.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9
    Голям фен Аватара на MissBianka

Въпросче...

Искам да ви попитам относно една ситуация в която изпаднах днес.
    Значи, в един разговор с приятеля ми стана въпрос за едно момиче от Америка,което той е харесвал преди.и когато заговорихме той направи коментар-нещо от сорта на "о,тя беше много сладка,това не мога да го отрека беше много красива..."
    Според вас нормално ли е гаджето ви да ви сподели нещо такова(и то съвсем откровено) ? как бихте го приели? аз се ядосах,честно казано ми стана гадно...но по принцип съм си много ревнива и освен това често си преувеличавам нещата,затова не мога сама да преценя дали наистина е нещо за което може би трябва да се ядосвам или...не? как мислите?

П.С. иначе отношенията ни са супер и всичко е чудесно... освен това не го е казал за да ме дразни или нещо подобно,защото той си пада по-сериозен,имам предвид всичко си го казва директно-както и това за което писах по горе...

Град
    там където си излишен!
    axax milata tqq
    nqma kakvo da se pritesnqvash
    1vo i na men bishi sa mi kazvali takiva neshta i az sum kazvala normalni neshta
    i 2ro tq e ot amerika a ne ot susedniq ti blok ili kushta bez znachenie
    takache spok i si go obichai
    ... ♫♪ Miley Cyrus - When I Look At You ♪♫ ...

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    nqma,kakvo da se trevoji6,prosto tova,4e go e kazal ne ozna4ava ni6o,aide yspeh i ne se qdosvai,za takiva ne6a
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Няма да се ядосваш, нещо нормално е..Спокойно..Просто е отбелязал, че е била красива..Нали си с него..Значи няма проблем ?

Мега фен Аватара на Rofl4e
    констатирал е човека че е била красавица не се впрягаи толкова та тя е толкова далеч сега какъв е смисъла да се ядосваш кто тя може даже и да не го помни

Супер фен Аватара на kobrichka
    Град
    ...Ада....
    Нямаш причина да се ядосвш,просто чвека е казал че момичето е било красиво в това няма нищо лошо.Все пак той е с теб не с някоя друга.Не можеш да му забраниш да си изказва мнението или да забраниш да казва на някоя че е красива.Все пак човешко е.
    Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...

Голям фен
    Нормално е,да.Виж,ако беше казал,че не е била красива, щеше да те излъже....
    Vi faro un' oferta che non potete rif' utare

Голям фен Аватара на MissBianka
    Благодаря ви за успокоението... прави сте

аз си знам че съм си впрегалка.. мерси че още веднъж ми го напомнихте имах нужда

Фен Аватара на WinHater
    Град
    Казанлък
    щом ти е казал това значи ти се е отдал напълно и не се притеснява какво говори пред теб, и само нещо да кажа , приемай го както искаш- НЕ целя да те обидя - "ревнува този който е неспособен да задържи партньора до себе си"
    NUFF BUMBACLOTS N RASSCLOTS- ONE LOVE!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си