- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Момчета, колко пъти сте плакали за момиче?
Та това ми е въпроса: колко пъти сте плакали ЗА момиче? (За е различно от заради) А ако това не се е случвало, то тогава било ли ви е наистина мъчно за някоя? Защо просто на повечето от вас ви е толкова лесно да преглътнете, че тя ви къса? Защо един ден обичате, а на следвашия дори я псувате? Защо, мамка му?![]()
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
s neturpenie 4akam otgovorite![]()
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Като гледам темата ще си остане празна,защото явно само ние плачем за такива неща...големи патки сме![]()
Da plakal sam samo za 1 edinstveno momi4e - sega6nata mi priatelka. Vkliu4itelno i ot radost i ot muka
poneje sme ot razli4ni gradove i po okolo 2 pati v meseca se vijdame prez u4ebno vreme a tva liato beshe nai prekrasnoto v jivota mi kogato za posledno se vidiahme predi da po4ne godinata kato se razdeliahme ne plakah a napravo revah![]()
![]()
![]()
ina4e vsiaka sutrin kato se sabudia si zimam GSM-a da vidia dali na6ata snimka e o6te tam ili vsi4ko e bilo edin prekrasen sun ... i na niakolko puti mi se se slu4valo da se prosulzia kakav kasmet iskarah s neia![]()
![]()
![]()
да естесвено,че съм плакал...Някой казал ли е,че момчетата не трябва да плачат...Когато обичаш нещо много силно и по някаква причина го изгубиш е нормално...да плачеш
Просто друг е въпроса,че повечето хора тръгват с някого ей така без никакви чувства...
![]()
Няма попътен вятър за кораб без посока...!
аплодисменти за Василчо и за Лионел` че си признаха![]()
П.С.: Лионел момичетата не сме "нещо"![]()
Pendulum - Blood sugar (music)~
Оле колко милоооооо!! =D>Първоначално написано от Vasil40
Разбира се, че съм плакал! Кой не е?Плакал съм един път и то по-скоро затова където не трябваше да й казвам, че я харесвам, а трябваше да докажа на един човек едно нещо. Доказах го, но изгубих приятелството на това момиче!
![]()
![]()
![]()
Съжелявам и се разкайвам, но не мога да върна времето назад, а така ми се иска!![]()
Първоначално написано от ScionOfStorm
DA - VEDNUJ !!! to sam zabelqzal 4e mom4etata ako pla4at to pla4at samo vednaj za momi4e..... i posle pridobivat ne6to kato imunitet![]()
+1Първоначално написано от moon_flower
Каж1 и че пАк щ3 заКъSн33ш!ОбяСн1 и ч3 ОsТаwаш S MeN,ЗащОтО Т1 и Аз ТрЯбwА Da S3 ля-ля-ля!!!
Невъзможно е момчетата да си изразяват емоциите по друг начин, нали? Трябва да е с рев иначе сме идиоти... баси шматките
Дядо ми когато умря, сълза не изроних.Брат ми падна от матката на майка (не се роди) на 8мия месец - отново не плаках.Когато бях малък майка и татко се разделиха, той биеше мен и майка ми - никога не съм плакал през живота си.
Един единствен плаках и тогава беше за момиче - до ден днешен не съм я забравил, но поне вече не плача.
Мммм изразявай си емоциите, изчукай се с някой друга и забрави старата... Мда така смятам и аз... Не виждаш ли, че в темата съм написала: "било ли ви е наистина мъчно за някоя"?Първоначално написано от thefreak
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
momi4e sym no sym vijdala mom4e da pla4e......vednyj gadjeto mi plaka za men...samo vednyj sym go vijdala no neznam kolko pyti ne sym
Жена с вид на хамелеон и характер на питбул!!!
BE SURE YOUR SIN WILL FIND YOU OUT!!!
Един единствен път!!!Не мога все още да я забравя!Но тя е с друг!!!Отроних няколко сълзи за нея,но болката е неизразима!!!Цяла седмица спях по 1-2 часа и отслабнах 3 килограма.Просто ... трагедия!!!
Сега се опитвам да я забравя и да продължа напред,но когато обичаш не е срамно да плачеш(макар и другия да не оценява какво ти причинява или да не му пука).Моя съвет е-не се преструвайте,а дайте воля на емоциите си-всеки може да плаче!!!
It is hard to be young!!!
1 ПЪТ и то не плаках а ми текна 1 сълза
Raise your fist!
Sluchvalo mi se e nqkolko puti,ne pomnq tochno kolko.No nikoga ne sum imal negativno otnoshenie sled kato sum se razdelil s dadeno momiche samo zaradi samata razdqla.Tova za men e kato jaluk nachin da zabravq vsichko hubavo koeto e imalo mejdu nas.
No Comment...
Просто е...до сега не съм имал гадже![]()
I can,t eat
I can,t sleep
I can,t think at all
...honestly it feels like I ain't living no more...
Да плакъл съм и до ден днешен помня всяка 1 грешка и се ядосвам.Но поне това ме накара се замисля какво трява да направя за не допускам грешки в бъдеще.![]()
моята най-добра фр скоро скъса с гаджето си (също мой мн добър фр)..Той ми е признавал,че е плакал за нея...че само аэ и тя знаем за това...че е първото нещо за което плаче...и че до ся не е плакал наистина за нещо и някого,така както за нея!![]()
2 пъти станаха... дано да няма повече...![]()
It Was Forever & Ever Remember?
http://vbox7.com/play:d302dc39
http://vbox7.com/play:e4ca2c9a
http://www.teenproblem.net/teenid/Kostadin_682
Уааа бахти кефаМислех си,че вече няма момчета,които да са плакали заради момиче.
Аз ся се сетих,че имаше 2 момчета,които са плакали пред мен / заради мен / ии се чувствах мега гадно.
La dicha de la vida consiste en tener siempre algo que hacer,alguien a quien amar y alguna cosa que esperar!
uau kolko si velika,TE sa plakali zaradi teb!
Дам плакъл съм за момичето на аватара.Не се срамувам да го кажа все пак всеки плаче като се ражда
I'm not a perfect person.There are many things i wish i didn't do but i continue learning.I never meant to do those things to you.And so I have to say before I go, that I just want you to know.
I LOVE POLLY