- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- оралнта любов
здравейте.значи питането ми е :МОЖЕ ЛИ ДА СЕ ХВАНЯТ НЯКАКВИ БОЛЕСТИ ЧРЕЗ ОРАЛНА ЛЮБОВ.. АКО ДА КАЖЕТЕ КАК МОЖЕ ДА СЕ ПРЕДПАЗИМ ОТ ТЯХ НО БЕЗ ДА ГУБИМ УДОВОЛСТВИЕТО. благодаря на всички които ще ми помогнат.моля без излишни глупостии ебавки.![]()
aIDe sQ i PodPIs.. PffF
Разбира се, все пак така се обменят телесни течности. На първо място е задължителна отличната хигиена! Не ти препоръчвам да го правиш ако имаш афта в устата си иии най-важното - трябва да познаваш партньора до себе сиако и двамата сте здрави и не си кръшкате, никой няма да се зарази
![]()
Хващат се гъбички, трипер, гонореа, сифилис, ХИВ.
Всичко може .... хората доста компетентно си казаха - Хигиената на първо място!!!
ми как да махнем латекса.на партиорката ми надали ще и е приятно да осеща вкуса на латекс ..Първоначално написано от Bellatrix
![]()
aIDe sQ i PodPIs.. PffF
Имаше едни презервативи дето имат вкус и аромат...
Първоначално написано от GreenFairy
е според мен няма да е много приятно тия мазила в устата й..![]()
aIDe sQ i PodPIs.. PffF
abe bolestite sa gi napisali po gore ama spored mene ako podd1rjate li4na higiena nqma da imate problemi![]()
LoVe Is ThE NaMe,SeX Is ThE GaMe!FoRgEt ThE NaMe AnD PlAy ThE GaMe!!!
Първоначално написано от weakminded
До колкото знам, тези презервативи са направени именно за орална любов... А ако не и е приятно недейте да ползвате презервативиПървоначално написано от bass_mania
На мен например не ми харесва идеята за орална в преверватив и за това коагто правя не са ми нужни подобни средства.
kvai tus svirka s prezervativto togava da zeme 1 krastavica da lapa pone 6te se e po golqma i dulga
![]()