- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Девствена на 16.
пффф баси да се кефи че на 16 още е девствена едва ли има мно кату нея.А пък просту следвашия с койту ходи ще се *бат и готоо![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Смешни стават тези,които се чукат наляво-надясно само за да се знае,не защото са готови,не защото го искат,а само заради одобрението на другите.
Плюя на вас.
Reality is wrong,dreams are for real.
Ненормалник стига се газираПървоначално написано от NeNoRMaLNiKa
направо му разби мечтите на тоя
![]()
![]()
![]()
Не съм Секс Машина, а е от Кокаина !!!
много си яка дажеПървоначално написано от Andito0o
я пиши на ЛС откаде си
![]()
Не съм Секс Машина, а е от Кокаина !!!
от пловдив съмПървоначално написано от sex-maniaka
![]()
Simple Plan FOREVER
Nestea
може за теб да е тъпо но за другите не е просто това да правиш секс на 12 е защото всички искат да са в крак с модата а това не е модно то си идва с желаниеПървоначално написано от sladky2009
![]()
![]()
![]()
Simple Plan FOREVER
Nestea
Ми незнам ако изглежда прилично не е сложно.А и може да се запознае с някой от тези сайтове.. www.aha.bg , www.sofianci.com www.sladur.comПървоначално написано от Snowww
Свободен тръгнал по своят път никой не може да ме изпревари.
TANAJUTSU
Е незнам според мен това е тъпо да си търсиш някой само заради секса.Всеки сам си решава....Първоначално написано от NeNoRMaLNiKa
Свободен тръгнал по своят път никой не може да ме изпревари.
TANAJUTSU
Макар, че и аз съм девстевеняк, напълно съм съгласен с поста ти. Тва е положението - готините винаги са заети и са напред с материала. Комплексарите се опитват да са оригинални и да подхвърлят клишета - не било нормално това, онова...Първоначално написано от NeNoRMaLNiKa
![]()
Аз бих се изкефил на "курвичка" както вие ги наричате - да попадна, няма да има задръжки и да ме размотава месеци докато стане "Готова"... Живота си тече, няма къде да се чака!
ostavi tova vremeto da go reshi koga shte se slu4i gledai si svoq jivot
Никога не спори с тъпак,хората може да не забележат разликата
Ми мерси братПървоначално написано от NeNoRMaLNiKa
И аз пожелавам на останалите, като мен да им се случи за да разберат какво са пропуснали до сега!