- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Безсънни нощи... :D
Мм..хорица, днес ми се очертава поредната безсънна нощ..тоя път обаче е защото имам доооста за учене...та...нямам кафе и шоколадче наблизо..можете ли да ми кажете някое друго трикче "против спане" ?
![]()
студен душ
Еми ако имаш някой много дразнещ шум на компютъра си го пусни на слушалки усилен на макс. Прослушай го няколко пъти. После, дори и да си легнал и да изкаш да заспиш няма да можеш, защото още ще го чуваш( поне при мен върши работа анноинг тинг(падащата бомба) на 2 телефона в ушите). Друг е проблема, обаче и, че ще ти пречи да се концентрираш. А можеш и да станеш по- рано утре и да учиш. Аре късмет!
za6to 6te u4i6 4ak sega....az poprincip ako ne nau4a prez denq vyob6te ne u4a
Жена с вид на хамелеон и характер на питбул!!!
BE SURE YOUR SIN WILL FIND YOU OUT!!!
нещо безалкохолно нямаш ли ? Ако не един вариант главата под душа със студена вода
Когато искаш да постигнеш нещо, не трябва да бързаш просто
НЕ ТРЯБВА да спираш ...!!!
Все едно съм я писала аз тая тема![]()
И аз сега съм нахвърляла учебниците до мен и имам да решавам два листа със задачи по математика + съчинение разсъждение по книгата Под игото ... ЦЯЛАТА книгаАз като не я четох навремето, сега ще видя какво ще правя
![]()
Та да не се отклонявам. Аз след малко влизам да си взема един студен душ и после ще си взема някакво безалкохолно от хладилника и ще залягам над учебниците. Пробвай и ти така :P
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
аа вие не сте наред...зарязвайте и се наспетте...и аз съм така ама кво да са прави...неорганизирана работа.Утре в даскало ша му мисля![]()
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..
Редбул или някаква енергийна напитка...или лягай ..спи спокойно утрото е по-мъдро от вечерта![]()
...
+1Първоначално написано от TheGirlNextDoor
Ако положението е много брутално станете в 4 часа примерно. Учете и после на даскало...Бая е гадничко да се сънудиш след 4-5 чаасов сън и веднага да почваш да учиш ама...
Иначе аз слушам малко gabba е съм будна.
Да живее "Питбула"! Това е единственото нещо, което успява да ме задържи будна през малките часове. Иначе кафе, кола... нещо не ми действат.а пък и получавам сърцебиене, което съвсем ми пречи да се съсредоточа.
![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
и да не сме наред, както каза неорганизирана работа.. все някой ще трябва да я връши..някогаПървоначално написано от TheGirlNextDoor
![]()
П.П: аз учих до 4:30 сутринта и после нямах време да спя, за това си взех един душ да се разсъня, че в 6:30 треа тръгвам на даскалоСега като гледам тая нощ пак ще си имам работа над учебниците
![]()
![]()
Първоначално написано от Jumbie483
как издържаш![]()
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..
хмм единствения път когато издържах толко много без да спя използвах едни вещества нелегалнинещо ме съмняваш само със тоя студен душ да издържаш 2 дни :
![]()
Когато искаш да постигнеш нещо, не трябва да бързаш просто
НЕ ТРЯБВА да спираш ...!!!
ябълка,бях чела някъде,че се равнява на едно кафе или нещо такова![]()
Суетата.Моят любим грях.
свиква сеПървоначално написано от TheGirlNextDoor
![]()
![]()
амии мий си лицето по-честичко и така се разсънваш.. помагай си понякога с домашните акок имаш свободно време
питбула е също добър вариянт..кола..кафе .. мм за друго не се сещам![]()