- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Девствена на 16.
Ми имам какво да правя. Но по принцип работя нощно време на лъвов мост и през деня нямам какво да правя.Първоначално написано от TPAKTOPUCTA
Искам да благодаря на моята майка, на семейество Димитрови, на моята котка, на климатика в кухнята, на пилетата в фризера и на всички които ми помогнаха да стана това което съм аз. И винаги помнете, че аз съм най - яката!
ами през деня вземи да работиш на околовръстното, явно от толкова много чар и ум не можеш да си намериш клиантела на лъвов мост и ти остава много енергия, която можеш да уползотвориш на околовръстното.
Ебати самонадеяното идиотче.Първоначално написано от Snowww
Аре дай снимка да се оповръщам
Ненормална работа...
Според мен когато реши че е готова да го нарави и да не си притиснявя от това че нейните приятелки не са девствени а тя е
Of bojeee vse po tapi temi.Kak da i pomogne6 otvori q ti.
''Да обичаш е същото като песен да пееш,но няма песен без край!''
ама чудесна идея. Още сега ще го направяПървоначално написано от kiksinka
![]()
Искам да благодаря на моята майка, на семейество Димитрови, на моята котка, на климатика в кухнята, на пилетата в фризера и на всички които ми помогнаха да стана това което съм аз. И винаги помнете, че аз съм най - яката!
пффф нямате ли си друга работа кифлите???
Model sam na 18 godini i sam mnogo nadaren ot plovdiv
ox s tez va6te kifli ymrqx ot glad.iskam topla meka vkysna kifla s marmalad ili 6okolad![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
http://impulse.bg/bebcho0o0
Въпрос: Защо Дядо Коледа няма деца?
Отговор: Защото топките са му на елхата.
Тва е то момиче ! ако всички бяха като теб....Първоначално написано от chokolate_girl
евала ти прая,за тва ,че не си кат повечето курвички....
относно темата....Кажи на приятелката си ,че ако толкова много иска да я наебът,да отиде на някой мост,даже и някоя друга пара ще изкара от тва нещо....
От цялата тема, не разбрах какво е лошото някой да се ебе ?
И аз съм мн голям и не съм девствен, щото така съм решил.
Ако толкова страда ублича се
отива на дискотека
харесва някои и е готова ако нестане втори докато някои не я оправи
може ли да и биете един от мене
chokolate_girl написа:
+1малеее и кво сега,едвам чака да я отворят ли ?
аз мога да ти кажа,че всичките ми приятелки на 16 са девствени,включително и аз.Защо си мислите ,че трябва да се прави секс на определена възраст...как не се спряхте с това желание за секс.
Еми да ходи да се ебе,като е толкова тъпа,какво чака от нас.
Само дето ще си провали живота. проста работа...
е,много сте странни мъжете..Първоначално написано от pet_14
ако се е ебала на 16 е курва,но ако се е ебала с ТЕБ на 16 е нормално..
+Тва някога на 16 са се женили..на един приятел баба му наскоро ми показа снимки .. от сватбата,когато е била на 16.. и какво? Тогава е било нормално..защо сега да не е ?!
И във всеки следващ ден ще живееш вътре в мен .. като спомен в сърцето ми![]()
най - близкото село избира си един кон и е тя![]()
Може да съм семка ама се бия като за цяло пакетче...
Интересна тезаПървоначално написано от iLovePiruBloodz
Аз не мисля така, обаче съм мъж, странна работа
Ама къде съм аз къде си ти, все пак ти познаваш къде къде по-добре, мъжката психика..![]()
ако спи с приятеля си или там с определен човек може да не е но в тоя случеи да иска да подкача от чеп на чепПървоначално написано от iLovePiruBloodz
да не е
![]()
Божичко,докъде стигна тоя свят- да си на 16 и да страдаш, че си девствен ...Първоначално написано от Snowww
на 16 и да те е срам че си девствен.. о божеее![]()
нямам коментар.. ше запазя мнението за себе си..ето до къде са я докарали хората
Ти на колко години си КрисиПървоначално написано от krisiiiiito
Защо се правиш, че не знаеш ,че в училище децата се хвалят с това кой колко е ебал. Ти какво си мислиш, че се хвалят кой колко е прочел ?
Слез на земята![]()
така като та гледам май и идея си нямаш всеки приказваПървоначално написано от Sturma
Забравих кои беше казал:
земи да влезеш в нещатаприказки от 1001 нощи
Не съм прав може би? Ами кажи не е ли така както казах? Аз мисля, че тази тема доказва това което казах приятелчеПървоначално написано от AFK
![]()
ако мислиш,че всичките мъже мислите по 1 и същ начин,жестоко се лъжеш..Първоначално написано от Sturma
И във всеки следващ ден ще живееш вътре в мен .. като спомен в сърцето ми![]()