- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- свирка с презерватив
значи да питам.свирка с пезерватив Durex ultra thin. как е?смисал те са тънки и явно не е като с обикновенните.някой ако е пробвал да каже плс
aIDe sQ i PodPIs.. PffF
И САМ МОМЧЕ ДА ЗНАЕТЕ !!!
aIDe sQ i PodPIs.. PffF
Пич с какъвто и презерватив да е сякво удоволствие се убива отвсякъде.... усещаш че нещо става с пожарникаря ама от шибания дъждобран не се разбира....гадно е с какъвто и презерватив да е колкото и тънък да е чувствителността съвсем не е същата
Прекалено голям размер на картинката!
.: machoka :.
Ако ше ти лапа с презерватив по добре ползваи тоя дурекс с вкусовете (Не съм пробвал няма и да пробвам)
ΕΛΛΑΣ ΟΛΕ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗ ΓΑΜΗΣΩ ΠΟΤΕ !!!!
emi az s1m praila s durex love pak stava![]()
LoVe Is ThE NaMe,SeX Is ThE GaMe!FoRgEt ThE NaMe AnD PlAy ThE GaMe!!!
все едно чикия с кожух на пишката и ръкавици от доместос!
Raise your fist!
Пълна простотия..
Нито на теб ще ти е яко, най-малко пък на пр-ката ти.
Даже нз дали ще успееш да го надървиш пълноценно като почне да застъргва със зъби по гумата пфф
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Първоначално написано от Make_Me_Laugh
![]()
![]()
![]()
+1
Абе кво толкова всички сте заискали свирка с презерватив не мога да разбера.Кой знае вече тва коя тема е..
Губи се цялото удоволствие и за 2мата така![]()
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
"все едно чикия с кожух на пишката и ръкавици от доместос! "
![]()
![]()
![]()
бтв има подобна тема![]()
Яжте моркови, да сте здрави!
Първоначално написано от MostHated
да...бахти гаврата
ПП:сетих се за темата 'може ли да се забременее от водорасли в басейн?'![]()
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..
![]()
![]()
![]()
омг свирка с презерватив .. че къв е смисъла ..
![]()
![]()
![]()
![]()
- Спомни си кой съм и какъв съм ..
-Помня те , но очевидно ти самият не помниш себе си ..
Свирка с презерватив о.О
Ти не си у ред
Като ми правиха минет с капут,освен че тая се измори да ми духа ,а аз се чудех как да и го слагам целия в устата въпреки че не ставаше, за да мога да изпитам поне малко чувство,е след молби да продължи накрая си набих чекия и сам си свърших работата!!!!Ако и ти искаш да си на това дередже,дерзай.
+1 така еПървоначално написано от Make_Me_Laugh
То като ще е с презарватив изобщо да не ми прави![]()
![]()
ИМА ЖЕЛАНИЕ ИМА И НАЧИНИ НЯМА ЖЕЛАНИЕ ИМА САМО ОПРАВДАНИЯ!
http://i166.photobucket.com/albums/u.../MoonRose1.jpg
Точно.Ако тази я е гнус от члена на приятелят си не знам . . И всеки случай тая гума е много по-гнусна освен ако приятелят не е супер нечистоплътенПървоначално написано от merediana
![]()
Даа съгласна съм... удоволствието и на двамата се губи.Първоначално написано от summer_Love_66
И не мога да разбера защо с презерватив??
За да не забременее момичетоПървоначално написано от Abbie_Broken
![]()
![]()
![]()
това е адски тЪпо ... свирка с презерватив![]()
... голяма простутия ... тогава за какво са свирките - не е ли за да е яко на момчето ... а пЪк сега е друг ако момичето го е гнус но тогава вЪобще да не прави ...
Първоначално написано от Make_Me_Laugh
И кое му е просташкото? Здравето или удоволствието? Айде, няколко пъти без презерватив, но при орална си е необходимо, поне предпазва от заразяване със СПИН! Всеки мисли - Аз няма да се заразя и т.н, но това съвсем не е така и при всеки един от нас може да се случи.
А по темата: Както казаха по-горе, Дурекс с вкус на плодчета или тънък презерватив!
Първоначално написано от LadyDy
мерси много.адски си права.поне са останали малко хора които мислят първо за дравето,после за удоволствието.евала![]()
aIDe sQ i PodPIs.. PffF
Това не го разбрах..Първоначално написано от LadyDy
Значи няколко пъти без гума да се сексаме може, но оралната задължително трябва да е, щото явно е по-опасна?
Това разбрах аз.. ако е това.. Вече ще е простотия
И каквото и да е все пак не съм напълно съгласен в един случай.
По товта логика излезна, че мен ми лапат пишката постоянно и най-различни и си необходимост..
Ама, ако го правя с пр-ката, която и имам доверие и знам, че й няма нищо и че ест. не ми изневерява. Тогава се губи смисъл от гумата..
Прекалената мания над достатъчното не води до хубави неща, щото понякога лошите неща се случват повече на добрите хора.
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Аз съм пробвал с наелоново пликче от "Била", с мешка и с на баба ми торбичката за пазар от байтошово време...пробвай и ти ако искаш![]()
98% от младото поколение пие бира!
Ако си от онези 2%, които не пият бира, значи си идиот!
Това беше най-тъпото нещо, което бях чувал някога.Първоначално написано от mumiikataa