- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Девствена на 16.
Една приятелка имам дето е на 16 и все още е девствена и много страда от това. Как бих могла да и помогна? Искам само сериозни мнения
Искам да благодаря на моята майка, на семейество Димитрови, на моята котка, на климатика в кухнята, на пилетата в фризера и на всички които ми помогнаха да стана това което съм аз. И винаги помнете, че аз съм най - яката!
Ми тя е най- яката след менеПървоначално написано от global
Искам да благодаря на моята майка, на семейество Димитрови, на моята котка, на климатика в кухнята, на пилетата в фризера и на всички които ми помогнаха да стана това което съм аз. И винаги помнете, че аз съм най - яката!
Ми не е от Шумен. Ама тя е толкова отчаяна, че и до Шумен би отишла само и само за да направи сефтето. А btw Кво шъ кажеш за тройка? Сестра и е на 11 и също и се *беПървоначално написано от tqnko
оф кажи й от мен, че е супер зле![]()
![]()
![]()
a kva e garanciqta 4e ti si qkaПървоначално написано от Snowww
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
http://impulse.bg/bebcho0o0
Въпрос: Защо Дядо Коледа няма деца?
Отговор: Защото топките са му на елхата.
ако са навити на четвортка с майка и ми пиши на лс и ще оправим работата :PПървоначално написано от Snowww
![]()
az sam tuka za 3-4rki s momi4eta samo si daite skype az sam na 17 stavam na 18 skoro i burzo zagravqm pove4e ot 1 momi4e![]()
малеее и кво сега,едвам чака да я отворят ли?
аз мога да ти кажа,че всичките ми приятелки на 16 са девствени,включително и аз.Защо си мислите ,че трябва да се прави секс на определена възраст...как не се спряхте с това желание за секс.
Еми да ходи да се ебе,като е толкова тъпа,какво чака от нас.
Само дето ще си провали живота.проста работа...
![]()
![]()
+1Първоначално написано от chokolate_girl
![]()
НЯМАШ ТАЗИ ВЛАСТ - ТИ ДА БЪДЕШ АЗ!
You only see what your eyes want to see. How can life be what you want it to be? You're frozen when your heart's not open!
skype + snimki na pm vednaga 6te se oredi![]()
ima dosta kandidati ot 1 drugo forum4e![]()
.. пфф напрао земете целата семка и си праите не 3ки .. ами 8мици и нагоре .. кви са тия ебавки .. Па на Тебе авторката на темата не ти ли писна да пишеш тъпотии .. еЙ верно е тва .. човешката глупост е като лъч .. Има начало нема край ..![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- Спомни си кой съм и какъв съм ..
-Помня те , но очевидно ти самият не помниш себе си ..
Кажи и да не се притеснява ще и доиде времето по-добре да го прави на по-късна възраст защото ако го прави сега (няма лошо) и продължи да го прави после когато порасне ще и е супер тъпо като го прави защото вече много пъти го е изпитвала и някак си супер ебано ще бъде .....
ΕΛΛΑΣ ΟΛΕ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗ ΓΑΜΗΣΩ ΠΟΤΕ !!!!
"Най-яката след мен" - ама пикло, ти за яка ли се имаш ?
Аре бегай
Всички казват, че аз съм най- яката. И ти да ме видиш ще се влюбиш в мен! Точка!Първоначално написано от SK0RP10N
![]()
"Всички казват, че аз съм най- яката. И ти да ме видиш ще се влюбиш в мен! Точка! " ..![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
eLeee нененене .. Ужас !!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- Спомни си кой съм и какъв съм ..
-Помня те , но очевидно ти самият не помниш себе си ..
много смяхПървоначално написано от summer_Love_66
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
най- яката била
![]()
![]()
![]()
![]()
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Точно така бонбончета правилно ме разбрахте аз съм най- готината, най- сексапилната, най- чаровната, най-сладката... абе просто най - яката кифла от всички кифли.
Вас ви е яд, че Вие сте просто кифли, а аз съм най - яката щото за разлика от вас съм поничка!![]()
OMG Snowww
Ти си толкова тъпа и малоумна О.о
Защо не спреш с темите си?
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Със сигурност ти си по- тъп/а от мене. Защото освен, че съм най- яката съм и най-умната. Така, че ми яжте пат*ата!Първоначално написано от jghgh
![]()
сори за личния въпрос, ама ти да не си хермафродит?!?!? говориш за себе си в женски род а имаш пат*а?Първоначално написано от Snowww
![]()
![]()
![]()
Нямам патка споко. Ама нека предположим, че имам. Който не ме харесва може само да ми я яде.Първоначално написано от TPAKTOPUCTA
![]()
бая патка трябва да е ... много хора ще трябва да ядат от неяПървоначално написано от Snowww
![]()
сега по- сериозно: как искаш някой да те харесва като пишеш някви ..." странни" теми които определено са на базик и да си правиш кефа за сметка на форума? не че ме засяка ама наистина ли няма какво да правиш че ги мислиш едни такива![]()