.
Отговор в тема
Страница 1 от 4 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 88

Девствена на 16.

Една приятелка имам дето е на 16 и все още е девствена и много страда от това. Как бих могла да и помогна? Искам само сериозни мнения
    Искам да благодаря на моята майка, на семейество Димитрови, на моята котка, на климатика в кухнята, на пилетата в фризера и на всички които ми помогнаха да стана това което съм аз. И винаги помнете, че аз съм най - яката!

Цитирай Първоначално написано от global
    Ако изглежда добре, предполагам ще се намери доброволец.
    Ми тя е най- яката след мене
    Искам да благодаря на моята майка, на семейество Димитрови, на моята котка, на климатика в кухнята, на пилетата в фризера и на всички които ми помогнаха да стана това което съм аз. И винаги помнете, че аз съм най - яката!

Цитирай Първоначално написано от tqnko
    Отвори я.. ако е от Шумен кажи на мен аз ще го направя..
    Ми не е от Шумен. Ама тя е толкова отчаяна, че и до Шумен би отишла само и само за да направи сефтето. А btw Кво шъ кажеш за тройка? Сестра и е на 11 и също и се *бе

Град
    София
    ... qkooooo

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    И ако не е тайна за къде бързат?

Повече от фен
    Град
    sofia
    оф кажи й от мен, че е супер зле

Аман от избиване на комплекси..

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Супер фен Аватара на splendour
    Град
    dobri4
    Цитирай Първоначално написано от Snowww
    Цитирай Първоначално написано от global
    Ако изглежда добре, предполагам ще се намери доброволец.
    Ми тя е най- яката след мене
    a kva e garanciqta 4e ti si qka
    http://impulse.bg/bebcho0o0
    Въпрос: Защо Дядо Коледа няма деца?
    Отговор: Защото топките са му на елхата.

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от tqnko
    Отвори я.. ако е от Шумен кажи на мен аз ще го направя..
    Ми не е от Шумен. Ама тя е толкова отчаяна, че и до Шумен би отишла само и само за да направи сефтето. А btw Кво шъ кажеш за тройка? Сестра и е на 11 и също и се *бе
    ако са навити на четвортка с майка и ми пиши на лс и ще оправим работата :P

az sam tuka za 3-4rki s momi4eta samo si daite skype az sam na 17 stavam na 18 skoro i burzo zagravqm pove4e ot 1 momi4e

малеее и кво сега,едвам чака да я отворят ли ?
    аз мога да ти кажа,че всичките ми приятелки на 16 са девствени,включително и аз.Защо си мислите ,че трябва да се прави секс на определена възраст...как не се спряхте с това желание за секс.
    Еми да ходи да се ебе,като е толкова тъпа,какво чака от нас.
    Само дето ще си провали живота. проста работа...

Голям фен Аватара на mir4eto93
    Цитирай Първоначално написано от chokolate_girl
    малеее и кво сега,едвам чака да я отворят ли ?
    аз мога да ти кажа,че всичките ми приятелки на 16 са девствени,включително и аз.Защо си мислите ,че трябва да се прави секс на определена възраст...как не се спряхте с това желание за секс.
    Еми да ходи да се ебе,като е толкова тъпа,какво чака от нас.
    Само дето ще си провали живота. проста работа...
    +1
    НЯМАШ ТАЗИ ВЛАСТ - ТИ ДА БЪДЕШ АЗ!

You only see what your eyes want to see. How can life be what you want it to be? You're frozen when your heart's not open!

skype + snimki na pm vednaga 6te se oredi
    ima dosta kandidati ot 1 drugo forum4e

.. пфф напрао земете целата семка и си праите не 3ки .. ами 8мици и нагоре .. кви са тия ебавки .. Па на Тебе авторката на темата не ти ли писна да пишеш тъпотии .. еЙ верно е тва .. човешката глупост е като лъч .. Има начало нема край ..
    - Спомни си кой съм и какъв съм ..
    -Помня те , но очевидно ти самият не помниш себе си ..

Голям фен Аватара на scyLLa
    Кажи и да не се притеснява ще и доиде времето по-добре да го прави на по-късна възраст защото ако го прави сега (няма лошо) и продължи да го прави после когато порасне ще и е супер тъпо като го прави защото вече много пъти го е изпитвала и някак си супер ебано ще бъде .....
    ΕΛΛΑΣ ΟΛΕ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗ ΓΑΜΗΣΩ ΠΟΤΕ !!!!

SK0RP10N
    Guest
    "Най-яката след мен" - ама пикло, ти за яка ли се имаш ?
    Аре бегай

Цитирай Първоначално написано от SK0RP10N
    "Най-яката след мен" - ама пикло, ти за яка ли се имаш ?
    Аре бегай
    Всички казват, че аз съм най- яката. И ти да ме видиш ще се влюбиш в мен! Точка!

"Всички казват, че аз съм най- яката. И ти да ме видиш ще се влюбиш в мен! Точка! " .. eLeee нененене .. Ужас !!!
    - Спомни си кой съм и какъв съм ..
    -Помня те , но очевидно ти самият не помниш себе си ..

Мега фен Аватара на mynichka
    Цитирай Първоначално написано от summer_Love_66
    "Всички казват, че аз съм най- яката. И ти да ме видиш ще се влюбиш в мен! Точка! " .. eLeee нененене .. Ужас !!!
    много смях най- яката била
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

Точно така бонбончета правилно ме разбрахте аз съм най- готината, най- сексапилната, най- чаровната, най-сладката... абе просто най - яката кифла от всички кифли.

Вас ви е яд, че Вие сте просто кифли, а аз съм най - яката щото за разлика от вас съм поничка!

OMG Snowww
    Ти си толкова тъпа и малоумна О.о
    Защо не спреш с темите си?
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Цитирай Първоначално написано от jghgh
    OMG Snowww
    Със сигурност ти си по- тъп/а от мене. Защото освен, че съм най- яката съм и най-умната. Така, че ми яжте пат*ата!

Град
    София
    OMG Snowww
    Със сигурност ти си по- тъп/а от мене. Защото освен, че съм най- яката съм и най-умната. Така, че ми яжте пат*ата!
    сори за личния въпрос, ама ти да не си хермафродит?!?!? говориш за себе си в женски род а имаш пат*а?

Цитирай Първоначално написано от TPAKTOPUCTA
    OMG Snowww
    сори за личния въпрос, ама ти да не си хермафродит?!?!? говориш за себе си в женски род а имаш пат*а?
    Нямам патка споко. Ама нека предположим, че имам. Който не ме харесва може само да ми я яде.

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от TPAKTOPUCTA
    OMG Snowww
    Нямам патка споко. Ама нека предположим, че имам. Който не ме харесва може само да ми я яде.
    бая патка трябва да е ... много хора ще трябва да ядат от нея

сега по- сериозно: как искаш някой да те харесва като пишеш някви ..." странни" теми които определено са на базик и да си правиш кефа за сметка на форума? не че ме засяка ама наистина ли няма какво да правиш че ги мислиш едни такива

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си