- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Момчета, колко пъти сте плакали за момиче?
+1Първоначално написано от bEbsI
![]()
Разбира се тук трябва чуство,
понякога и лицемерен плач
Ебнята също е изкуство,
не всеки е добър ебач.
plakala sam za biv6iq kogato skasahme i posle skoro za edno mom4e koeto mi dava6e nadejdi i az se nadqvah iskah da sam s nego tarseh go a v sa6toto vreme kani biv6ata si u tqh kani moq pr i kat za kapak ot 1mesec hodi s nqkva krava![]()
![]()
mn me zabolq ot tova mi pone kaji 4e hoi6 s neq be kopele
![]()
Ужасно ли аз тогава незнам как не бях умрял всичко ми беше безинтересно сичко утолявам само сас сълзите си и нищо друго не ме интересуваше и на никои не го пожелавам искам от все сърце всички да срещнете истинската любов и нека тя да бъде споделена и да се обичате истински и завинагиПървоначално написано от w0lf
Ne mi se e slychvalo da placha za momiche!!!Po skoro sym se napival zaradi momiche!
asv
Аз съм плакал цели 3 пъти за момиче! Може да си кажете "тоя па ревльо" , но мен не ме е срам, щото и ние момчетата можем да бъдем чуствителни и да страдаме.
Лесно е да се продаваш, трудно е да не се предаваш!
Обичам те толкова много, колкото на брой са песъчинките на плажа!
Ами досега не ми се е случвало, но имаше едно момиче, с което тръгнахме едва ли не спонтанно, с течение на времето се привързах към нея, а после тя ме скъса.. И ми беше много мъчно, но връщане назад нямаА пък въпросното момиче е в един клас със сестра ми и доста често я виждам :S
Общо взето постоянно....Къвто съм ако си хванем гадже ще е нещо невероятно![]()
![]()
![]()
хаханяма момче което да не е плакало.. всичката тая мъжка измишлиотина ееее много надута.Аз лично съм плакал за и заради момиче
нормално е ... просто понякога безсилието те разпарчадосва на хиляди парченца
![]()
Когато спориш се ражда истината някъде там...
плакъл съъъм ... незнам изгубил съм им бройката вече много са
Само веднъж. Бях леко пийнал и емоциите ми дойдоха в повече.
Fuck It !! No More Mr. Nice Guy !!!
веднъж
az sam momi4e i mislia 4e mom4etata s16to pa4at no po tehen na4in![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
няма да си кажат.![]()
Но ние знаем.
И го ценим.
да, така е.Първоначално написано от vivitooo
По техен си начин- през ноздрите.
The same as me...Първоначално написано от unlimited
Да плакал съм доста пъти само за 1 момиче....но просто няма как тва,че сме момчета незначи,че не ни боли,но просто повечето не го показват.Има и други начини да се напиеш,да излезеш с приятели да забрвин,да ходиш да биеш по некоя круша(боксова) и така![]()
E onq den za purvi put prez jivota mi.Ne sum vqrval che moga ama ako obichash mnogo vsichko e vazmojno!![]()
I am what I am!
плакал съм за момиче само
което съм харесвал
и което е било до мен но ме отрязала
ахх не помня колко пъти но ми се е случвало..да;(
Where is my reason to live?
всеки ден плача..за това как може да има толкова курви на тоя свят мамицата им тъпа парцали смотани
охх.. еми като пъти не знам общо колко са - за миналите 4 момичета съм плакъл.. за някои по 1 път, за някои по 2..
Сега за последното 4 пъти съм плакъл, макар че да не ми е казало 'не' и да има надежда, но просто ми беше някакво гадно, притиснено и т.н..![]()
3![]()
It Was Forever & Ever Remember?
http://vbox7.com/play:d302dc39
http://vbox7.com/play:e4ca2c9a
http://www.teenproblem.net/teenid/Kostadin_682
Мда, случвало се е.
АЗ не съм плакал!