Здравейте!!! Ще ви разкажа историята и после ако някой има някакви съвети моля да ми каже,че се видях в чудо.Значи преди една седмица една моя приятелка ми каза,че нейното куче,което е порода болонка ще ражда.И така този петък роди 5 напълно здрави кученца и аз исках да отида да ги видя в събота.Когато отидох въпросното момиче ми каза,че има само 2 кученца,а аз я попитах какво е станало с другите,а тя ми заяви,че рано сутринта техните са ги хвърлили в кофата,защото нямало какво да ги правят. Аз много се учудих и като си тръгвах бях с още една приятелка и минахме покрай въпросната кофа понеже така или иначе пътя ни беше от там и до нея имаше едно дърво а под него кашон с кученцата.Когато се наведохме да видим дали са живи те едва мърдаха и бяха ледено студени само едно мърдаше повечко и на мен ми дожеля и си го взех у нас.Нашите слава богу нямат нищо против,въпреки че си имаме куче,което е отгледано от също такова бебе,но тогава се е грижила майка ми за него.Тя не се притеснява,че може да му стане нещо,обаче аз съм в паника,защото много искам да оцелее.За сега съм намерила само с какво да го храня,някаква смесица от мляко,вода,жултък,мед и олио,защото така пишеше,че трябва да се хранят малките новородени кученца.Трябвало също да го стимулирам да се изхожда и това правя и слава богу няма разстройство,но пък ака някакви зърнисти изпражнения и нзм дали е нормално това...Ще съм благодарна на всеки,който ми помогне

Редактирано от ProstoAz
1 точка от правилника!