- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Момчета, колко пъти сте плакали за момиче?
Поздравления на всички, които си го признават.Евала.
Иначе беше отдавна и имах връзка с едно момче около година, но знаех, че ужасно ме обича, а при мен няма толкова силни чувства и реших, че е по-добре на време да се разделим, защото след това ще му е още по-гадно.Супер много плакаХМЕ.Той се разплака и аз като го видях просто.... :#
Сегашният ми приятел, любовта на моят живот, също е плакал за мен, имаше прекалено много хора, които искаха да ни разделят и той се разплака, защото се страхуваше да не ме изгуби.Преди няколко дни като бяхме заедно пак се разплака, защото ми каза нещо, което мен разпалака (без да го иска, и до сега не мога да му понасям хумора =)) ) и като видя, че ми стана гадно ме гушна и видях, че си бърше очите и не исках да си мисли, че съм му сърдита, отидох и му избърсах сълзите, целунах го и му казах, че никога няма да ме изгуби, а той ми се извини 100 пъти.
Много ми е гадно да виждам момче да плаче.
Отделно имах един най-добър приятел :С Него също съм виждала да плаче за момиче и съм го успокоявала.
Също едно момче, което беше най-важното в моя живот, което смъртта ми отне, плака за мен както и аз за него, когато заминавах от България и знаехме, че всичко се проваля.И ето че повече не можах да го видя![]()
аз пък си признавам че бих се почувствала супер тъпо ако приятеля ми заплаче пред мен и предпочитам да не го виждам.Харесвам мъжкари не лильовци![]()
'Cause I may be bad,but I'm perfectly good at it!
м ква путка трябва да си за да плачеш за момиче..някав льольо
ПодобноПървоначално написано от kypo
![]()
В живота има моменти, когато някой толкова ти липсва, че желанието да се опреш на рамото му запълва всички твои мечти!
За кеф и не плача за момичеПървоначално написано от MaLkaTa_LaDy
Льольо хахахахахаха ма честно Стела впечатлението ми е че си ши**на мъжкарана!Първоначално написано от Stela90
![]()
![]()
е да де истинските мъже... хубаво де,аз 1 път плаках,но тогава бях доста по-незрял и не съм плакал за нея,ами заради обидата,която ми нанесе на достойнството...Иначе и аз не съм плакал за никоя,освен за тази мърла,но това не ме прави по-малко момче/мъж!
Усмихни се на някой непознат. Това може да се окаже единствената му радост за деня.
един път...баси и тъпака дето бях![]()
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
не,те просто не си го признаватПървоначално написано от moon_flower
![]()
"- Ако обичаш едно цвете, което съществува само в един екземпляр сред милиони и милиони звезди, това стига, за да си щастлив, когато гледаш звездите. Мислиш си: "Моето цвете е там някъде..."
3![]()
и като се сетя и ме напушва смях
![]()
BrainPants
![]()
-Пух-Каза Прасчо.
-Да-отговори Пух.
-Нищо, просто исках да бъда
сигурен, че те има (:
I'm a
само за сегашната ми приятелка![]()
ии малко off-topic![]()
никога досега не съм обичал дотолкова .. тя ми е всичко .. тя е лъчът светлина който ме буди всяка сутрин .. тя е това което съм искал винаги и съм готов на всичко за нея .. тя е моята принцеска и винаги ще си остане МОЯТА принцеска ^^^^^![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()