аз винаги отстъпвам,колкото и да ми е гадно винаги аз му прощавам и поне той ми е благодарен за тая моя постъпка
bez kompromisi...doverei i priznavane na greshkite si kade si trugnala da suzdavash vruzka![]()
LESNO E VINAGI DRUGIQ DA TI OBIRA KASHATA AMA NE VINAGI SHTE NAMAZVASH TAKACHE SI NAUCHAVAI UROKA I SRAM NE SRAM HARESVALITI ILI NE PRIZNAVAI SI GRESHKITE...
I NAI VAJNOTO..USHI SE OT TQX![]()
AE USPEX![]()
...
♫♪ Miley Cyrus - When I Look At You ♪♫
...
![]()
macka mislq 4e tazi ikonka s lsu6alkite mnogot e kefiПървоначално написано от sweet4esf
a po temata si kazaha mnenieto o6te purva taka 4e![]()
MI DAMMM mngooПървоначално написано от Fantomche
![]()
![]()
teb ne te li kefii![]()
![]()
...
♫♪ Miley Cyrus - When I Look At You ♪♫
...
![]()
Еми да и аз се извинявам и той се извинява зависи кои е виновен в случая!Но ако той е виновен и чака аз да му се извиня никога!
когато знам, че аз съм виновна винаги се извинявам![]()
Обичам т3!!!
извинявам се дори,когато не съм виновна,отстъпвам,защото е нелепа да се караме и сърдим за глупости.В една връзка не трябва да има крив и прав,а хора,които се обичат и са готови да изневерят на себе си,заради другия![]()
Много рядко отстъпвам... дори и да знам, че не съм правааа... ако има за какво да се захвана - продължавам да си държа на мойтоЕ, понякога отстъпвам, де
Рядко...
![]()
еlsy![]()
Ох ами аз много се извинявам...... ии в повечето случай извъртам нещата да станат така че той да излезе виновния![]()
Love conquers all
This one will last a lifetime
And if love conquers all
This one will last forever
когато знам че аз съм виновна му се извинявам...но знам ли си че той е згрешил НЯМА ! правя компромиси когато знам че така е редно![]()
Амии в повечето случаи. . . НЕ!![]()
![]()
Ам..като осъзная грешката си и му се извиня той много се радва. . .като му кажа "ИЗВИНЯВАЙ миличък!" той просто се разтапя...![]()
![]()
Не отстъпвам, освен ако не ми се покажат доказателстваГолям темерут съм в това отношение и обичам да споря. За съжаление приятелят ми също и често си спорим, но тъй като все пак сме разбрани хора не се караме. Просто си спорим с часове..понякога с дни
![]()
Попринцип без компромиси и от двете страни една връзка няма да издържи дългосе пак става въпрос за различни характери и компромиси винаги трябва да се правят на мен за първи път ми се случи да направя компромис в сегашната ми връзка и ми беше много трудно но бих го направила и пак заради човека до мен
обаче той е такава душичка че прави много повече компромиси от мене
как да не си го обичкам
![]()
poprincip ne otstupvam ,no po princip i dvamata trqbva da pravqt kumpromisi v edna vruzka![]()
Има хора, за които просто си заслужава да направиш какъвто и да било компромис, но има и хора, които по никакъв начин не би трябвало да ги жалиш......
Ако щом държиш и уважаваш толкова много приятеля си - тот огава е твой дълг да отстъпваш ПОНЯКОГА![]()
Ауууу ужааааст! Мога да ти препоръчам психиатър за да преживееш травмата. На мен много ми помогна. И аз бях в абсолютно същата ситуация с абсолютно същото момче минлата година. безобразие!Първоначално написано от chokolate_girl
![]()
Искам да благодаря на моята майка, на семейество Димитрови, на моята котка, на климатика в кухнята, на пилетата в фризера и на всички които ми помогнаха да стана това което съм аз. И винаги помнете, че аз съм най - яката!
тежи, като не се приказва.
ама може и без думи.
При караница, по скоро след--- седите двамата забили нали.. хващаш най близкото нещо и го фрасваш яко с него!
Ако той ти разбере намека, почвате да се трепете яко.
Както в mr i mrs smith !
Всико завършва със ....секс. *ако човека е такъв де, само да предупредя преди отчаяни момчета да тръгнат да млатят гаджетата си*
голям отговор.
нищо не казах.
ка да е.
НИКОГА![]()
..u кFo убuчьм ть нu крuя .. u .. кFо мраZuш мь .. хаХ ш сь напuq [`* ]
Отстъпвам разбира се. В любовта се правят и компромиси, когато трябва. Ако знам, че съм права за нещо НЕ отстъпвам, но когато осъзнавам, че може би греша... тогава няма как, признавам си.![]()
Но постоянно да правя компромиси, да прощавам и да оставям да ме тъпче, понеже той нямало да отстъпи, Не. Имам отвратителен инат и никак не си го крия в такива ситуации.
Всяко нещо си има своите граници.
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Хах.. ние с приятеля ми доста често се караме и то все за глупости..Но и двамата отстъпваме и правим компромиси, когато е нужно
![]()
“Усмихни се.
Има хора,които никога не се разделят!"
![]()
![]()
Не отстъпвам!Държа си на моята позиция,даже и да знам,че не съм права.Огромен инат съм!И той е същият и е голям купон![]()