- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Красиви ли сте?
![]()
![]()
![]()
Страхотно чувство за хумор имаш,дай си телефона да чуеш колко естествен смях имам,много ми харесва отношението ти към себе си
![]()
![]()
Любопитно ми стана,дай някакви данни за себе си,ако нямаш нищо против да дружиш със още един ПРИНЦ :
D
Абе ти няма ли да престанеш с тъпите си теми?! Толкова ли нямаш работа?!Първоначално написано от Snowww
Live 2 Ride And Ride 2 Die.
Honda - The Power Of Dreams!
Смешна си просто, не дразниш, а разсмиваш.На такива кифли като теб знаеш ли как обичам да им спадам самочувствиетоПървоначално написано от Snowww
според мен обаче тък ще удариш на камък ... по- скоро тук имаме работа с недозряло момченцее точно влезнало в пубертета, избиващо комплекси за малоценност и невзрачностПървоначално написано от SK0RP10N
![]()
Първоначално написано от Snowww
![]()
![]()
![]()
що се мислиш за най-яка ма,айде пробвай да летиш и като паднеш да те видим колко ще си яка тогава
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
хахах представям си колко си красива колкото шимпазе ... малиии много си смешна ма
![]()
![]()
ти заа ква се мислищ ма ... за мис вселена ли
![]()
не не направо ме разби
не мога да спра да се смея на твоята глупост ... и ако искаш да знаеш аз сЪм най-красивата най-умната и просто най-изумителната
![]()
... малиииии зле си и то много ... по добре спри да пишеш тъпи теми и се оправи малко ... мисля че си психиатрична болница
ahahah prostite ste vie,kato slizate na nivoto i.![]()
![]()
![]()
A avtorkata-gavra qkoooo![]()
![]()
![]()
Та така само не разбирам тая тема кво общо има със секса!?
Вече всички станаха красиви как бе самочуствието, прическата,дрешките,пари от мама и тате и вижте ме кой съм просто съм без коментар ами по-темата не мисля че съм красив но във всеки човек има нещо красиво...![]()
Аз съм човешко същество,по дяволите!Моя живот има стойност!
moga vi kaja 4e po gotin ot BoBa nqmaako iskate i snimki 6te vi dam ;D
Сладък ангел с непоносимо чувство за хумор
алергичен към безперспективни хора...
Хората,които сами твърдят за себе си,че са красиви (според мен) са хипер тъпиНИКОГА никой НЕ МОЖЕ сам да прецени дали е красив или не
!Това могат да го решат само околните
![]()
По темата:Само няколко човека от форума могат да кажат дали съм красива или съм грозна,но те едва ли биха тръгнали да пишат в поредната тъпа тема на Snowww
![]()
=> Snowww няма да разбере каква съм![]()
леле мале ..бях чувала изцепки ама чак до там..аз пък съм по-яка от тебе все пак съм мис свят
![]()
Аз лично не се харесвам външно,но не се оплаквам от мъжко вниманиеХаресват ме някои други не ме харесват,това е нормално-различни хора-различни вкусове....Моите приятелки също ми казват че съм красива,аз на тях също,приятелят ми ми казва,че съм красива,на улицата и в клубовете също някои ме намират за привлекателна,но не правя теми да се фукам-видите ли колко съм прекрасна..
Ти или имаш самочувствие голямо(ако беше в мойта компания щях да се радвам да те базикам непрекъснато) или избиваш комплекси като разправяш във форумите колко си неотразима
нядавам се да съм била достатъчно изчерпателна (:
"Fear is stronger than love.Trust nobody." Tupac Amaru Shakur (:
Now you see him, now you don't..
They got me starin at the world through my rearview
Go on baby scream to God, he can't hear you ...
НЕ, НЕ СМЕ! Никой в тоя форум не е по красив от тебе...![]()
Не мога да кажа дали съм красив или не? Нека ме определят другите, макар, че и мнението на другите не ми влияе!![]()
Първоначално написано от ScionOfStorm
боже ти не си много в ред Най-яката phaphaphaПървоначално написано от Snowww
![]()
ти чуваш ли се.Ти кат застанеш на средата на океана викаш "Плитко ми е" Грамада такава
Как определи , че си страшно красива ? Мисля , че няма човек на тази земя , който да не е красив и изключителен с нещо . Не оценявай красотата си прекалено скъпо , защото има хора , които много ще те харесат и такива , които няма да ги заинтересуваш .На теб на пример ти харесват моделите по телевизията , но на мен - не ... "Разни хора , разни идеали " са казали хората ....Хубаво е да имаш самочувствие , но не прекалявай с него , защото когато паднеш от високо , боли повече . Казвам ти го с напълно приятелски чувства...![]()
Тук сме на едно мнениеПървоначално написано от Carlos
![]()
Искам да благодаря на моята майка, на семейество Димитрови, на моята котка, на климатика в кухнята, на пилетата в фризера и на всички които ми помогнаха да стана това което съм аз. И винаги помнете, че аз съм най - яката!
Може да си и мис свят, ама мене не можеш да бъдешПървоначално написано от seduction_implex
![]()
Искам да благодаря на моята майка, на семейество Димитрови, на моята котка, на климатика в кухнята, на пилетата в фризера и на всички които ми помогнаха да стана това което съм аз. И винаги помнете, че аз съм най - яката!
Просто хората по улицата като ме видят, всички казват "wow колко си красива" Аз съм номер 1 разберето гооооо !Първоначално написано от bubuleche
Е аз парите сама си ги печеляПървоначално написано от InDo
![]()
хахахахаха моля те не ме разсмивайПървоначално написано от nekfo_sladko_bebe
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Я си виж задника и после ми говори така. Пенсия проста!Първоначално написано от BeMyLover
Хаха е телефона няма да си го дам, ама всяка вечер съм от 23 до 4 на лъвов мост до хотел Цура. Там може да се видим.Първоначално написано от amerikanec
![]()