.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 56

Тема: Отс

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    аз винаги отстъпвам,колкото и да ми е гадно винаги аз му прощавам и поне той ми е благодарен за тая моя постъпка

Град
    там където си излишен!
    bez kompromisi...doverei i priznavane na greshkite si kade si trugnala da suzdavash vruzka
    LESNO E VINAGI DRUGIQ DA TI OBIRA KASHATA AMA NE VINAGI SHTE NAMAZVASH TAKACHE SI NAUCHAVAI UROKA I SRAM NE SRAM HARESVALITI ILI NE PRIZNAVAI SI GRESHKITE...
    I NAI VAJNOTO..USHI SE OT TQX
    AE USPEX
    ... ♫♪ Miley Cyrus - When I Look At You ♪♫ ...

Цитирай Първоначално написано от sweet4esf
    bez kompromisi...doverei i priznavane na greshkite si kade si trugnala da suzdavash vruzka
    LESNO E VINAGI DRUGIQ DA TI OBIRA KASHATA AMA NE VINAGI SHTE NAMAZVASH TAKACHE SI NAUCHAVAI UROKA I SRAM NE SRAM HARESVALITI ILI NE PRIZNAVAI SI GRESHKITE...
    AE USPEX
    macka mislq 4e tazi ikonka s lsu6alkite mnogot e kefi

a po temata si kazaha mnenieto o6te purva taka 4e

Град
    там където си излишен!
    Цитирай Първоначално написано от Fantomche
    Цитирай Първоначално написано от sweet4esf
    AE USPEX
    macka mislq 4e tazi ikonka s lsu6alkite mnogot e kefi

a po temata si kazaha mnenieto o6te purva taka 4e
    MI DAMMM mngoo
    teb ne te li kefii
    ... ♫♪ Miley Cyrus - When I Look At You ♪♫ ...

Мега фен Аватара на Rofl4e
    Еми да и аз се извинявам и той се извинява зависи кои е виновен в случая!Но ако той е виновен и чака аз да му се извиня никога!

Град
    В сърЦето мУ
    когато знам, че аз съм виновна винаги се извинявам
    Обичам т3!!!

извинявам се дори,когато не съм виновна,отстъпвам,защото е нелепа да се караме и сърдим за глупости.В една връзка не трябва да има крив и прав,а хора,които се обичат и са готови да изневерят на себе си,заради другия

Град
    Враца
    Много рядко отстъпвам... дори и да знам, че не съм правааа... ако има за какво да се захвана - продължавам да си държа на мойто Е, понякога отстъпвам, де Рядко...
    еlsy

Град
    sofiqqq
    Ох ами аз много се извинявам...... ии в повечето случай извъртам нещата да станат така че той да излезе виновния
    Love conquers all
    This one will last a lifetime
    And if love conquers all
    This one will last forever

Град
    Пловдив
    когато знам че аз съм виновна му се извинявам...но знам ли си че той е згрешил НЯМА ! правя компромиси когато знам че така е редно

оо когато стане въпрос за извиняване си гълтам езика..ама хич не обичам да се извинявааам .. тва ако съм виновна... обаче ако не съм... оо no way .. като не се чувствам виновна няма да остръпя и няма да се извиня за нещо , за което нямам вина.. може би за тва някой път провалям нещата.. .

Цитирай Първоначално написано от nicolepcd
    Много рядко отстъпвам... дори и да знам, че не съм правааа... ако има за какво да се захвана - продължавам да си държа на мойто Е, понякога отстъпвам, де Рядко...

+axaa

Повече от фен Аватара на xxXroshawkaXxx
    Град
    wтоrата zвезdа w ляwо ii вsе напrаwо до sутrинtа...
    Амии в повечето случаи. . . НЕ!
    Ам..като осъзная грешката си и му се извиня той много се радва. . .като му кажа "ИЗВИНЯВАЙ миличък!" той просто се разтапя...

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Като съм виновна-отстъпвам. Не трябва да сме твърдоглави в подобни ситуации.

hottie
    Guest
    Не отстъпвам, освен ако не ми се покажат доказателства Голям темерут съм в това отношение и обичам да споря. За съжаление приятелят ми също и често си спорим, но тъй като все пак сме разбрани хора не се караме. Просто си спорим с часове..понякога с дни

Супер фен
    Голям инат съм.Добре,че той поне не е!Вианги,той отстъпва.Много рядко аз .... даже май няма такъв случай
    Обичам те <3 !!!

Град
    Сливница
    Попринцип без компромиси и от двете страни една връзка няма да издържи дълго се пак става въпрос за различни характери и компромиси винаги трябва да се правят на мен за първи път ми се случи да направя компромис в сегашната ми връзка и ми беше много трудно но бих го направила и пак заради човека до мен обаче той е такава душичка че прави много повече компромиси от мене как да не си го обичкам

poprincip ne otstupvam ,no po princip i dvamata trqbva da pravqt kumpromisi v edna vruzka

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Има хора, за които просто си заслужава да направиш какъвто и да било компромис, но има и хора, които по никакъв начин не би трябвало да ги жалиш......

Ако щом държиш и уважаваш толкова много приятеля си - тот огава е твой дълг да отстъпваш ПОНЯКОГА

Re: Отстъпвате ли?

Цитирай Първоначално написано от chokolate_girl
    С гаджето се бяхме скарали за поредната глупост. В случая бях виновна аз и той каза ,че чака да се извиня.аз мълчах,мълчах и накрая се извиних и сега се чувствам гузно ,че аз бях виновна.Той се зарадва ,че се извиних и каза че и аз трябва да отстъпвам понякога,а не да съм такъв келеш Сдобрихме се.БТВ мн мн рядко му се извинявам и отстъпвам,в повечето случаи го прави той,но този път се държах грубо и май трябваше да му се извиня.
    А вие отстъпвате ли в любовта ,когато се налага?
    например в случай,като моя?
    Ауууу ужааааст! Мога да ти препоръчам психиатър за да преживееш травмата. На мен много ми помогна. И аз бях в абсолютно същата ситуация с абсолютно същото момче минлата година. безобразие!
    Искам да благодаря на моята майка, на семейество Димитрови, на моята котка, на климатика в кухнята, на пилетата в фризера и на всички които ми помогнаха да стана това което съм аз. И винаги помнете, че аз съм най - яката!

Град
    В.Търново
    тежи, като не се приказва.
    ама може и без думи.
    При караница, по скоро след--- седите двамата забили нали.. хващаш най близкото нещо и го фрасваш яко с него!
    Ако той ти разбере намека, почвате да се трепете яко.
    Както в mr i mrs smith !
    Всико завършва със ....секс. *ако човека е такъв де, само да предупредя преди отчаяни момчета да тръгнат да млатят гаджетата си*
    голям отговор.
    нищо не казах.
    ка да е.

НИКОГА
    ..u кFo убuчьм ть нu крuя .. u .. кFо мраZuш мь .. хаХ ш сь напuq [` * ]

Отстъпвам разбира се. В любовта се правят и компромиси, когато трябва. Ако знам, че съм права за нещо НЕ отстъпвам, но когато осъзнавам, че може би греша... тогава няма как, признавам си.
    Но постоянно да правя компромиси, да прощавам и да оставям да ме тъпче, понеже той нямало да отстъпи, Не. Имам отвратителен инат и никак не си го крия в такива ситуации.
    Всяко нещо си има своите граници.
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Супер фен Аватара на GabisiTa
    Град
    В едно сърце <3
    Хах.. ние с приятеля ми доста често се караме и то все за глупости.. Но и двамата отстъпваме и правим компромиси, когато е нужно
    “Усмихни се.
    Има хора,които никога не се разделят!"

Голям фен
    Не отстъпвам!Държа си на моята позиция,даже и да знам,че не съм права.Огромен инат съм!И той е същият и е голям купон

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си