.
Отговор в тема
Страница 4 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 139
    АЗ пък съм първия български космонавт.

Фен Аватара на Prophecy
    Град
    Hawaii
    Николко

не съм момче, но като видях темата се сетих за един мъж в рейса ,днес, който говореше по телефона и само се чуваше "миличко, моля те изчакай ме, моля те миличко...миличко ще ме изчакаш ли, хайде миличко моля те... влез някъде на топло и ме изчакай моля те...ей сега веднага слизам от рейса и си фащам такси...моля те миличко изкчакай ме...добре мичлико и до вас ще дойда...да миличко сега ще дойда само да слезна от рейса и да си фана такси...миличко ти държиш ли на мен....и аз миличко, айде много целувки ти пращам и идвам"

^Горкия.

Град
    Italy, Milano, Via Ettore Ponti #??
    Цитирай Първоначално написано от Naughty_
    не съм момче, но като видях темата се сетих за един мъж в рейса ,днес, който говореше по телефона и само се чуваше "миличко, моля те изчакай ме, моля те миличко...миличко ще ме изчакаш ли, хайде миличко моля те... влез някъде на топло и ме изчакай моля те...ей сега веднага слизам от рейса и си фащам такси...моля те миличко изкчакай ме...добре мичлико и до вас ще дойда...да миличко сега ще дойда само да слезна от рейса и да си фана такси...миличко ти държиш ли на мен....и аз миличко, айде много целувки ти пращам и идвам"
    горкичкият

горкия кое му е горкото ? че няма капка достойнство, може би м/у другото беше на около 20-25 години

Цитирай Първоначално написано от Naughty_
    "голяма смях" ма напраоо... кой знае на горкия човечец ква мастия му се е паднала...

^
    ^Точно за това. Жената го е смачкала, човека няма никакво самочувствие. Кара го да се самоунижава.

Град
    столицата
    0.2 пъти
    Цитирай Първоначално написано от qsmin
    бях 2 месеца в изпания.
    Ако познавате някого, който не харесва Чък
    Норис, няма да го познавате за дълго.

Има вероятност от 100% Чък Норис да ти е баща.

е не...то не смях ами нз
    и накрая "ти държиш ли на мен" ..... ми ако държеше на него щеше ли да го кара да и се моли 100000 пъти 2 минути акъл да имаше....
    Ама както си го направиш така ще е. Ако той се уважаваше и тя щеше да го уважава, предполагам. Най-странното е че момчето не беше някъв отблъскващ, даже беше симпатичен.

Град
    В думите на хората ;)
    1 само заради 1 моми4е но тогава бях безумно влиубен и останах яко наранен...ина4е от няколко год не съм плакал а съм се влиубвал...явно нещо съм се повредил

1.. но сега като се сетя и ми става смешно чак
    I Keep the Demons in my Soul and every moment they can grip you...
    Only the SoulKeeper can save me from this hell

Човека пуснал темата е много на жега...хаха.Да псуваш човека с който си ходил е много тъпо,да,но има момичета,които го заслужават.Плакал съм за момиче,но не мисля да се случва повече.

Град
    Skenderland
    Всеки мой бивш е плакал за мен и ми е падал на колене да е с мен,но аз копелето,"там,където плюя не ближа".Сега съм с жена...да,плакала съм за нея,заради нея и пред нея,падала съм на колене дори...съдба...живот...чувств та са голяма работа...Мислила съм,че няма да се разплача или да падна на колене на някой,но...намерих си майстора...странно,че е момиче...
    Сърцето има разумни методи,неведоми на разума!

Мега фен Аватара на x3eme
    Град
    там някъде в далечината....
    абе бая всъшност за 2 момичета съм плакал но по много пъти

Супер фен
    Вие момчета и бъдещи мъже не сте наред с главните мозъци . Толкова чувствителност не е добре от батко си да знаете. Показвайте твърдост бе изнежени айде да не казвам какви. И да аз съм комплексар който винаги ще ебава ревлювците от мъжки пол. Спестете ми го

Мега фен Аватара на EarthShaker
    плача през кура за вас, дами

Град
    У нас      Зодия: Везни                Касичка: Милиони
    1 път ама никога повече Плаках мн, наревах се. След тва разбрах, че момичето ми е станало курва и се ядосах мн яко кат се върнах целия треперих. И накрая ми писна от всички тия ревливи истории и станах здраво мислещ с непокъртима психика На пук на всички женчовци.

Цитирай Първоначално написано от EarthShaker
    плача през "мъжкия полов орган" за вас, дами

Guest
    Смята ли се ако момичето е герой от WoW? Или админ (QQ, whine, etc.)?

До сега... не съм имал възможноста да бъда обичан... но съм плакал много пъти за едно момиче, което супер обичах... толкова я обичах... а тя... изобщо ама изобщо не и пукаше....

Плакал съм пред една приятелка... и то пак заради момиче, но заради друго... бях хлътнал по него... а тя .. изобщо не ми обръщаше внимание...

Дам, плакал съм за момичета... и не ме е срам да го кажа...

Но сърцето ми ... винаги си е било на пепел и така ще си остане....
    It's too late...

Цитирай Първоначално написано от StringTheorist
    Смята ли се ако момичето е герой от WoW? Или админ (QQ, whine, etc.)?
    Да

Много странно за мен,но аз съм си ревльо.И особено след като момичето в което се бях "влюбил" ме отряза като да не казвам какво.Много зле ми става кат почна да си мисля за тва .
    И още по-странното е,че вместо да си кажа "Ебал съм я у надутата кифла"
    Се сдухвам повече
    Сори ма минааме много офф и шъ мъ бият

Град
    million miles away (:
    Много лошо,че някои от вас не са плакали за жена..Защото щом една жена те разплаче,значи я обичаш..Дано и вие се влюбите скоро..
    "A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."

2 пъти, за една.
    Единият път беше заради нещо, което й се случи и не беше добре, няма да обяснявам, вторият - след края на 2 годишната връзка с нея. И не съм я забравил. Много рядко стигам дотам да плача заради някого, но за нея - два пъти.

Скайп - dark_elf2

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си