.
Отговор в тема
Страница 2 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 139

Град
    Yambol
    един беше преди две години и по дяволите преди месец я видях и пак са надявам. Какъв идеот съм чаках я две години пропуснах много и ква е фаидата ся пак ту а да станем по близки тя веднага крачка назад после пак и пак .... ако някои може да ми каже на рибар и риба ли си играем или какво

само веднъж,беше за първото ми гадже,когато замина за Испания

Цитирай Първоначално написано от OnTheEdge
    uau kolko si velika,TE sa plakali zaradi teb!
    Даа,не се барам с лайняна клечка.
    La dicha de la vida consiste en tener siempre algo que hacer,alguien a quien amar y alguna cosa que esperar!

Голям фен Аватара на scyLLa
    Аз никога не съм ревал за момиче и не мисля да рева в близките 50 години....
    ΕΛΛΑΣ ΟΛΕ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗ ΓΑΜΗΣΩ ΠΟΤΕ !!!!

Мега фен Аватара на EarthShaker
    не съм.. просто не съм имал мн възможности затва...

Град
    Бургас
    за момиче не съм плакал въпреки че очите ми са се насълзявали и съм искал че да ми олекне малко и никога не бих е псувал защото е обичам, сега сме просто фр виждаме се всеки ден и мега мн искам да се оправят нещата ама..

Голям фен
    Не знам кое момче колко е плакало за момиче,но знам,че за мен е плакало едно момче,а пред мен-един мъж.Разлика има.
    Vi faro un' oferta che non potete rif' utare

Цитирай Първоначално написано от Victorya
    Не знам кое момче колко е плакало за момиче,но знам,че за мен е плакало едно момче,а пред мен-един мъж.Разлика има.
    А случайно след това да не би да е плакал и дядо за тебе

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от scyLLa
    Нямам дядо.Изгубила съм и двамата,когато съм била много малка.Не ги помня.Но може аз да поплача за тях.

два, три за едно момиче..

Град
    Габрово
    Цитирай Първоначално написано от divein
    Да плакъл съм и до ден днешен помня всяка 1 грешка и се ядосвам.Но поне това ме накара се замисля какво трява да направя за не допускам грешки в бъдеще.
    БРАВО!!! дано всички да са като теб и да се опитват да осъзнават и да не повтарят грешките си.
    Шапка ти свалям.
    Продължавам.И по пътя дори наранявам.Не преставам да се боря.Страховете си аз побеждавам.И когато силно страдам враговете си даже не мразя.Може да се уморявам,но намиран сили да кажа:"Продължавам."

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Цитирай Първоначално написано от PlayeRR
    Един единствен път!!!Не мога все още да я забравя!Но тя е с друг!!!Отроних няколко сълзи за нея,но болката е неизразима!!!Цяла седмица спях по 1-2 часа и отслабнах 3 килограма.Просто ... трагедия!!!
    Сега се опитвам да я забравя и да продължа напред,но когато обичаш не е срамно да плачеш(макар и другия да не оценява какво ти причинява или да не му пука).Моя съвет е-не се преструвайте,а дайте воля на емоциите си-всеки може да плаче!!!
    =D>

Нямам дядо.Изгубила съм и двамата,когато съм била много малка.Не ги помня.Но може аз да поплача за тях.
    Нямах предвид твоя дядо .Съжелявам за него.Дано не си се обидила.

за мен е плакало момче и не беше никак приятно...НЕ искам НИКОГА да виждам тъгa в очите на приятеля си по никакъв повод

Плакам съм много ужасно много и то за една и съща за друга не съм плакал

Супер фен Аватара на mickelangelo
    Град
    Варна морето сините вълни ....
    никога не съм плакал .. но ми е идвало да заплача ...
    НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<

Повече от фен Аватара на w0lf
    Цитирай Първоначално написано от divein
    Да плакъл съм и до ден днешен помня всяка 1 грешка и се ядосвам.Но поне това ме накара се замисля какво трява да направя за не допускам грешки в бъдеще.
    feel the same bro..къв рев падна но какво да се прави човек се учи от грешките си
    madafaka

Голям фен Аватара на Vesk0u
    Град
    Монтана
    Случвало ми се е... Сега няма да ви занимавам с мойте любовни глупости защото ще разберете, че просто няма по-голям нещастник от мен и ще започнете да ме съжалявате...

Голям фен
    Нямах предвид твоя дядо .Съжелявам за него.Дано не си се обидила.
    Да моя е грешката Не съм прочела правилно.Не съм се обидила,дори и да имаше предвид моя дядо.Всеки има своето мнение,а моя пост май наистина звучи нафукано

Повече от фен Аватара на Lekov
    Град
    Pirdop BG
    еми плакал сам мн пъти и то само за 1 моми4е и то само заради гадната несподелена любов и не разбирам кое му е срамното на едно момче да си признае че може да плаче за човека които обича

Голям фен Аватара на Vesk0u
    Град
    Монтана
    Цитирай Първоначално написано от Lekov
    еми плакал сам мн пъти и то само за 1 моми4е и то само заради гадната несподелена любов и не разбирам кое му е срамното на едно момче да си признае че може да плаче за човека които обича
    При мен ВИНАГИ е заради несподелена любов...

Повече от фен Аватара на w0lf
    Цитирай Първоначално написано от Vesk0u
    Цитирай Първоначално написано от Lekov
    При мен ВИНАГИ е заради несподелена любов...
    несподелена любов-на никой да не му се случи повече дано защото е ужасно ><
    madafaka

Град
    Yambol
    Ето ви един шибан факт:
    Ако искаш нещо от момиче и тя тряа да иска.
    Ако момиче иска нещо от момче то сеще навие някакси.

Супер фен
    не знам дали съм момче или мъж вече щот съм на годинки ама никога не съм плакал за никоя, даже и тъжно не ми е било особено много. въпреки че съм имал от 3 момичета (без сегашното ми момиче) само една уж сериозна връзка... просто е доста непривично да плача за глупости, преживял съм наистина лоши неща на които само веднъж плаках (когато майка ми почина) че една раздяла да ме огорчи, пък и приемам всеки край като ново начало - така е доста по лесно
    но единствения човек който ме е виждал да плача е сегашната ми приятелка, но беше различно, защото плаках от радост и не знам още защо, сигурно ми се е било събрало твърде много последните години. и така с нея си поплакваме от кеф че се намерихме
    тва е

Супер фен Аватара на bEbsI
    Момиче съм и ви казвам,че не си заслужава да плачете пред момиче.Наплачете се сами и си потърсете новото начало..
    Destiny is for losers.It's just a stuped excuse to wait for things to happen instead of making them happen.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си