.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Новородено кученце

Здравейте!!! Ще ви разкажа историята и после ако някой има някакви съвети моля да ми каже,че се видях в чудо.Значи преди една седмица една моя приятелка ми каза,че нейното куче,което е порода болонка ще ражда.И така този петък роди 5 напълно здрави кученца и аз исках да отида да ги видя в събота.Когато отидох въпросното момиче ми каза,че има само 2 кученца,а аз я попитах какво е станало с другите,а тя ми заяви,че рано сутринта техните са ги хвърлили в кофата,защото нямало какво да ги правят. Аз много се учудих и като си тръгвах бях с още една приятелка и минахме покрай въпросната кофа понеже така или иначе пътя ни беше от там и до нея имаше едно дърво а под него кашон с кученцата.Когато се наведохме да видим дали са живи те едва мърдаха и бяха ледено студени само едно мърдаше повечко и на мен ми дожеля и си го взех у нас.Нашите слава богу нямат нищо против,въпреки че си имаме куче,което е отгледано от също такова бебе,но тогава се е грижила майка ми за него.Тя не се притеснява,че може да му стане нещо,обаче аз съм в паника,защото много искам да оцелее.За сега съм намерила само с какво да го храня,някаква смесица от мляко,вода,жултък,мед и олио,защото така пишеше,че трябва да се хранят малките новородени кученца.Трябвало също да го стимулирам да се изхожда и това правя и слава богу няма разстройство,но пък ака някакви зърнисти изпражнения и нзм дали е нормално това...Ще съм благодарна на всеки,който ми помогне

Редактирано от ProstoAz
    1 точка от правилника!

Голям фен Аватара на Yancheto
    За по-добра информация пиши в www.forum.zoomania.org .Убедена съм,че бързо ще получиш адекватен отговор.
    Гледай на кученцето винаги да му е топличко,завий го с одеало.Сигурно трябва да го наглеждаш през ноща,да не му стане нещо.Само това мога да ти кажа,никога не съм се грижила за куче. Дано мъничето се оправи.

П.П. Трябва и тук,в България да имаме закон срещу безсърдечни идиоти като родителите на приятелката ти.Може и да не могат да се грижат за кученцата,ама поне да се постараят да им осигурят някакво бъдеще...Възмутена съм.

Цитирай Първоначално написано от Yancheto
    За по-добра информация пиши в www.forum.zoomania.org .Убедена съм,че бързо ще получиш адекватен отговор.
    Гледай на кученцето винаги да му е топличко,завий го с одеало.Сигурно трябва да го наглеждаш през ноща,да не му стане нещо.Само това мога да ти кажа,никога не съм се грижила за куче. Дано мъничето се оправи.

П.П. Трябва и тук,в България да имаме закон срещу безсърдечни идиоти като родителите на приятелката ти.Може и да не могат да се грижат за кученцата,ама поне да се постараят да им осигурят някакво бъдеще...Възмутена съм.
    Мерси много И повярвай аз бях просто потрена и все още немога да повярвам как са могли да направят такова нещо.А най-лошото беше,че обяснението им беше,че кученцата понеже били малки нямало да помнят сега какво става и нямало да се мъчат,а ако ги били отгледали щели да ги мъчат повече,защотото нямало на кой да ги дадат.Аз и най-вече майка ми,която неможа да се стърпи прединия ден ми каза да кажа на приятелката си да не ги хвърля и че тя ще намери на кой да ги даде.Според мен,ако бяха пуснали обява във встника щеше да се намери някой,който шеше да ги иска се пак наближава коледа и някои родители едва ли шяха да откажат на подарена кученце и то малка и хубава порода...Все още немога да повярвам,че след като това кученце в нас си има майка аз трябва да го мъча с някви изкуствени заместители на кърмата на майка му и тн...не ми го побира ума

Ужас. Чудя се тия хора душа нямат ли, не им ли е жал? ...
    А как е твоето кученце, мила, какво стана с него, надявам се е добре.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Супер фен Аватара на mim4ety_sara
    Pishi v www.dog.bg/forum tam wednaga 6te ti dadat savet
    Look, if you had one chance,
    one opportunity to seize everything
    you've ever wanted, in one moment,
    would you capture it... or just let it slip?

Мега фен Аватара на babity
    Така. На бебето му приготвяш легълце, примерно едно кашонче. Нареждаш бутилки с топла вода, отгоре застилаш и слагаш бебето да спи на топличко. Храни се много на често, мисля че през 3 или 4 часа беше... Можеш да даваш млекце със жълтък и там каквото са ти казвали, но ако можеш да отделиш парички си е по - добре да му купиш специално сухо мляко за кученца. Силно вероятно е странните нещица в акото да са глисти затова е най - добре да се консултираш и с ветеринаря си. Успех! И да разказваш...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си