- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Момчета, колко пъти сте плакали за момиче?
много с сладки момче да плаче за момичеи в никакъв случай не прави момчетата по-малко мъже
![]()
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
RageAgainstTheMachine - тате
cherrygloss - мама
Sunshinebabybyy - сестриче
xNymphetamineGirlx - сестриче
Discard - братче
polssa - сестриче
с теб да се спори в все едно да се спори с радио точка.Първоначално написано от lubomirky
It's too late...
...exactlyПървоначално написано от ToniStoraro
"A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."
lubomirky приятеля ми е мъж с главно М и е плакал.а е говедо и половинанаистина е много по-мъжко да покажеш какво чувстваш
![]()
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
RageAgainstTheMachine - тате
cherrygloss - мама
Sunshinebabybyy - сестриче
xNymphetamineGirlx - сестриче
Discard - братче
polssa - сестриче
Ебати ревльовците излязохте всички ... вземете си направете едно състезание по надплакване.
Да, и то снощиБях с приятели в дискотеката... напих се и съм им говорил за нея колко съм я обичал защо е трябвало да ме оставя и съм плакал със сълзи
В трезво състояние не бих плакал за женско...
П.С-Ебал съм я... тя ше се майтапи с мен![]()
Абе кат се замисла требва да се направи една тема за несподелената любовПървоначално написано от Vesk0u
щот не сме само 3-мата Явно.....................
Наскоро скъсах с приятелката ми , с която ходихме почти 8 месеца ... и наистина ми е тъжно все пак я обичах и още я обичам , не е лесно да преглъднеш липсата на любиямия човек ... но когато правиш опити и правиш нещо друго за да не мислисш за нея .... няма смисъл да ревеш и да цинкяш ... всичко отминава !!!![]()
K O 6 M A R AПървоначално написано от tuning.bg
Май момчетата плаче ли бе ?!..........
When you asleep,I wanna be your dream.. {}
Да бе , да не повярваш .... та ние не сме ли хора , нямаме ли чувства ? ...Първоначално написано от pebals
![]()
K O 6 M A R AПървоначално написано от tuning.bg
Аплодисменти за всички който си признха =D> =D> =D>
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?
Ами 1 път.Бях в Англия,запознах се с едно момиче Сузи,всичко беше ОК...докато не си тръгнах от там ... в самолета ми беше ужасс ... в автобуса в БГ също и така![]()
Бъди творец, но твори и простотия
Веднъж - и то много скоро , но съм сигурен , че няма да се повтори. Не ми харесва да си показвам чувствата по тоя начин.
характера е това, което отличава мъжа от женатаПървоначално написано от tonie__
т'ва че е 100 кила нЕма значение. просто е ревльо. един мъж никога няма да си покаже чувствата.
Никога не съм! Надявам се и да не се случва.Първоначално написано от MaLkaTa_LaDy
Ти какво искаш, зарежеш момчето то да си изплаче очите по теб ли? Това ли искаш? Доставя ти удоволствие да гледаш другите как страдат ли? Има много такива. Трябва да се радваш за момчето, че бързо те е преодоляло, а не да се ядосваш, че след теб си е намерило по-хубава и по-умна и му дреме на кебапа за теб.
Това, което lubomirky казва, че истинските мъже не си разкриват чувствата е вярно и така трябва да бъде.
Temet Nosce
벨야카
Не съм плакал за нито една![]()
Все същия ™G-Baby™
Лудият се оплаква,
че хората не го познават,
а мъдрецът —
че не познава хората.
House M.D.
-Sometimes we can't see why normal isn't normal.
само веднъж, само за една.
защо ли? ами защото я обичах, обичам я и сега
какъвто и да съм темерут или да се правя на такъв пред другите, пред нея бях истинския си аз. някой който исках да бъда само с нея, само заради нея. плакал съм и с нея от радост, чувство което не мога да обясня, но ми се е случвалло да заплача от щастие когато я прегръщах вечер... случвало се е и от смях. случвало се е и от тъга, след като си отиде. най-вече тогава
хареса ми това което си написал.. смисъл хубаво еПървоначално написано от kypo
пожелавам ти да си отново щастлив с някого![]()
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?
1 pat
Усмихни се на някой непознат. Това може да се окаже единствената му радост за деня.