здр на вс в тоз прекрастен фором!11
имам едно проблемче и затова реших да ви пололя за помощ
от 2 месеца излизъм с едно много сладко и красиво момче много го убичкъм и той мене същу но проблема ми е такъф че той всъщност е бивше гадже на една приятелка на сестра ми . тя е година по-голяма от мен а той е колкото мен и са ходили само седмица шото тя се е срамувала че ходи с по-малко момче от нея а много си е падала по него но го е криела от приятелите си защото много се е срамувала че е по голяма от него и за това той я е скъсал . и проблема ми е че всъщност тя много ревнува и още си пада по него и не иска аз да сам с него защото иска тя да е сас него а пак аз мн често я виждам защото тя е приятелка на сестра ми и всеки следобед идва да си учат заедно внас . и напоследак просто незнам, не я понасям. все ми прави някви номера и ме гледа много лошо . последния пат ми сипа разхлабително в чая и цял седобед не можах да изляза от тоалетната ж мн ви моля, не е смешно! проблемат е сериозен! вече незнам какво да прая! мразя я! но нищо немога да направя! тя ми сасипва живота ! как да се оттарва от нея! плс хелп1 мн ще благодаря на вс който ми даде савет!