плаче като се ражда
    I'm not a perfect person.There are many things i wish i didn't do but i continue learning.I never meant to do those things to you.And so I have to say before I go, that I just want you to know.
    I LOVE POLLY

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си