- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Момчета, колко пъти сте плакали за момиче?
един беше преди две години и по дяволите преди месец я видях и пак са надявам. Какъв идеот съм чаках я две години пропуснах много и ква е фаидата ся пак ту а да станем по близки тя веднага крачка назад после пак и пак ....ако някои може да ми каже на рибар и риба ли си играем или какво
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
само веднъж,беше за първото ми гадже,когато замина за Испания![]()
Даа,не се барам с лайняна клечка.Първоначално написано от OnTheEdge
La dicha de la vida consiste en tener siempre algo que hacer,alguien a quien amar y alguna cosa que esperar!
Аз никога не съм ревал за момиче и не мисля да рева в близките 50 години....![]()
![]()
![]()
ΕΛΛΑΣ ΟΛΕ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗ ΓΑΜΗΣΩ ΠΟΤΕ !!!!
за момиче не съм плакал въпреки че очите ми са се насълзявали и съм искал че да ми олекне малко и никога не бих е псувал защото е обичам, сега сме просто фр виждаме се всеки ден и мега мн искам да се оправят нещата ама..
Не знам кое момче колко е плакало за момиче,но знам,че за мен е плакало едно момче,а пред мен-един мъж.Разлика има.
Vi faro un' oferta che non potete rif' utare
А случайно след това да не би да е плакал и дядо за тебеПървоначално написано от Victorya
![]()
Нямам дядо.Изгубила съм и двамата,когато съм била много малка.Не ги помня.Но може аз да поплача за тях.Първоначално написано от scyLLa
БРАВО!!! дано всички да са като теб и да се опитват да осъзнават и да не повтарят грешките си.Първоначално написано от divein
Шапка ти свалям.
Продължавам.И по пътя дори наранявам.Не преставам да се боря.Страховете си аз побеждавам.И когато силно страдам враговете си даже не мразя.Може да се уморявам,но намиран сили да кажа:"Продължавам."
=D>Първоначално написано от PlayeRR
![]()
Нямах предвид твоя дядо .Съжелявам за него.Дано не си се обидила.Първоначално написано от Victorya
за мен е плакало момче и не беше никак приятно...НЕ искам НИКОГА да виждам тъгa в очите на приятеля си по никакъв повод![]()
Плакам съм много ужасно много и то за една и съща за друга не съм плакал![]()
никога не съм плакал .. но ми е идвало да заплача ...
НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<
feel the same bro..къв рев падна но какво да се прави човек се учи от грешките сиПървоначално написано от divein
![]()
madafaka
Случвало ми се е... Сега няма да ви занимавам с мойте любовни глупости защото ще разберете, че просто няма по-голям нещастник от мен и ще започнете да ме съжалявате...
Да моя е грешкатаПървоначално написано от scyLLa
Не съм прочела правилно.Не съм се обидила,дори и да имаше предвид моя дядо.Всеки има своето мнение,а моя пост май наистина звучи нафукано
![]()
При мен ВИНАГИ е заради несподелена любов...Първоначално написано от Lekov
несподелена любов-на никой да не му се случи повече дано защото е ужасно ><Първоначално написано от Vesk0u
![]()
madafaka
Ето ви един шибан факт:
Ако искаш нещо от момиче и тя тряа да иска.
Ако момиче иска нещо от момче то сеще навие някакси.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
не знам дали съм момче или мъж вече щот съм на годинкиама никога не съм плакал за никоя, даже и тъжно не ми е било особено много. въпреки че съм имал от 3 момичета (без сегашното ми момиче) само една уж сериозна връзка... просто е доста непривично да плача за глупости, преживял съм наистина лоши неща на които само веднъж плаках (когато майка ми почина) че една раздяла да ме огорчи, пък и приемам всеки край като ново начало - така е доста по лесно
но единствения човек който ме е виждал да плача е сегашната ми приятелка, но беше различно, защото плаках от радост и не знам още защо, сигурно ми се е било събрало твърде много последните години. и така с нея си поплакваме от кеф че се намерихме![]()
тва е
Момиче съм и ви казвам,че не си заслужава да плачете пред момиче.Наплачете се сами и си потърсете новото начало..
Destiny is for losers.It's just a stuped excuse to wait for things to happen instead of making them happen.