- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Момчета, колко пъти сте плакали за момиче?
АЗ пък съм първия български космонавт.
не съм момче, но като видях темата се сетих за един мъж в рейса ,днес, който говореше по телефона и само се чуваше "миличко, моля те изчакай ме, моля те миличко...миличко ще ме изчакаш ли, хайде миличко моля те... влез някъде на топло и ме изчакай моля те...ей сега веднага слизам от рейса и си фащам такси...моля те миличко изкчакай ме...добре мичлико и до вас ще дойда...да миличко сега ще дойда само да слезна от рейса и да си фана такси...миличко ти държиш ли на мен....и аз миличко, айде много целувки ти пращам и идвам"![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
^Горкия.
Първоначално написано от Naughty_
горкичкият
![]()
It Was Forever & Ever Remember?
http://vbox7.com/play:d302dc39
http://vbox7.com/play:e4ca2c9a
http://www.teenproblem.net/teenid/Kostadin_682
"голяма смях" ма напраоо... кой знае на горкия човечец ква мастия му се е паднала...Първоначално написано от Naughty_
^
^Точно за това. Жената го е смачкала, човека няма никакво самочувствие. Кара го да се самоунижава.
0.2 пъти
Ако познавате някого, който не харесва ЧъкПървоначално написано от qsmin
Норис, няма да го познавате за дълго.
Има вероятност от 100% Чък Норис да ти е баща.
е не...то не смях ами нз
и накрая "ти държиш ли на мен" ..... ми ако държеше на него щеше ли да го кара да и се моли 100000 пъти2 минути акъл да имаше....
Ама както си го направиш така ще е. Ако той се уважаваше и тя щеше да го уважава, предполагам. Най-странното е че момчето не беше някъв отблъскващ, даже беше симпатичен.
1 само заради 1 моми4е но тогава бях безумно влиубен и останах яко наранен...ина4е от няколко год не съм плакал а съм се влиубвал...явно нещо съм се повредил![]()
1.. но сега като се сетя и ми става смешно чак![]()
![]()
I Keep the Demons in my Soul and every moment they can grip you...
Only the SoulKeeper can save me from this hell
Човека пуснал темата е много на жега...хаха.Да псуваш човека с който си ходил е много тъпо,да,но има момичета,които го заслужават.Плакал съм за момиче,но не мисля да се случва повече.
Всеки мой бивш е плакал за мен и ми е падал на колене да е с мен,но аз копелето,"там,където плюя не ближа".Сега съм с жена...да,плакала съм за нея,заради нея и пред нея,падала съм на колене дори...съдба...живот...чувств та са голяма работа...Мислила съм,че няма да се разплача или да падна на колене на някой,но...намерих си майстора...странно,че е момиче...
абе баявсъшност за 2 момичета съм плакал но по много пъти
Вие момчета и бъдещи мъже не сте наред с главните мозъци. Толкова чувствителност не е добре от батко си да знаете. Показвайте твърдост бе изнежени айде да не казвам какви. И да аз съм комплексар който винаги ще ебава ревлювците от мъжки пол. Спестете ми го
![]()
1 път ама никога повечеПлаках мн, наревах се. След тва разбрах, че момичето ми е станало курва и се ядосах мн яко кат се върнах целия треперих. И накрая ми писна от всички тия ревливи истории и станах здраво мислещ с непокъртима психика
На пук на всички женчовци.
Първоначално написано от EarthShaker
![]()
Смята ли се ако момичето е герой от WoW? Или админ (QQ, whine, etc.)?
До сега... не съм имал възможноста да бъда обичан... но съм плакал много пъти за едно момиче, което супер обичах... толкова я обичах... а тя... изобщо ама изобщо не и пукаше....
Плакал съм пред една приятелка... и то пак заради момиче, но заради друго... бях хлътнал по него... а тя .. изобщо не ми обръщаше внимание...
Дам, плакал съм за момичета... и не ме е срам да го кажа...![]()
Но сърцето ми ... винаги си е било на пепел и така ще си остане....![]()
It's too late...
ДаПървоначално написано от StringTheorist
![]()
Много странно за мен,но аз съм си ревльо.И особено след като момичето в което се бях "влюбил" ме отряза като да не казвам какво.Много зле ми става кат почна да си мисля за тва.
И още по-странното е,че вместо да си кажа "Ебал съм я у надутата кифла"
Се сдухвам повече
Сори ма минааме много офф и шъ мъ бият![]()
Много лошо,че някои от вас не са плакали за жена..Защото щом една жена те разплаче,значи я обичаш..Дано и вие се влюбите скоро..
"A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."