- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- плс! хелп! тя ми сасипва живота!
здр на вс в тоз прекрастен фором!11![]()
имам едно проблемче и затова реших да ви пололя за помощ![]()
![]()
от 2 месеца излизъм с едно много сладко и красиво момче![]()
много го убичкъм и той мене същу но проблема ми е такъф че той всъщност е бивше гадже на една приятелка на сестра ми
. тя е година по-голяма от мен а той е колкото мен и са ходили само седмица шото тя се е срамувала че ходи с по-малко момче от нея
![]()
а много си е падала по него но го е криела от приятелите си защото много се е срамувала че е по голяма от него
и за това той я е скъсал
![]()
![]()
![]()
. и проблема ми е че всъщност тя много ревнува и още си пада по него и не иска аз да сам с него защото иска тя да е сас него
а пак аз мн често я виждам защото тя е приятелка на сестра ми и всеки следобед идва да си учат заедно внас
![]()
. и напоследак просто незнам, не я понасям. все ми прави някви номера и ме гледа много лошо
![]()
. последния пат ми сипа разхлабително в чая и цял седобед не можах да изляза от тоалетната
ж мн ви моля, не е смешно! проблемат е сериозен! вече незнам какво да прая! мразя я! но нищо немога да направя! тя ми сасипва живота
![]()
! как да се оттарва от нея! плс хелп1 мн ще благодаря на вс който ми даде савет!
![]()
това за разхлабителното не го вярвам.
и мисля ,че се ебаваш,но тъй или иначе ще отговоря.
Теб кво те интересува тя какво и кого иска?
Гледай си твоите интереси и си живей живота!
Ако това момче те обича,само ще те потърси без да премахваш от живота му ,когото и да е било.![]()
+++ взе ми думите от устатаПървоначално написано от Titanic_baby
![]()
![]()
на същото мнение съм![]()
Аз също си мисля че се ебаваш.Но щом я мразиш като доиде у вас другия път и строши мустрата и тва е![]()
ΕΛΛΑΣ ΟΛΕ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗ ΓΑΜΗΣΩ ΠΟΤΕ !!!!
офф начи!1во-свикнала съм да пиша с мн имотконки щото така хората ме разбират по-дорбе!и все пак мерси...а колкото до разхлабителното -изобщо не е смешно!!!ся , ако на тебе ти сложат и получиш същия проблем?!
![]()
мс много за саветите и разберете че наистина не мога да я трая тая!!!
![]()
без да премахна от моя живот няма да мога да имам нормално саществуване!!!
![]()
![]()
Прави каквото си искаш!
ПП; имаш ли 13?![]()
![]()
Яжте моркови, да сте здрави!
1.Отиди и я убий..с найлонова торбичка.2.Увий я в килим и я хвърли в близък водоем.3.Разкажи какво е станало.
станах на 13 през августПървоначално написано от morkofka
![]()
и mArMaLaDkA в скоро време може и да направя каквото ми казваш!!! мн сам отчаяна вече!![]()
![]()
Е ти от каде знаеш че тя ти го е сложила може да е била сестра ти.
сестра ми много ме обича!!! никога не би направила такова нещо! сигурна сам че е тя вапреки че няамам доказателства!!!!Първоначално написано от scyLLa
![]()
![]()
Аз пък съм супер мен сега немога да ти кажа щото нямам доказателства нали знаеш че секи може да ти забие нож в гърба
Че тогава как си сигурна?Съветвам те да снемеш отпечатъци от чашата,да отскубнеш косъм от косата на тая и да сравниш ДНК-то.Ако съвпадат 2 или повече линии-ДНК-то е на един и същи човек.(ще се питате от къде знам толкова..Елементарно,Уотсъ !-Дискавъри Чанел..)
аз незнам , но си мисля , че вие ме мислите за ебавка!!!а оная фуста много пъти ми е правила такива мизерии...!!!миналата година кат фодихме на плиуване по едно и също време
( аз още отпреди тогава я мразех , ама ко да се прави - така се случи...) и ми беше скрила дрехите тая веднъж
![]()
![]()
и трябваше да се обаждам дна сестра ми да ми носи нови...и тогава двете мн се бяха скарали ама и нз що са здобриха....
![]()
^Бе то хубаво,че се забавлявате на мой гръб,'ма аз се опитвам да помогна...Бтв тая па ся ше каже,че е измила чашата..Налииии?
А може да я е изхвърлила иначе тва с дрехите е мн хитро странно ли пак от каде знае че тя ги е скрила .....иначе е мн интересно как ги мисли тия простотий![]()
![]()
Ах, дейба форома...![]()
А мармаладката верно трепе.
Тъпа коза си.
La dicha de la vida consiste en tener siempre algo que hacer,alguien a quien amar y alguna cosa que esperar!
ee 6to p1k trqbva da e bilo razhlabitelno moje p1k da ta e hvanalo rqdkyty puu![]()
прекалено много правописни грешки , мила! научи се да пишеш![]()
DO I LOOK LIKE I GIVE A FUCK???
http://www.vbox7.com/play:569e7ff7
http://www.vbox7.com/play:69923c9d
1. Как ще го сложи в чая, нали и сестра ти е там все пак как ще позволи?!
2. Ако се "УбиЧкЪтИи" с твойто момче нима някаква ревнива бивша ще ви попречи?
3. Защо не поговориш със сестра си, щом разликата ви е само 1 година, би трябвало да говорите на един език и да се разберете. Обясни й как стоят нещата, помоли я за разбиране и съвет...
*◊¤ ...Пърхането на пеперудено крило може да причини тайфун на другия край на света...¤◊*
Защо ще си разваляш още повече отношенията със сестра си,заради някъв лайнар,на който ще му омръзнеш на 2та седмица ?![]()
Boje, Boje... zaradi edno mom4e.. i kfo si se qdosala tolkova, tq go e zarqzala i krai, m/y tqh nqma ni6ty .. di6ai spokoino.. suveta mi e da ne i obru6ta6 vnimanie..![]()
![]()
![]()
![]()
Impossible is a dare.