.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 65 от общо 65

Re: плс! хелп! тя ми сасипва живота!

:( :( :( :( :( :-o :-o :-o :-o :-o :-o kakvo da ti kaja.parvo spored men trqbva da ne se nastroiva6 sre6tu neq.za6to 6te me popita6?! mi 6te ti kaja ,pomisli malko<ako tvoeto mom4e e hodilo sas neq zna4i vse pak q e haresval,a tova ozna4ava 4e pone ima nqkakvo uvajenie kam neq. fakti4eski 6te mu e mn kofti ako govori6 s otvra6tenie kam koeto dae biv6o pri uslovie 4e toie izpitval ne6ty kam neq [-o< a da ne govori 4e poprincip ne e hubavo da si nastroen protiv horata kolkoto i lo6o da sa ti storili, no tova ve4e si e moe mnenie kokto preceni6. 8) :) i taka do kolkoto za neq,mi kaji na sestra si.sled kato kazva6 4e sestri4kata ti darji na teb to togava 6e se razbere s neq :) :) :) ako li ne togava prosto ne i obra6tai vnimanie.rano ili kasno tq 6te prestane za6toto vsi4ko omrazva osobeno ako ne e ogarnato ot vnimanie. ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) rano ili kasno vsi4ko se vra6ta i zlobata i zavista i vsi4ko lo6o koeto sme pojelali ili napravili . i kolkoto i banalno da zvu4i az samata go izpitah i vqrvaimi taka e. :---) :---) :---) uspeh i vesela koleda :smt114 :smt114 :smt114 :smt114 :smt114 :smt114 :smt114

Цитирай Първоначално написано от mArMaLaDkA
    1.Отиди и я убий..с найлонова торбичка.2.Увий я в килим и я хвърли в близък водоем.3.Разкажи какво е станало.
    +1! Тук обикновеното насилие няма да свърши работа, направо трябва да я убиеш. Другото важно нещо е да се научиш да пишеш.

Супер фен Аватара на pandelka
    Град
    Там ,където никой няма да ме намерии (:
    Толкова много грешки ...
    Не искам този момент някога да свърши,
    където всичко е нищо без теб ( hh ) ..

Град
    Destanation unknown ((:
    Откъде я изровихте тая тема бе ?! Момичето сигурно отдавна се е погрижило за "приятелката" си

Град
    Italy, Milano, Via Ettore Ponti #??
    Цитирай Първоначално написано от Joro123
    ЗДРАВЕЙ , АЗ СЪМ ОТ ФОРОМА САЩО! ЗДРАСТИ

ami ne trqbva da i obrushtash vnimanie ili pogovori s neq i i kaji che tq e vinovna che ne e s momcheto i da ne ti se burka v otnosheniqta ti s nego

Цитирай Първоначално написано от RoZoVoPuH4E
    станах на 13 през август :
    Оооо боже то детето излязло от детската градина,а вече такива любови,такива драми,такова чудо.тцтцтц,я иди си изкарай барбитата и си играй с тях.

Ааа и да се допълня-НАУЧИ СЕ ДА ПИШЕШ:
    сЪсипва;форУм и ако видя други ще се обадя

Град
    Там,където най-малко очакваш....
    йоо0о йо0о0
    If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
    do...it just means that nothing else is more important than you... )

"УбиЧкАш Ли ГУууу??" -Научи български, ма! Овца смотана!
    И + тфа ако е искала да ти прави мръсно нямаше да сложи разхлабително, а цианкалий.Тъй че си заври емтиконките отзадинка, fake...

Супер фен Аватара на myNameIsImmortal
    Цитирай Първоначално написано от Joro123
    ЗДРАВЕЙ , АЗ СЪМ ОТ ФОРОМА САЩО! ЗДРАСТИ
    малеее, какво съвпадение и ние сме от форУма

Приятелят ти какво мисли по този въпрос?Сподели му може да намерите някакво решение двамата и ако държи на теб и те обича защо не поговори с досадницата и да се изясните.
    А сестра ти,нали ти е сестра,защо не поговори с момичето и да й каже да не се занимава с теб.

Голям фен Аватара на Remini

Re: плс! хелп! тя ми сасипва живота!

последния пат ми сипа разхлабително в чая и цял седобед не можах да изляза от тоалетната ж мн ви моля, не е смешно!
    Е това ме разби
    К'во да направиш- пубертети.Гледа ме като Симеон 3-ти!

Цитирай Първоначално написано от scyLLa
    Е ти от каде знаеш че тя ти го е сложила може да е била сестра ти.
    сестра ми много ме обича!!! никога не би направила такова нещо! сигурна сам че е тя вапреки че няамам доказателства!!!!
    I KVOKATO TE OBI4A TVA NEOZNA4AVA 4E NEMOJE DA SI NAPRAVI 6EGA PAK OTNOSNO TVA 4E TAZI TI TROVI JIVOTA KAKVO SE OPLAKVA6 NA NAS NIE NI6TY NEMOJEM DA NAPRAVI6 PROSTO NE I OBRA6TAI VNIMANIE I SI JIVEI JIVOTA S MOM4ETO S KOETO SI NEZAVISIMO TVA 4E I TQ GO XARESVA

Цитирай Първоначално написано от scyLLa
    Аз пък съм супер мен сега немога да ти кажа щото нямам доказателства нали знаеш че секи може да ти забие нож в гърба
    SEstra i da i zabie noj v garby ???

Ако темата НЕ е ебавка.... Бих ти казала да говориш с нея насаме - напълно открито, без никакви заобикалки й кажи, че не можеш да я гледаш, че историята им с твойто момче вече е минала и тя НЕ може да претендира за него каквото и да било.И ако НАИСТИНА ти ги е направила всичките тея номера дето разказваш - заший й един шамар здраво.
    . . . supercalafragalisticexpiellidosous ♥ . .

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си