.
Отговор в тема
Страница 4 от 4 ПървиПърви 1234
Резултати от 76 до 88 от общо 88
    пффф баси да се кефи че на 16 още е девствена едва ли има мно кату нея.А пък просту следвашия с койту ходи ще се *бат и готоо

всеки да се ебе когато си поиска!!!

Град
    Саламанка,Испания
    Смешни стават тези,които се чукат наляво-надясно само за да се знае,не защото са готови,не защото го искат,а само заради одобрението на другите.
    Плюя на вас.
    Reality is wrong,dreams are for real.

Цитирай Първоначално написано от NeNoRMaLNiKa
    Цитирай Първоначално написано от Armani_P
    Смешни стават тези,които се чукат наляво-надясно само за да се знае,не защото са готови,не защото го искат,а само заради одобрението на другите.
    Плюя на вас.
    Аз пък плюя на вас девствените и комплексирани типове които не можете да си намерите едно момиче за ебане, и затова ви е писано да си седите девствени още дълго време.Пожелавам ти някой път да изпиташ удоволствието от секса, да ти дойде акъла в главата и да спреш да пишеш такива безсмислени и глупави постове.
    Ненормалник стига се газира направо му разби мечтите на тоя
    Не съм Секс Машина, а е от Кокаина !!!

Цитирай Първоначално написано от Andito0o
    Цитирай Първоначално написано от sladky2009
    девствена на 16 аз на 12 вече праих секс и отдавна го права.. мн си зле сигурно си ужасна да не си намериш приятел ужас колко грозни хора по имало по света
    Ауе майна ти като си к**ва не значи че и другите са и аз съм на 16 и съм девствена и кво не ми пука нека съм си и това че си девствен не значи че си грозен мноо си тъпа чесно да ти кажа ааа и ето една моя снимка и ми кажи грозна ли съм според тебе

http://gal2.impulse.bg/galleries/soc...824_00_600.jpg
    много си яка даже я пиши на ЛС откаде си
    Не съм Секс Машина, а е от Кокаина !!!

Цитирай Първоначално написано от chokolate_girl
    малеее и кво сега,едвам чака да я отворят ли ?
    аз мога да ти кажа,че всичките ми приятелки на 16 са девствени,включително и аз.Защо си мислите ,че трябва да се прави секс на определена възраст...как не се спряхте с това желание за секс.
    Еми да ходи да се ебе,като е толкова тъпа,какво чака от нас.
    Само дето ще си провали живота. проста работа...

Цитирай Първоначално написано от sex-maniaka
    девствена на 16 аз на 12 вече праих секс и отдавна го права.. мн си зле сигурно си ужасна да не си намериш приятел ужас колко грозни хора по имало по света
    Ауе майна ти като си к**ва не значи че и другите са и аз съм на 16 и съм девствена и кво не ми пука нека съм си и това че си девствен не значи че си грозен мноо си тъпа чесно да ти кажа ааа и ето една моя снимка и ми кажи грозна ли съм според тебе

много си яка даже я пиши на ЛС откаде си
    от пловдив съм
    Simple Plan FOREVER

Nestea

не си грозна но наистина на 16 да си девствен..е тъпо за мен
    може за теб да е тъпо но за другите не е просто това да правиш секс на 12 е защото всички искат да са в крак с модата а това не е модно то си идва с желание
    Simple Plan FOREVER

Nestea

Град
    Sofia

Re: Девствена на 16.

Цитирай Първоначално написано от Snowww
    Една приятелка имам дето е на 16 и все още е девствена и много страда от това. Как бих могла да и помогна? Искам само сериозни мнения
    Ми незнам ако изглежда прилично не е сложно.А и може да се запознае с някой от тези сайтове.. www.aha.bg , www.sofianci.com www.sladur.com
    Свободен тръгнал по своят път никой не може да ме изпревари.

TANAJUTSU

Град
    Sofia

Re: Девствена на 16.

Цитирай Първоначално написано от crs
    Цитирай Първоначално написано от Snowww
    Една приятелка имам дето е на 16 и все още е девствена и много страда от това. Как бих могла да и помогна? Искам само сериозни мнения
    Ми незнам ако изглежда прилично не е сложно.А и може да се запознае с някой от тези сайтове.. www.aha.bg , www.sofianci.com www.sladur.com
    Прибави към тях и www.gepime.com - там няма начин да не си намери някой който да я оправи
    Е незнам според мен това е тъпо да си търсиш някой само заради секса.Всеки сам си решава....
    Свободен тръгнал по своят път никой не може да ме изпревари.

TANAJUTSU

Повече от фен
    Плюя на вас.
    Аз пък плюя на вас девствените и комплексирани типове които не можете да си намерите едно момиче за ебане, и затова ви е писано да си седите девствени още дълго време.Пожелавам ти някой път да изпиташ удоволствието от секса, да ти дойде акъла в главата и да спреш да пишеш такива безсмислени и глупави постове.
    Макар, че и аз съм девстевеняк, напълно съм съгласен с поста ти. Тва е положението - готините винаги са заети и са напред с материала. Комплексарите се опитват да са оригинални и да подхвърлят клишета - не било нормално това, онова...

Аз бих се изкефил на "курвичка" както вие ги наричате - да попадна, няма да има задръжки и да ме размотава месеци докато стане "Готова"... Живота си тече, няма къде да се чака!

ostavi tova vremeto da go reshi koga shte se slu4i gledai si svoq jivot
    Никога не спори с тъпак,хората може да не забележат разликата

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от 6ibanqka
    Плюя на вас.
    Макар, че и аз съм девстевеняк, напълно съм съгласен с поста ти. Тва е положението - готините винаги са заети и са напред с материала. Комплексарите се опитват да са оригинални и да подхвърлят клишета - не било нормално това, онова...

Аз бих се изкефил на "курвичка" както вие ги наричате - да попадна, няма да има задръжки и да ме размотава месеци докато стане "Готова"... Живота си тече, няма къде да се чака!
    Всъщност поста ми нямаше цел да обиди девствените.Просто да се въздържат да казват че който правил секс на еди колко си години бил луд и да подхвърлят подобни клишета.Ясно е че всичко е въпрос на гняв и комплексарщина.Защото няма човек който не обича секса,има такъв които не го прави защото няма възможност да си намери партньор по различни причини
    Mислиш доста правилно, браво на тебе щот единствен ти разбра кво искам да кажа.Пожелавам ти скоро да си намериш нещо за ебане
    Ми мерси брат И аз пожелавам на останалите, като мен да им се случи за да разберат какво са пропуснали до сега!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си