- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Красиви ли сте?
Егати неблагодарниците! Не стига, че тука ви кисна по цял ден и ви давам възможност да се порадвате и вие на моето божествено присъствие, а и ще ми говорите така смело. Аз съм най- красивата, най- чаровната, най-готината, най- умната, най- кулинарната, най- висшата, най- екстревагантната, най- модерната, най- богатата... ПРОСТО НАЙ- ЯКАТАПървоначално написано от nekfo_sladko_bebe
![]()
Искам да благодаря на моята майка, на семейество Димитрови, на моята котка, на климатика в кухнята, на пилетата в фризера и на всички които ми помогнаха да стана това което съм аз. И винаги помнете, че аз съм най - яката!
По-скоро само си помпиш самочувствието.Първоначално написано от Snowww
Прати една снимка като си толкова отворена, но не мисля, че ти стиска и ще се оправдаеш с нещо от сорта, че аз съм от "простолюдието".
Skype - detekt0441
Въпросът ми е дали ти мислиш че си хубав/а. А не дали аз съм хубава. То пък човек да не може да се пошегува.Първоначално написано от detekt
Искам да благодаря на моята майка, на семейество Димитрови, на моята котка, на климатика в кухнята, на пилетата в фризера и на всички които ми помогнаха да стана това което съм аз. И винаги помнете, че аз съм най - яката!
Кой, аз ли съм неграмотна хаха. Миличка аз имам 3 висши. завършила съм право, медицина и икономика. Нека те е яд![]()
Искам да съм красива като теб![]()
La dicha de la vida consiste en tener siempre algo que hacer,alguien a quien amar y alguna cosa que esperar!
Е, сори миличка. Невъзможно е да си красива дори и наполовината на мен. Аз съм божествена.Първоначално написано от Drebs
![]()
![]()
![]()
![]()
Май не ми идва коментар.
Като за пръв път останах без думи
![]()
По темата: Еми аз си се харесвам, приятелите и гаджето,както и бившите ме харесват пък,нз, може и да ставам, може и не. Ама вие изобщо по какво съдите?! Дали си красив е толкова относителен въпрос? За едни съм красива, за други-не! То не е ли логично?
Браво миличка! Сигурна съм, че ти си много красива!Първоначално написано от Bellatrix
![]()
Не съм перфектна, но се харесвам...
Към авторката... Самочувствието е нещо, което можеш да притежаваш само, ако има с какво да го защитиш. Тъй като отказваш да пуснеш снимка и си единствената, която твърди, че си хубава, твоето самочувствие не е защитено. Тоест го няма. може и да не си ме разбрала, не ме бива за учителка в забавачница
виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
с протегнати стъпала
и шалове
обсипани с ориенталски фалшиви монети.
Първоначално написано от Snowww
скромна си!!! И кво като всички те видат нали си мн яка
Кефиш ме. Сигурна съм, че си по- красив от повечето надути пуйки в форума.Първоначално написано от Vesk0u
![]()
офф авее секи си е хубав по някъв начив ,, аз си се харесвам ем кво ако тръгна да си търся кусури и кво а тва момиче което е напраило темата мн яка аре ве само ти си яката сички сме яки по един или друг начинне си едниствена ,, не се мисли за известна личност не си
не искам да звучи грубо ,,но айде де нали си първа красавица дай линк
![]()
нали си мн яка мацкейй дай си снимка
![]()
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
офф авее секи си е хубав по някъв начив ,, аз си се харесвам ем кво ако тръгна да си търся кусури и кво а тва момиче което е напраило темата мн яка аре ве само ти си яката сички сме яки по един или друг начинне си едниствена ,, не се мисли за известна личност не си
![]()
или линк към снимка
![]()
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
![]()
или линк към снимка
![]()
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
опсс сори че го пуснах 3 пъти![]()
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
Не, грозна и комплексирана съм, затова ще заключа темата.