.
Затворена тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 70
    Страхотно чувство за хумор имаш,дай си телефона да чуеш колко естествен смях имам,много ми харесва отношението ти към себе си Любопитно ми стана,дай някакви данни за себе си,ако нямаш нищо против да дружиш със още един ПРИНЦ : D

Re: Красиви ли сте?

Цитирай Първоначално написано от Snowww
    Според Вас самите Вие красиви ли сте? Лично аз мисля, че аз съм най-яката. И всички около мен така мислят. Вие как се самооценявате?
    Абе ти няма ли да престанеш с тъпите си теми?! Толкова ли нямаш работа?!
    Live 2 Ride And Ride 2 Die.
    Honda - The Power Of Dreams!

SK0RP10N
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от SK0RP10N
    Не бих казал.А авторката на темата: ти какво, искаш да се изфукаш, че те мислят за напудрена ?
    Напудрена и ненапудрена аз винаги съм нОмЕр 1. Много съм сладинка
    Смешна си просто, не дразниш, а разсмиваш.На такива кифли като теб знаеш ли как обичам да им спадам самочувствието

Град
    София
    Не бих казал.А авторката на темата: ти какво, искаш да се изфукаш, че те мислят за напудрена ?
    Напудрена и ненапудрена аз винаги съм нОмЕр 1. Много съм сладинка
    Смешна си просто, не дразниш, а разсмиваш.На такива кифли като теб знаеш ли как обичам да им спадам самочувствието
    според мен обаче тък ще удариш на камък ... по- скоро тук имаме работа с недозряло момченцее точно влезнало в пубертета, избиващо комплекси за малоценност и невзрачност

Град
    Sofiя

Според Вас самите Вие красиви ли сте? Лично аз мисля, че аз съм най-яката. И всички около мен така мислят. Вие как се самооценявате?
    Да не би да си направила темата за да кажеш,че те харесват хората около тебе...Хахах бахти и самочувствието. Пффф

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от summer_Love_66
    .. Да мина ти си най-прекрасната .. Чак се чудя .. как може та .. това е нереално .. Виж са .. не моа те вида на снимка но го предчувтвам .. И ако искаш , за да не излеждаме ние жалки през тебе .. можеш да отвориш прозореца и да пробваш дали мое да летиш .. епа нали си ангел
    Да така е най- яката съм. И ако поискам да полетя, сигурна съм, че ще успея. И защо според вас? Защото съм най- яката
    що се мислиш за най-яка ма,айде пробвай да летиш и като паднеш да те видим колко ще си яка тогава

хахах представям си колко си красива колкото шимпазе ... малиии много си смешна ма ти заа ква се мислищ ма ... за мис вселена ли не не направо ме разби не мога да спра да се смея на твоята глупост ... и ако искаш да знаеш аз сЪм най-красивата най-умната и просто най-изумителната ... малиииии зле си и то много ... по добре спри да пишеш тъпи теми и се оправи малко ... мисля че си психиатрична болница
    Правя го само с най-добрите

Гласувай за мен в hotco.eu

Супер фен
    Град
    Своге
    ahahah prostite ste vie,kato slizate na nivoto i.

A avtorkata-gavra qkoooo

Мега фен Аватара на Rofl4e
    Та така само не разбирам тая тема кво общо има със секса!?

Вече всички станаха красиви как бе самочуствието, прическата,дрешките,пари от мама и тате и вижте ме кой съм просто съм без коментар ами по-темата не мисля че съм красив но във всеки човек има нещо красиво...
    Аз съм човешко същество,по дяволите!Моя живот има стойност!

moga vi kaja 4e po gotin ot BoBa nqma ako iskate i snimki 6te vi dam ;D
    Сладък ангел с непоносимо чувство за хумор
    алергичен към безперспективни хора...

Хората,които сами твърдят за себе си,че са красиви (според мен) са хипер тъпи НИКОГА никой НЕ МОЖЕ сам да прецени дали е красив или не !Това могат да го решат само околните

По темата:Само няколко човека от форума могат да кажат дали съм красива или съм грозна ,но те едва ли биха тръгнали да пишат в поредната тъпа тема на Snowww
    => Snowww няма да разбере каква съм

Град
    Пловдив
    леле мале .. бях чувала изцепки ама чак до там..аз пък съм по-яка от тебе все пак съм мис свят
    Аз лично не се харесвам външно,но не се оплаквам от мъжко внимание Харесват ме някои други не ме харесват,това е нормално-различни хора-различни вкусове....Моите приятелки също ми казват че съм красива,аз на тях също,приятелят ми ми казва,че съм красива,на улицата и в клубовете също някои ме намират за привлекателна,но не правя теми да се фукам-видите ли колко съм прекрасна..
    Ти или имаш самочувствие голямо(ако беше в мойта компания щях да се радвам да те базикам непрекъснато ) или избиваш комплекси като разправяш във форумите колко си неотразима нядавам се да съм била достатъчно изчерпателна (:
    "Fear is stronger than love.Trust nobody." Tupac Amaru Shakur (:

Now you see him, now you don't..
    They got me starin at the world through my rearview
    Go on baby scream to God, he can't hear you ...

Голям фен Аватара на Carlos
    Град
    Стокхолм
    НЕ, НЕ СМЕ! Никой в тоя форум не е по красив от тебе...

Супер фен
    Град
    България
    Не мога да кажа дали съм красив или не? Нека ме определят другите, макар, че и мнението на другите не ми влияе!
    Цитирай Първоначално написано от ScionOfStorm
    Танц

Звънците ми глупашки
    Нека бъдат нашия звучен съпровод.
    Усмивки веселяшки...
    Тъга са те, ала от особен род.

Повече от фен
    Град
    sofia

боже ти не си много в ред Най-яката phaphapha ти чуваш ли се.Ти кат застанеш на средата на океана викаш "Плитко ми е" Грамада такава

какви са ти представите за красотата ?!

Как определи , че си страшно красива ? Мисля , че няма човек на тази земя , който да не е красив и изключителен с нещо . Не оценявай красотата си прекалено скъпо , защото има хора , които много ще те харесат и такива , които няма да ги заинтересуваш .На теб на пример ти харесват моделите по телевизията , но на мен - не ... "Разни хора , разни идеали " са казали хората ....Хубаво е да имаш самочувствие , но не прекалявай с него , защото когато паднеш от високо , боли повече . Казвам ти го с напълно приятелски чувства...

Цитирай Първоначално написано от Carlos
    Тук сме на едно мнение
    Искам да благодаря на моята майка, на семейество Димитрови, на моята котка, на климатика в кухнята, на пилетата в фризера и на всички които ми помогнаха да стана това което съм аз. И винаги помнете, че аз съм най - яката!

Цитирай Първоначално написано от seduction_implex
    леле мале .. бях чувала изцепки ама чак до там..аз пък съм по-яка от тебе все пак съм мис свят
    Аз лично не се харесвам външно,но не се оплаквам от мъжко внимание Харесват ме някои други не ме харесват,това е нормално-различни хора-различни вкусове....Моите приятелки също ми казват че съм красива,аз на тях също,приятелят ми ми казва,че съм красива,на улицата и в клубовете също някои ме намират за привлекателна,но не правя теми да се фукам-видите ли колко съм прекрасна..
    Ти или имаш самочувствие голямо(ако беше в мойта компания щях да се радвам да те базикам непрекъснато ) или избиваш комплекси като разправяш във форумите колко си неотразима нядавам се да съм била достатъчно изчерпателна (:
    Може да си и мис свят, ама мене не можеш да бъдеш
    Искам да благодаря на моята майка, на семейество Димитрови, на моята котка, на климатика в кухнята, на пилетата в фризера и на всички които ми помогнаха да стана това което съм аз. И винаги помнете, че аз съм най - яката!

Re: какви са ти представите за красотата ?!

Цитирай Първоначално написано от bubuleche
    Как определи , че си страшно красива ? Мисля , че няма човек на тази земя , който да не е красив и изключителен с нещо . Не оценявай красотата си прекалено скъпо , защото има хора , които много ще те харесат и такива , които няма да ги заинтересуваш .На теб на пример ти харесват моделите по телевизията , но на мен - не ... "Разни хора , разни идеали " са казали хората ....Хубаво е да имаш самочувствие , но не прекалявай с него , защото когато паднеш от високо , боли повече . Казвам ти го с напълно приятелски чувства...
    Просто хората по улицата като ме видят, всички казват "wow колко си красива" Аз съм номер 1 разберето гооооо !

Супер фен Аватара на Sasha2k8
    Град
    San Benedetto del Tronto, Italy / Sofia, Bulgaria
    Тук сме на едно мнение
    Ох... да ти имам самочувствието..без покритие. Може да си красива, ама аз съм 1000 пъти по: красива, умна, и т.н. от теб. И не само аз, ами и всички други в тоя форум!!!!
    П.С. Заключете темата.
    Voglio passare il resto della mia vita con te...

Цитирай Първоначално написано от InDo
    Вече всички станаха красиви как бе самочуствието, прическата,дрешките,пари от мама и тате и вижте ме кой съм просто съм без коментар ами по-темата не мисля че съм красив но във всеки човек има нещо красиво...
    Е аз парите сама си ги печеля

Цитирай Първоначално написано от nekfo_sladko_bebe
    Тук сме на едно мнение
    Ох... да ти имам самочувствието..без покритие. Може да си красива, ама аз съм 1000 пъти по: красива, умна, и т.н. от теб. И не само аз, ами и всички други в тоя форум!!!!
    П.С. Заключете темата.
    хахахахаха моля те не ме разсмивай

Цитирай Първоначално написано от BeMyLover
    хахах представям си колко си красива колкото шимпазе ... малиии много си смешна ма ти заа ква се мислищ ма ... за мис вселена ли не не направо ме разби не мога да спра да се смея на твоята глупост ... и ако искаш да знаеш аз сЪм най-красивата най-умната и просто най-изумителната ... малиииии зле си и то много ... по добре спри да пишеш тъпи теми и се оправи малко ... мисля че си психиатрична болница
    Я си виж задника и после ми говори така. Пенсия проста!

Цитирай Първоначално написано от amerikanec
    Страхотно чувство за хумор имаш,дай си телефона да чуеш колко естествен смях имам,много ми харесва отношението ти към себе си Любопитно ми стана,дай някакви данни за себе си,ако нямаш нищо против да дружиш със още един ПРИНЦ : D
    Хаха е телефона няма да си го дам, ама всяка вечер съм от 23 до 4 на лъвов мост до хотел Цура. Там може да се видим.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си