- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Колко често се къпете?
всеки...месец...по веднъж...![]()
не бе всеки ден по 1 или 2 пъти-различно,а косата на 3-4 дни.![]()
МОМИЧЕ СЪМ!!!
Всеки ден ...амаа косата някой път през ден![]()
~Remember,remember...25th of November~
e тва ако го прочета още 1 път ше се гръмнаПървоначално написано от lori
как 2-3 пъти и на обяд ли се миете
![]()
vednaj godi6no![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
И аз такалМея си тялото 2-3 пъте дневно,защото се потя много на тренировката и на фитнесаПървоначално написано от chokolate_girl
Дребните крадци ги окачаме на бесилото, а големите ги правим политици...
oh my господи, как може да се къпеш по веднъж на седмица веПървоначално написано от sladky2009
![]()
, не се ли чувстваш мръсна, поне оная работа да си измиеш и тн...ужас, гати нечистоплътието, че за парно не си ли чувала???
и парфюма бъди сигурна, че не прикрива факта, че не си се къпала, става аромат на пот и аромат на парфюм в 1 = на ужас за околните
![]()
по темата: тялото абсолютно всяка вечер, а ако съм в женските дни и сутрин се измивам на едното място, а косата през ден, че много бързо се омазнява мойта, а и от пяната почва да сърби
всеки ден сутринта само тялото и след даскало пак а косата всяка вечер
Eeee вие се оляхте.. Толкова се вживиха 80% от хората , че чак прекалиха .. Нали в първите постове беше написано , че всеки ден и всички почнаха само едно и също да говорят
.. Как ли няма да повярвам , че се къпете по 3 пъти на ден , още малко и по 100 , те полувината ги гледам по цял ден висят тука
.. Аз се къпя 3 пъти в седмицата и за косата се отнася същото .. Едно е да се къпеш , едно е да се миеш ! Земете направете малко разлика между това да си измиеш интимните части сутринта и вечерта , както е нормално и това да се изкъпеш , което включва ЦЯЛОТО тяло , търкане , душ - гелове и т.н ... За миенето много ясно , че всяко момиче ще се мие сутрин и вечер интимните части , ама вие с това къпане
Спрете се малко ще вземете да гъбясате от всякъде да не говорим колко мазни ще са ви косите и колко суха ще ви е кожата .. Вие се съсипвате .. Особенно с това миене и на косите през ден , дано и не ги третирате всеки път , че и вещиците ще имат по хубава коса от Вас
![]()
![]()
![]()
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
Ба ади уа, ша съ къпим... май месец- на рекътъ!
Като има кой да си вярваПървоначално написано от sladkish_14
) може и по 5-6-7 пъти на ден да се къпят
Едно е да се взема всеки ден по душ, друго е през 4 часа да се шмугваш в банята.
При използване и липса на добра възможност е напълно допустимо да пропуснеш и някой ден на къпане, все пак има рол-они, парфюми и прочие козметика.Е, не бива и да се спазват някакви религиозни ритуали на нестъпване в банята цял месец :Р
Пишете грамотно, на кирилица!
Пийте си млякото редовно!
Слушайте мама и тате!
Всеки ден.![]()
Нов ник: Cassidy
vzimam du6 sutrin i ve4er,a kosata-3puti v sedmicata.
I'm a machine,fueled by music!
Tiesto-my God!
http://i.data.bg/08/06/29/1027988.jpg
http://i.data.bg/08/10/25/1213075.jpg
Какво толкова странно има човек да се къпе 2 пъти на ден ? Ако човек не си третира косата с препарати всеки ден, не виждам какъв е проблема.Първоначално написано от sladkish_14
На Коледа и Велик ден
Всеки ден тялото и през ден косата.
"Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
Е, почувства ли се вече истински човек?"
Дензъл Ребеловски
az vsqka ve4er...s izklu4enie kogat ne me pomyrzqva![]()
БоЛКа Ли?-СеГа Я ВиДя!МьКа Ли?-СеГа Я РаЗбРа!EлА Ме ВиЖ ПрЕд ТеБ Ст0я с КьРвАВи РьЦе.BиЖ с УсМиВкА ТьПчА ТвОеТо СьРцЕ...МоЛи Се,ПлАчИ,КьРвИ В АдА ВаРвИ,ТаМ иЗгОрИ,оТ УжАС КрЕщИ и НаКрАя Сп0мНи Си За МеН и УмРи ..
ami tqloto vseki den ... a kosata prez den
По Коледа и после чак за Великден. Ако ида на море - бонус!![]()
![]()
![]()
Най-много мразим чалга и McDonald's!!!
Есть только миг между прошлым и будущим.
Именно он называется жизнь!
С косата 2 пъти в седмицата,а иначе душ си вземам всеки ден![]()
When You Live Forever,What Do You Live For??
Миналата година веднъж,тая по-рядко.
Cpeden pructt za wac ,, za da cttane iinttepecno ; )) .