.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 65

плс! хелп! тя ми сасипва живота!

здр на вс в тоз прекрастен фором!11
    имам едно проблемче и затова реших да ви пололя за помощ
    от 2 месеца излизъм с едно много сладко и красиво момче много го убичкъм и той мене същу но проблема ми е такъф че той всъщност е бивше гадже на една приятелка на сестра ми . тя е година по-голяма от мен а той е колкото мен и са ходили само седмица шото тя се е срамувала че ходи с по-малко момче от нея а много си е падала по него но го е криела от приятелите си защото много се е срамувала че е по голяма от него и за това той я е скъсал . и проблема ми е че всъщност тя много ревнува и още си пада по него и не иска аз да сам с него защото иска тя да е сас него а пак аз мн често я виждам защото тя е приятелка на сестра ми и всеки следобед идва да си учат заедно внас . и напоследак просто незнам, не я понасям. все ми прави някви номера и ме гледа много лошо . последния пат ми сипа разхлабително в чая и цял седобед не можах да изляза от тоалетната ж мн ви моля, не е смешно! проблемат е сериозен! вече незнам какво да прая! мразя я! но нищо немога да направя! тя ми сасипва живота ! как да се оттарва от нея! плс хелп1 мн ще благодаря на вс който ми даде савет!

Фен
    Град
    Бургас
    това за разхлабителното не го вярвам.
    и мисля ,че се ебаваш,но тъй или иначе ще отговоря.
    Теб кво те интересува тя какво и кого иска?
    Гледай си твоите интереси и си живей живота!
    Ако това момче те обича,само ще те потърси без да премахваш от живота му ,когото и да е било.

Цитирай Първоначално написано от Titanic_baby
    това за разхлабителното не го вярвам.
    и мисля ,че се ебаваш,но тъй или иначе ще отговоря.
    Теб кво те интересува тя какво и кого иска?
    Гледай си твоите интереси и си живей живота!
    Ако това момче те обича,само ще те потърси без да премахваш от живота му ,когото и да е било.
    +++ взе ми думите от устата
    на същото мнение съм

Голям фен Аватара на scyLLa
    Аз също си мисля че се ебаваш.Но щом я мразиш като доиде у вас другия път и строши мустрата и тва е
    ΕΛΛΑΣ ΟΛΕ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗ ΓΑΜΗΣΩ ΠΟΤΕ !!!!

офф начи!1во-свикнала съм да пиша с мн имотконки щото така хората ме разбират по-дорбе! и все пак мерси...а колкото до разхлабителното -изобщо не е смешно!!!ся , ако на тебе ти сложат и получиш същия проблем?! мс много за саветите и разберете че наистина не мога да я трая тая!!! без да премахна от моя живот няма да мога да имам нормално саществуване!!!

Прави каквото си искаш!
    ПП; имаш ли 13?
    Яжте моркови, да сте здрави!

1.Отиди и я убий..с найлонова торбичка.2.Увий я в килим и я хвърли в близък водоем.3.Разкажи какво е станало.

mArMaLaDkA
    +4582566255766 :

Цитирай Първоначално написано от morkofka
    Прави каквото си искаш!
    ПП; имаш ли 13?
    станах на 13 през август

и mArMaLaDkA в скоро време може и да направя каквото ми казваш!!! мн сам отчаяна вече!

Е ти от каде знаеш че тя ти го е сложила може да е била сестра ти.

Цитирай Първоначално написано от scyLLa
    Е ти от каде знаеш че тя ти го е сложила може да е била сестра ти.
    сестра ми много ме обича!!! никога не би направила такова нещо! сигурна сам че е тя вапреки че няамам доказателства!!!!

Аз пък съм супер мен сега немога да ти кажа щото нямам доказателства нали знаеш че секи може да ти забие нож в гърба

Че тогава как си сигурна?Съветвам те да снемеш отпечатъци от чашата,да отскубнеш косъм от косата на тая и да сравниш ДНК-то.Ако съвпадат 2 или повече линии-ДНК-то е на един и същи човек.(ще се питате от къде знам толкова..Елементарно,Уотсъ !-Дискавъри Чанел.. )

mArMaLaDkA
    биеш рибата

аз незнам , но си мисля , че вие ме мислите за ебавка!!! а оная фуста много пъти ми е правила такива мизерии...!!!миналата година кат фодихме на плиуване по едно и също време ( аз още отпреди тогава я мразех , ама ко да се прави - така се случи...) и ми беше скрила дрехите тая веднъж и трябваше да се обаждам дна сестра ми да ми носи нови...и тогава двете мн се бяха скарали ама и нз що са здобриха....

^Бе то хубаво,че се забавлявате на мой гръб,'ма аз се опитвам да помогна...Бтв тая па ся ше каже,че е измила чашата..Налииии?

А може да я е изхвърлила иначе тва с дрехите е мн хитро странно ли пак от каде знае че тя ги е скрила .....иначе е мн интересно как ги мисли тия простотий

Ах, дейба форома...
    А мармаладката верно трепе.

Тъпа коза си.
    La dicha de la vida consiste en tener siempre algo que hacer,alguien a quien amar y alguna cosa que esperar!

ee 6to p1k trqbva da e bilo razhlabitelno moje p1k da ta e hvanalo rqdkyty puu

прекалено много правописни грешки , мила! научи се да пишеш

1. Как ще го сложи в чая, нали и сестра ти е там все пак как ще позволи?!
    2. Ако се "УбиЧкЪтИи" с твойто момче нима някаква ревнива бивша ще ви попречи?
    3. Защо не поговориш със сестра си, щом разликата ви е само 1 година, би трябвало да говорите на един език и да се разберете. Обясни й как стоят нещата, помоли я за разбиране и съвет...
    *◊¤ ...Пърхането на пеперудено крило може да причини тайфун на другия край на света...¤◊*

Повече от фен Аватара на littlebaby
    Град
    Пловдив
    Защо ще си разваляш още повече отношенията със сестра си,заради някъв лайнар,на който ще му омръзнеш на 2та седмица ?

Boje, Boje... zaradi edno mom4e.. i kfo si se qdosala tolkova, tq go e zarqzala i krai, m/y tqh nqma ni6ty .. di6ai spokoino.. suveta mi e da ne i obru6ta6 vnimanie..
    Impossible is a dare.

Повече от фен Аватара на mihichkaaa
    прекалено много филми гледаш според мен

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си