.
Затворена тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 70 от общо 70
    Супер фен Аватара на Sasha2k8
    Град
    San Benedetto del Tronto, Italy / Sofia, Bulgaria
    Цитирай Първоначално написано от Snowww
    Цитирай Първоначално написано от nekfo_sladko_bebe
    Цитирай Първоначално написано от Carlos
    НЕ, НЕ СМЕ! Никой в тоя форум не е по красив от тебе...
    Тук сме на едно мнение
    Ох... да ти имам самочувствието..без покритие. Може да си красива, ама аз съм 1000 пъти по: красива, умна, и т.н. от теб. И не само аз, ами и всички други в тоя форум!!!!
    П.С. Заключете темата.
    хахахахаха моля те не ме разсмивай
    Мацко, смешната си ти, не аз... Ако беше тооолкова "красива" колкото се изкарваш... нямаше да висиш по форумите
    Voglio passare il resto della mia vita con te...

Тук сме на едно мнение
    Ох... да ти имам самочувствието..без покритие. Може да си красива, ама аз съм 1000 пъти по: красива, умна, и т.н. от теб. И не само аз, ами и всички други в тоя форум!!!!
    П.С. Заключете темата.
    Мацко, смешната си ти, не аз... Ако беше тооолкова "красива" колкото се изкарваш... нямаше да висиш по форумите
    Егати неблагодарниците! Не стига, че тука ви кисна по цял ден и ви давам възможност да се порадвате и вие на моето божествено присъствие, а и ще ми говорите така смело. Аз съм най- красивата, най- чаровната, най-готината, най- умната, най- кулинарната, най- висшата, най- екстревагантната, най- модерната, най- богатата... ПРОСТО НАЙ- ЯКАТА
    Искам да благодаря на моята майка, на семейество Димитрови, на моята котка, на климатика в кухнята, на пилетата в фризера и на всички които ми помогнаха да стана това което съм аз. И винаги помнете, че аз съм най - яката!

Цитирай Първоначално написано от SK0RP10N
    Не бих казал.А авторката на темата: ти какво, искаш да се изфукаш, че те мислят за напудрена ?
    Напудрена и ненапудрена аз винаги съм нОмЕр 1. Много съм сладинка
    По-скоро само си помпиш самочувствието.
    Прати една снимка като си толкова отворена, но не мисля, че ти стиска и ще се оправдаеш с нещо от сорта, че аз съм от "простолюдието".
    Skype - detekt0441

Цитирай Първоначално написано от detekt
    Цитирай Първоначално написано от SK0RP10N
    Не бих казал.А авторката на темата: ти какво, искаш да се изфукаш, че те мислят за напудрена ?
    Напудрена и ненапудрена аз винаги съм нОмЕр 1. Много съм сладинка
    По-скоро само си помпиш самочувствието.
    Прати една снимка като си толкова отворена, но не мисля, че ти стиска и ще се оправдаеш с нещо от сорта, че аз съм от "простолюдието".
    Въпросът ми е дали ти мислиш че си хубав/а. А не дали аз съм хубава. То пък човек да не може да се пошегува.
    Искам да благодаря на моята майка, на семейество Димитрови, на моята котка, на климатика в кухнята, на пилетата в фризера и на всички които ми помогнаха да стана това което съм аз. И винаги помнете, че аз съм най - яката!

Град
    Тук сме на едно мнение
    П.С. Заключете темата.
    Егати неблагодарниците! Не стига, че тука ви кисна по цял ден и ви давам възможност да се порадвате и вие на моето божествено присъствие, а и ще ми говорите така смело. Аз съм най- красивата, най- чаровната, най-готината, най- умната, най- кулинарната, най- висшата, най- екстревагантната, най- модерната, най- богатата... ПРОСТО НАЙ- ЯКАТА
    И най-неграмотната

Кой, аз ли съм неграмотна хаха. Миличка аз имам 3 висши. завършила съм право, медицина и икономика. Нека те е яд

Искам да съм красива като теб
    La dicha de la vida consiste en tener siempre algo que hacer,alguien a quien amar y alguna cosa que esperar!

Град
    Кой, аз ли съм неграмотна хаха. Миличка аз имам 3 висши. завършила съм право, медицина и икономика. Нека те е яд
    аххахаха и на колко години си извинявай много? И ще те разочаровам, но не ме е ни най-малко яд...

Цитирай Първоначално написано от Drebs
    Искам да съм красива като теб
    Е, сори миличка. Невъзможно е да си красива дори и наполовината на мен. Аз съм божествена.

Град
    Paradise
    Май не ми идва коментар. Като за пръв път останах без думи
    По темата: Еми аз си се харесвам, приятелите и гаджето,както и бившите ме харесват пък,нз, може и да ставам, може и не. Ама вие изобщо по какво съдите?! Дали си красив е толкова относителен въпрос? За едни съм красива, за други-не! То не е ли логично?

Цитирай Първоначално написано от Bellatrix
    Май не ми идва коментар. Като за пръв път останах без думи
    По темата: Еми аз си се харесвам, приятелите и гаджето,както и бившите ме харесват пък,нз, може и да ставам, може и не. Ама вие изобщо по какво съдите?! Дали си красив е толкова относителен въпрос? За едни съм красива, за други-не! То не е ли логично?
    Браво миличка! Сигурна съм, че ти си много красива!

Не съм перфектна, но се харесвам...

Към авторката... Самочувствието е нещо, което можеш да притежаваш само, ако има с какво да го защитиш. Тъй като отказваш да пуснеш снимка и си единствената, която твърди, че си хубава, твоето самочувствие не е защитено. Тоест го няма. може и да не си ме разбрала, не ме бива за учителка в забавачница
    виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
    поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
    с протегнати стъпала
    и шалове
    обсипани с ориенталски фалшиви монети.

Кои всички около теб мислят така? Климатика в кухнята ли ти каза,че си най-яката? Или пилетата във фризера се възхищават на красотата ти?
    Абсолютно всички ме харесват. Дори и ти би ме харесала ако ме видиш. Въпросът ми е ти дали мислиш, че си красива.
    Дай снимка (h) (inlove)
    Аз не се харесвам,кривогледа съм,кривокрака,мазна ми е косата и имам черно под ноктите.
    е няма как да ти дам снимка, щото всички ще ме видят коя съм Иначе приличам не нещо средно между Джена Джеймсън и Роси Кирилова

скромна си!!! И кво като всички те видат нали си мн яка

Голям фен Аватара на Vesk0u
    Град
    Монтана
    Грозен...

Цитирай Първоначално написано от Vesk0u
    Грозен...
    Кефиш ме. Сигурна съм, че си по- красив от повечето надути пуйки в форума.

Мега фен Аватара на teenems
    офф авее секи си е хубав по някъв начив ,, аз си се харесвам ем кво ако тръгна да си търся кусури и кво а тва момиче което е напраило темата мн яка аре ве само ти си яката сички сме яки по един или друг начин не си едниствена ,, не се мисли за известна личност не си не искам да звучи грубо ,,но айде де нали си първа красавица дай линк нали си мн яка мацкейй дай си снимка
    JUDGE ME
    & i'll prove you wrong.

офф авее секи си е хубав по някъв начив ,, аз си се харесвам ем кво ако тръгна да си търся кусури и кво а тва момиче което е напраило темата мн яка аре ве само ти си яката сички сме яки по един или друг начин не си едниствена ,, не се мисли за известна личност не си не искам да звучи грубо ,,но айде де нали си първа красавица дай линк нали си мн яка мацкейй дай си снимка или линк към снимка
    JUDGE ME
    & i'll prove you wrong.

офф авее секи си е хубав по някъв начив ,, аз си се харесвам ем кво ако тръгна да си търся кусури и кво а тва момиче което е напраило темата мн яка аре ве само ти си яката сички сме яки по един или друг начин не си едниствена ,, не се мисли за известна личност не си не искам да звучи грубо ,,но айде де нали си първа красавица дай линк нали си мн яка мацкейй дай си снимка или линк към снимка
    JUDGE ME
    & i'll prove you wrong.

опсс сори че го пуснах 3 пъти
    JUDGE ME
    & i'll prove you wrong.

Не, грозна и комплексирана съм, затова ще заключа темата.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си